Nusprendžiau, kad levandų dušo želės ir akių makiažo valiklio man nereikia, tai kam reikia, parašykite až.

QUOTE(aggha @ 2009 08 16, 22:42)
Atrodo, skaičiau kažkurioj temoj ir neberandu dabar kuris Rasos drėkinantis kremas lengvesnis iš mėlynas ar rožinis?

Mėlyno nebandžiau.
Bet rožinis tikrai labai lengvas

Gal kas turite atsiliepimų apie vyrišką kosmetiką Aras, ar jūsiškiai bandė, ar patiko?

Koki krema kunui galetumete rekomenduoti,kad lb drekintu ir greitai susigertu,neliktu riebumo jausmo?

QUOTE(Austuja @ 2009 08 17, 12:57)
Gal kas turite atsiliepimų apie vyrišką kosmetiką Aras, ar jūsiškiai bandė, ar patiko? 

Vyras naudoja ARAS drekinanti krema po skutimosi, jo oda truputi prie jautresniu, tai sake, kad labai patinka ir kvepia skaniai

QUOTE(aggha @ 2009 08 16, 23:42)
Aš turiu ir naudoju. Nežinau, kaip dėl stangrinimo (netikiu ir nereikia), bet man ji labai pukiai atlieka drėkinimo funkciją kai oda pasausėjus ar suerzinta būna, patinka labiau nei tos pačios linijos drėkinanti kaukė.
Vadinasi, bandysim

QUOTE(diamondness @ 2009 08 17, 17:04)
O kazin ar Rasos neturaliu plauku sampunas tiktu dazytiem plaukam?
Maciau Maximoj dar ir su akcija uz puse kainos db yra,galvojau paimt,bet vis del to nenusipirkau... 

Tiktų. Jeigu plaukai sausi, po to naudok balzamą ir pakaks.
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 09:13)
Jei nori kazko dar daugiau pirkti, gali el. parduotuveje, ten jis apie 13 litu kainuoja 

O jau pristatinėja ir Kaune?

QUOTE(Austuja @ 2009 08 17, 11:57)

MB naudojo Aro drėkinamąjį kremą, bet išbėrė labai

QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 17, 11:12)
Mėlyno nebandžiau.
Mano oda jautri, mišri į riebumą, man tinka 

Aš bandžiau abu

Šiuo metu mano plaukam labai tinka balzamas plaukam su sojų lecitinu