Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

sveikos merginos, perskaičiau visą temą, bet vistiek neapsisprendžiu, mano oda mišri, linkusi į inkštirus. man reikia kažkokio paprasto lengvo kremuko dienai, kad gerai susigertų, nekimštų odos ir neblizgėtų žandai sausesni o kakta ir nosis riebūs 4u.gif gal patarsit?

gundausi šitais, kuris iš jų lengvesnis? ogal pasiūlysit, ką geresnio? 4u.gif

Drėkinamasis kremas, 50 ml
Su Hialurono rūgštimi ir avokadų aliejumi

user posted image

su vaistažolių ekstraktais

user posted image

dėkoju iš karto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 10, 22:51)
sveikos merginos, perskaičiau visą temą, bet vistiek neapsisprendžiu, mano oda mišri, linkusi į inkštirus. man reikia kažkokio paprasto lengvo kremuko dienai, kad gerai susigertų, nekimštų odos ir neblizgėtų  žandai sausesni o kakta ir nosis riebūs 4u.gif  gal patarsit?

gundausi šitais, kuris iš jų lengvesnis? ogal pasiūlysit, ką geresnio?  4u.gif

dėkoju iš karto  rolleyes.gif

imk ruzava thumbup.gif tikrai jis ne sunkus, ir mano misriai odai tiko, tuo labiau kad ir vasara baigiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 09 08, 20:33)
Panaudojau kelis kartus ryte agurkinį margaritos kremą ir pastebėjau, kad oda kažkaip keistai sureagavo, po užtepimo ima niežėti, ar jums taip nebuvo?

Gal tavo oda per sausa tam kremui?

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 10, 22:51)
sveikos merginos, perskaičiau visą temą, bet vistiek neapsisprendžiu, mano oda mišri, linkusi į inkštirus. man reikia kažkokio paprasto lengvo kremuko dienai, kad gerai susigertų, nekimštų odos ir neblizgėtų  žandai sausesni o kakta ir nosis riebūs 4u.gif  gal patarsit?

gundausi šitais, kuris iš jų lengvesnis? ogal pasiūlysit, ką geresnio?  4u.gif

Su Hialurono rūgštimi ir avokadų aliejumi

user posted image

su vaistažolių ekstraktais

user posted image

dėkoju iš karto  rolleyes.gif

Rūžava linija jautriai odai skirta, kuri dažniausiai tuo pačiu ir sausa būna. Bet mėlyno nebandžiau, tai negaliu palygint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 09 10, 23:16)
Po to kai atradau šampūną jautriai odai, nutariau nusipirkti naujienas:

Oooooooooooooooooooo! Aš irgi jau noriu bigsmile.gif Parašyk, kaip šampūnas, kai išbandysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2009 - 23:09
QUOTE(ne mama @ 2009 09 10, 22:56)
imk ruzava thumbup.gif  tikrai jis ne sunkus, ir mano misriai odai tiko, tuo labiau kad ir vasara baigiasi smile.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif mėlynasis man buvo per riebus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 11, 00:00)
Rūžava linija jautriai odai skirta, kuri dažniausiai tuo pačiu ir sausa būna. Bet mėlyno nebandžiau, tai negaliu palygint  g.gif

netiesa, bet kuri oda yra jautri, tik jautrumas skirtingiems dirgikliams nevienodas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 09 10, 21:16)
Po to kai atradau šampūną jautriai odai, nutariau nusipirkti naujienas:

user posted imageuser posted image

aliejukas tai fainas pasirodė, kol kas tik pirmą dieną panaudojau dar, galiukai atrodo labai sveiki. Šampūno dar nebandžiau, kol kas dar džiaugiuosi tuo be parabenų, labai jau graži man plaukų spalva su juo. kažkaip atsinaujina atrodo net ir tikrai neryžina plaukų, nes su kitais šampūnais plaunant turiu būtinai praplauti ir su mėlynu šampūnu

Aš irgi noriu bigsmile.gif Kai išbandysit, parašykit kaip šampūnas, ir kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 09 10, 22:56)
imk ruzava thumbup.gif  tikrai jis ne sunkus, ir mano misriai odai tiko, tuo labiau kad ir vasara baigiasi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 11, 08:08)
visiškai pritariu  drinks_cheers.gif   mėlynasis man buvo per riebus  schmoll.gif
Papildyta:
netiesa, bet kuri oda yra jautri, tik jautrumas skirtingiems dirgikliams nevienodas  mirksiukas.gif

dėkui merginos 4u.gif patvirtinot mano pasirinkimą aš ir labiau prie to ružavo linkau rolleyes.gif ir taip visokios tos priemonės nuo inkštirų erzina, dirgina odą, tai tas "jautriai odai" manau ne pro šalį tikrai.

o tas su paviršiniais kapiliarais irgi geras? ar labai jie skiriasi? gal žiemai reiks paimt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 11 rugsėjo 2009 - 10:49
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 11, 11:47)
Papildyta:

o tas su paviršiniais kapiliarais irgi geras? ar labai jie skiriasi? gal žiemai reiks paimt

na jis siek tiek riebesnis uz drekinamaji, praeita ziema ji isnaudojau, bet as labai ryskaus skirtumo tarp siu dvieju kremu nemaciau, man jie abu geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 09 11, 13:25)
na jis siek tiek riebesnis uz drekinamaji, praeita ziema ji isnaudojau, bet as labai ryskaus skirtumo tarp siu dvieju kremu nemaciau, man jie abu geri smile.gif

o tą raudodumą tikrai ir nuima?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 11, 08:08)
netiesa, bet kuri oda yra jautri, tik jautrumas skirtingiems dirgikliams nevienodas  mirksiukas.gif

Nu jau. Greičiau jautrumas yra didesnis ir mažesnis. Vieną, atrodo, gali su švitriniu šveist, o kita nuo bet kokio prisilietimo dirgsta unsure.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 11, 13:41)
o tą raudodumą tikrai ir nuima?

Aš bent jau nepastebėjau kažkokių ryškių pokyčių g.gif
Atsakyti
O kaip rasti internete pasiskaityti apie tau naujo Rasos linija , plauku zvilgesiui, nes saziningai ieskojau ir niekaip neradau, o labai sudomino smile.gif

jau radau http://www.biok.lt/content/241

kazi kaip tas Kondicionuojamasis plaukų standiklis, gal butu nebloga putu pamaina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 11 rugsėjo 2009 - 14:57
O kaži kur jau yra pirkti šių šampūnų? Vilniuje
Atsakyti