Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 24, 21:42)
kai baigsiu, bandysiu dazytiems plaukams, jau turiu nusipirkus biggrin.gif

Šitas man įspūdžio nepadarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 24, 23:12)
taigi Biok internetiniame puslapyje yra skiltis, kurioje skelbiamos visos akcijos, vykdomos jų produkcijai visose LT parduotuvėse wink.gif

Tai aš būtent ten visada ir žiūriu informaciją 4u.gif . Dabar reikia kelių produktų, užsukau pažiūrėti, kur galėčiau įsigyti su nuolaidomis, žiūriu, kad nelabai kur... unsure.gif Nors seniau bent keliose didesnėse prekybos vietose būdavo, belikdavo tik pasirinkti, į kurią patogiau nuvykti.
Gal tiesiog būtent dabar sutapimas, kad beliko tik pora vietų ir tai tokių, kurios nelabai lankomos ir asortimentas, be abejo, ne toks, kaip kosmetikos parduotuvėse ar PC...

Čia aš tik šiaip irnesakyk.gif . Ne tokios didelės Biok produkcijos kainos, kad labai jau tų nuolaidų reikėtų, bet kai įpranti žmogus visada su nuolaidom pirkti, tai atprast sunku blush2.gif O dar kai matai e-parduotuvės kainas, kuriomis negali pasinaudoti, tai visai liūdna patampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 24, 23:14)
Šitas man įspūdžio nepadarė unsure.gif

Na ziuresiu kaip man bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2009 08 25, 09:43)
Čia aš tik šiaip irnesakyk.gif . Ne tokios didelės  Biok produkcijos kainos, kad labai jau tų nuolaidų reikėtų, bet kai įpranti žmogus visada su nuolaidom pirkti, tai atprast sunku  blush2.gif O dar kai matai e-parduotuvės kainas, kuriomis negali pasinaudoti, tai visai liūdna patampa  smile.gif

Aš praktikuoju užsipirkimą į priekį, kai matau gražias kainas ax.gif
Atsakyti
maximoj 400 ml margaritos sampuno su dilgelemis ir dazytiem plaukam kainuoja sia savaite 4,79, galingai pigiau gaunas, nes dvigubai mazesne pakuote be akcijos tiek kainuoja, o cia dvigubai daugiau nusiperki uz ta pacia kaina, aisku tom kuriom tinka dilgelinis ar dazytiem plaukam, pvz man tai dilgelinis super, reikes nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2009 08 25, 09:43)
Tai aš būtent ten visada ir žiūriu informaciją  4u.gif . Dabar reikia kelių produktų, užsukau pažiūrėti, kur galėčiau įsigyti su nuolaidomis, žiūriu, kad nelabai kur...  unsure.gif Nors seniau bent keliose didesnėse prekybos vietose būdavo, belikdavo tik pasirinkti, į kurią patogiau nuvykti.
Gal tiesiog būtent dabar sutapimas, kad beliko tik pora vietų ir tai tokių, kurios nelabai lankomos ir asortimentas, be abejo, ne toks, kaip kosmetikos parduotuvėse ar PC...

jei jau ten žiūrit, tai turėjot pastebėt, kad kartais nuolaidų srityje būna štilis, bet vos porą savaičių, paskui vėl prasideda maratonas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 25, 21:17)
maximoj 400 ml margaritos sampuno su dilgelemis ir dazytiem plaukam kainuoja sia savaite 4,79, galingai pigiau gaunas, nes dvigubai mazesne pakuote be akcijos tiek kainuoja, o cia dvigubai daugiau nusiperki uz ta pacia kaina, aisku tom kuriom tinka dilgelinis ar dazytiem plaukam, pvz man tai dilgelinis super, reikes nusipirkt

Man nuo dilgėlinio išbėrė galvą unsure.gif
Kiek pabandžiau Margaritos šampūnų, man tiko tik šviesiems plaukams su ramunėlėmis- neberia nuo jo ir plaukai būna labai švelnūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 25 rugpjūčio 2009 - 23:11
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 25, 22:17)

O tai reikia man greiciau isbandyti dazytiems plaukams, kur namie turiu, jei tiks, pasiimti ateiciai maximoje ta didele pakuote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 26, 09:28)
O tai reikia man greiciau isbandyti dazytiems plaukams, kur namie turiu, jei tiks, pasiimti ateiciai maximoje ta didele pakuote biggrin.gif

db pasiziurejau, ir norfoj tas pats, tiem patiem sampunam akcija, 400 ml uz 200 ml kaina, taip kad rinkites kas arciau, maxima ar norfa biggrin.gif
Atsakyti
Man pradėjo patikti "Rasos" drėkinamasis kūno kremas, kurį per klaidą nusipirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 08 27, 22:56)
Man pradėjo patikti "Rasos" drėkinamasis kūno kremas, kurį per klaidą nusipirkau.  mirksiukas.gif

Man nepatiko kvapas schmoll.gif Geriau stangrinamasis arba nuo celiulito.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 28, 10:06)
Man nepatiko kvapas  schmoll.gif  Geriau stangrinamasis arba nuo celiulito.

O aš kažkaip nepastebėjau, kad kvapas nepatiktų. mirksiukas.gif
Atsakyti