Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 27, 21:56)
db pasiziurejau, ir norfoj tas pats, tiem patiem sampunam akcija, 400 ml uz 200 ml kaina, taip kad rinkites kas arciau, maxima ar norfa biggrin.gif

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien švaros prekėse pirkau komplektą- pienelis su kviečių daigais ir tonikas su alaviju už 9.99 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 28, 15:05)

nera uz ka mirksiukas.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 08 28, 22:26)
Šiandien švaros prekėse pirkau komplektą- pienelis su kviečių daigais ir tonikas su alaviju už 9.99  ax.gif

norfoj ziurejau, tai apie 7 litus tas rinkinys kainuoja, jau senokai tokia jo kaina, ciut ne pigiau gaunas pirkt rinkini negu viena kazkuri biggrin.gif
Atsakyti
Nemačiau Norfoj nieko panašaus g.gif
Atsakyti
cia gal tik pas mus yra norfoj tokiu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 29, 19:38)
cia gal tik pas mus yra norfoj tokiu dalyku biggrin.gif

Tikrai gali but,kad tik pas jus,nes netoli mano namu yra 2 Maximos,tai kartais vienoj buna nuolaida kamnors,o i kita nueina,nera lygiai tam paciam daiktui g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 29, 21:05)
Tikrai gali but,kad tik pas jus,nes netoli mano namu yra 2 Maximos,tai kartais vienoj buna nuolaida kamnors,o i kita nueina,nera lygiai tam paciam daiktui g.gif  doh.gif

galimas daiktas, bet as siuo pasiulymu nesinaudojau, nes pieneli pirkau cia per akcijas uz 5 lt, o tonika tai ne su alavijais, o su medetkom, tai biski veliau per akcija uz nepilnai 5 lt pirkau, tonikas tai nera baisiai ypatingas, bet vat pienelis tai pasaka, skaniai kvepia ir tikrai labai gerai valo, tiek akis tiek visa veida smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gundausi "Rasos" emulsiniu veido šveitikliu:
user posted image Kaip jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 30, 16:08)

Mano jautriai odai labai patiko thumbup.gif
Kai kurioms nepatinka jo kvapas, o man jis kaip tik malonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 30, 17:08)

labai geras, kai nereikia atsikratyt jokiu spuogu, inkstiru, tik nuvalyti negyvu lasteliu sluoksni, nes jis labai svelnus, o kvapas tai man labai patiko wub.gif svarbiausia svelnus odai, jos nealergizuoja smile.gif
Atsakyti
kazin verta pirkt ta akcijini margaritos dazytu-pazeistu plauku sampuna??atstato kiek nors plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 30, 19:24)
Mano jautriai odai labai patiko thumbup.gif
Kai kurioms nepatinka jo kvapas, o man jis kaip tik malonus ax.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 08 30, 20:37)
labai geras, kai nereikia atsikratyt jokiu spuogu, inkstiru, tik nuvalyti negyvu lasteliu sluoksni, nes jis labai svelnus, o kvapas tai man labai patiko  wub.gif  svarbiausia svelnus odai, jos nealergizuoja  smile.gif

Ačiū už nuomones - imsiu. Darausi lietuviškų priemonių maniakė biggrin.gif

QUOTE(inga9326 @ 2009 08 30, 21:10)
kazin verta pirkt ta akcijini margaritos dazytu-pazeistu plauku sampuna??atstato kiek nors plaukus? g.gif

Manęs jis nesužavėjo - tikrai yra geresnių ax.gif
Atsakyti