Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(mylimuke @ 2009 08 12, 14:31)
Jeigu kalbat apie tą, kur apsauginis nuo šalčio, tai tikrai mačiau neseniai Antakalnio Droge.
Aš vis žiūrinėju ir suabejojau, ar yra rasos drėkinantis kremas jautriai odai skirtas? Radau odai su išsiplėtusiais kapiliarais, radau maitinantį jautriai odai, radau drėkinantį, bet nejautriai. Tai kokį imti  unsure.gif

Jų puslapyje parašyta Rasa - jautriai odai

Anksčiau kalbėjome apie Rasos prausiklius, tai vis tik probleminės odos prausiklis labiau sausina nei jautrios odos prausiklis. Pirmas įspūdis buvo, kad jie vienodi, bet panaudojus ilgiau - skirtumas akivaizdus.
Man labai gelbėja kremas ir prausiklis robleminei odai, ypač kai oda sustreikuoja wub.gif esu patenkinta rezultatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 12 rugpjūčio 2009 - 16:09
"Biok"as lūpų balzamus dar gamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 12, 19:01)
"Biok"as lūpų balzamus dar gamina g.gif

Taip. Aš užsisakiau su šaltalankiais, man visai patinka biggrin.gif
pažiūrėk čia, e. parduotuvėje yra visas jų siūlomas asortimentas 4u.gif
Atsakyti
Kaip noreciau,kad mano megstama ranku krema isleistu dideleje pakuoteje,nusibodo mazas pirkaliot,ismest,vel pirkt...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 13, 21:16)
Kaip noreciau,kad mano megstama ranku krema isleistu dideleje pakuoteje,nusibodo mazas pirkaliot,ismest,vel pirkt...
user posted image

o kūno kremą nebandei naudoti vieoj rankų kremo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 13, 21:19)
o kūno kremą nebandei naudoti vieoj rankų kremo?  unsure.gif

Bandziau,neatitinka mano poreikiu nei kiek.Ranku kremus turiu du:sis priskiriamas prie dieninio,o kitas margaritos su palmiu aliejum.Dar vakare nagai aliejuko gauna.Zodziu rankas labai puoseleju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 13, 21:22)
Bandziau,neatitinka mano poreikiu nei kiek.Ranku kremus turiu du:sis priskiriamas prie dieninio,o kitas margaritos su palmiu aliejum.Dar vakare nagai aliejuko gauna.Zodziu rankas labai puoseleju smile.gif

o kuriam laikui tau užtenka to ranko kremo? ir kaip dažnai tepi?
aš tai šioj srity tinginys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 13, 21:23)
o kuriam laikui tau užtenka to ranko kremo? ir kaip dažnai tepi?
aš tai šioj srity tinginys  blush2.gif

Na mano kaip ir mamos is prigimties sausa oda,cia ner kalbos apie tingejima,nes pradeda labai tempt,tikrai nemalonus pojutis.Tepu ryte ir vakare,diena po plovimo,kremo beveik menesiui.
Jei oda gerai jaucias,tai gali sau leisti patinginiaut.
Siaip Biok`as mane labai pradziugintu jei isleistu sio kremo XXL pakuote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 12, 15:31)
Jeigu kalbat apie tą, kur apsauginis nuo šalčio, tai tikrai mačiau neseniai Antakalnio Droge.

gali buti, tiesiog ziurejau el. parduotuveje ir neradau, tai gavau atsakyma, kad jis nebegaminamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 08 13, 21:16)
user posted image

Turejau sita krema gavusi dovanu, patiko labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2009 08 12, 17:08)
Jų puslapyje parašyta Rasa - jautriai odai

Anksčiau kalbėjome apie Rasos prausiklius, tai vis tik probleminės odos prausiklis labiau sausina nei jautrios odos prausiklis. Pirmas įspūdis buvo, kad jie vienodi, bet panaudojus ilgiau - skirtumas akivaizdus.
Man labai gelbėja kremas ir prausiklis robleminei odai, ypač kai oda sustreikuoja wub.gif esu patenkinta rezultatai.

Tai akivaizdu, juk probleminė oda dažnai būna riebi, o jautri- sausa, todėl tokie ir pojūčiai.
Niekur neužmačiau drėkinančio jautriai odai, gal žinot, kur yra? mastau.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 14, 15:13)
gali buti, tiesiog ziurejau el. parduotuveje ir neradau, tai gavau atsakyma, kad jis nebegaminamas  smile.gif

Šiandien dar ir švaros prekėse mačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 14, 16:21)
Niekur neužmačiau drėkinančio jautriai odai, gal žinot, kur yra? mastau.gif
Šiandien dar ir švaros prekėse mačiau  rolleyes.gif

Kad nera Vilniuje svaros prekiu, tai neisivaizduoju isvis kaip is ten kazka nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau toniką iš probleminės odos serijos, po savaitės naudojimo galiu tik teigiamai atsiliept thumbup.gif Čia prisiskaičius komentarų bijojau, kad gali per daug jautriai oda sureguot, bet, pasirodo, poveikis labai geras - oda pakankamai sudrėkinta + išvalyti inkštirai clap.gif
Atsakyti