Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Nusprendžiau, kad levandų dušo želės ir akių makiažo valiklio man nereikia, tai kam reikia, parašykite až. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggha @ 2009 08 16, 22:42)

Atrodo, skaičiau kažkurioj temoj ir neberandu dabar — kuris Rasos drėkinantis kremas lengvesnis — iš mėlynas ar rožinis?  ax.gif

Mėlyno nebandžiau.
Bet rožinis tikrai labai lengvas thumbup.gif Mano oda jautri, mišri į riebumą, man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Per kiek laiko biok atveza uzsakyma? smile.gif siandien nemazai prekiu uzsisakiau, galvoju ar yra vilties siandien sulaukti blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie vyrišką kosmetiką Aras, ar jūsiškiai bandė, ar patiko? mastau.gif
Atsakyti
Koki krema kunui galetumete rekomenduoti,kad lb drekintu ir greitai susigertu,neliktu riebumo jausmo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2009 08 17, 12:57)
Gal kas turite atsiliepimų apie vyrišką kosmetiką Aras, ar jūsiškiai bandė, ar patiko? mastau.gif

Vyras naudoja ARAS drekinanti krema po skutimosi, jo oda truputi prie jautresniu, tai sake, kad labai patinka ir kvepia skaniai thumbup.gif
Atsakyti
O kazin ar Rasos neturaliu plauku sampunas tiktu dazytiem plaukam? g.gif Maciau Maximoj dar ir su akcija uz puse kainos db yra,galvojau paimt,bet vis del to nenusipirkau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggha @ 2009 08 16, 23:42)
Aš turiu ir naudoju. Nežinau, kaip dėl stangrinimo (netikiu ir nereikia), bet man ji labai pukiai atlieka drėkinimo funkciją kai oda pasausėjus ar suerzinta būna, patinka labiau nei tos pačios linijos drėkinanti kaukė.

Vadinasi, bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 17, 17:04)
O kazin ar Rasos neturaliu plauku sampunas tiktu dazytiem plaukam? g.gif Maciau Maximoj dar ir su akcija uz puse kainos db yra,galvojau paimt,bet vis del to nenusipirkau... ax.gif

Tiktų. Jeigu plaukai sausi, po to naudok balzamą ir pakaks.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 09:13)
Jei nori kazko dar daugiau pirkti, gali el. parduotuveje, ten jis apie 13 litu kainuoja  smile.gif

O jau pristatinėja ir Kaune? g.gif

QUOTE(Austuja @ 2009 08 17, 11:57)

MB naudojo Aro drėkinamąjį kremą, bet išbėrė labai schmoll.gif Po kiek laiko vėl panaudojo, galvojo, kad gal ne nuo jo, bet ir vėl išbėrė, tai tikrai, kad nuo jo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 rugpjūčio 2009 - 19:31
QUOTE(Finna @ 2009 08 17, 20:30)
O jau pristatinėja ir Kaune? g.gif

Ne, tik Vilniuje, nepaziurejau, kad is Kauno esi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 17, 11:12)
Mėlyno nebandžiau.
Bet rožinis tikrai labai lengvas thumbup.gif  Mano oda jautri, mišri į riebumą, man tinka thumbup.gif

Aš bandžiau abu smile.gif Rožinio turėjau keletą mėginukų, bet mano mišriai/problematiškai odai jis buvo per sunkus, o mėlynas - visai patiko, sunaudojau jau visą pakuotę smile.gif

Šiuo metu mano plaukam labai tinka balzamas plaukam su sojų lecitinu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 17 rugpjūčio 2009 - 22:20