Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(daite @ 2009 07 28, 09:30)
Vakar Maximoj neatsispyriau akcijai, tai paėmiau Margaritos dušo želes su gintaru ir levanda. Išbandžiau pastarąsias, tai jausmas neblogas, patiko kvapas.

Ką jūs iš dušo želių naudojate?

turejau su gintaru, alavijais, dabar su levandom- visu man kvapas labai patinka. gal netgi levandu labiausiai- labai nemegstu saldziu sintetiniu kvapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 28, 08:07)
nu jau nuo kada aliejai drėkina negyvą odą?  rolleyes.gif
o iškart po nudegimo išvis jokiais riebalais negalima tepti, nes tik pablogina padėtį.

Tai ne iš karto. Kažkurioj temoj viena moterytė sakė, kad padeda arganų aliejus ax.gif
Jeigu išvis niekuo netept, tai kaip oda atrodytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 28, 10:58)
Tai ne iš karto. Kažkurioj temoj viena moterytė sakė, kad padeda arganų aliejus  ax.gif
Jeigu išvis niekuo netept, tai kaip oda atrodytų  doh.gif

aš tai tepčiau drėkinančiu kremu ax.gif
o dar geriau - pasitepti kremu nuo saulės prieš deginantis, kad paskui nereikėtų nudegimų gydytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 07 28, 08:30)
Vakar Maximoj neatsispyriau akcijai, tai paėmiau Margaritos dušo želes su gintaru ir levanda. Išbandžiau pastarąsias, tai jausmas neblogas, patiko kvapas.

Man labai patinka Rasos drėkinanti duškė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 27, 18:38)
Dažytiems esu turėjus - normalus, bet nieko ypatinga. Dabar "Gintarinį" tamsiems plaukams naudoju - vertas dėmesio jau vien dėl kvapo wub.gif

Kaip tik užsisakiau gintarinį tamsiems plaukams, nusprendžiau kurį laiką nebedažyti plaukų, tai tikiuosi, kad šis šampūnas pagyvins plaukučius 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 07 27, 19:04)
"Maxėj" dabar šampūnai po 3,29 LT thumbup.gif

Biok e. p. Margaritos šampūnai po 3,78 LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 28, 11:02)
aš tai tepčiau drėkinančiu kremu  ax.gif
o dar geriau - pasitepti kremu nuo saulės prieš deginantis, kad paskui nereikėtų nudegimų gydytis  ax.gif

O jeigu nėra kam patept nugaros lotuliukas.gif doh.gif verysad.gif tenka nudegti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 07 28, 09:30)

su pienu ir medum, kvapas toks gana naturalus, man asmeniskai kvepia kaip pieniu medus, kuri gamina mano mociute, kitaip sakant, pieniu uogiene biggrin.gif labai patinka, kad nusiprausus oda svelnute, padrekinta tikrai, nereikia niekuo tept po to, tikrai veikia pieno baltymai, jaucias, kad ne siaip sintetine duso zele, kuria perkam tik del skanaus kvapo, o ne del teigiamo poveikio ax.gif
Atsakyti
O Maximoje gal yra kremams Margaritos veidui nuolaida? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 28 liepos 2009 - 22:10
Is Margritos man netiko niekas schmoll.gif RASOS tutejau kaukes kaskada , netiko .Dabar naudoju Rasos veido kremuka ,maitinanti su vaistazoliu ekstraktu be ( parabenu ir kvepikliu ) taipat ir drekinanti krema ,man labai gerai susigeria thumbup.gif Vasarai gerai sie kremukai bet ziemai reikes kasko riebesnio g.gif nes oda sausa ir jautre turiu.RASOS kunui naudoju drekinama krema su silko baltymais hialurono rugstimi ,gerai pamaitina kuno oda ir stangrina ,kvapas toks nu nenupasakosiu bet jau man tai tokio ydomaus jis lygtais geliu smile.gif
Dar noretusi isbandyti is Rasos ir kitas priemones ,nes siomis esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 29, 15:54)
Is Margritos man netiko niekas  schmoll.gif  RASOS tutejau kaukes kaskada , netiko .Dabar naudoju Rasos veido kremuka ,maitinanti su vaistazoliu ekstraktu be ( parabenu ir kvepikliu ) taipat ir drekinanti krema  ,man labai gerai susigeria  thumbup.gif Vasarai gerai sie kremukai bet ziemai reikes kasko riebesnio  g.gif nes oda sausa ir jautre turiu.RASOS kunui naudoju drekinama krema su silko baltymais hialurono rugstimi ,gerai pamaitina kuno oda ir stangrina ,kvapas toks nu nenupasakosiu bet jau man tai tokio ydomaus jis  lygtais geliu smile.gif
Dar noretusi isbandyti is Rasos ir kitas priemones ,nes siomis esu patenkinta.

Ar tikrai stangrina? Jauti pokyčius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 29, 14:58)
Ar tikrai stangrina? Jauti pokyčius?  g.gif

Nudoju pora mensiuku ,ir pojutis tikrai yra nemazas bigsmile.gif stangrina gerai ,bet cia turbut kaip kam ir kokia oda .
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 28, 23:09)
O Maximoje gal yra kremams Margaritos veidui nuolaida?  blush2.gif 4u.gif

visai margaritos produkcijai be isimties
smile.gif
Atsakyti