Naujus Rasos šampūnus savo akimis mačiau Droguose, turi būti visuose miestuose

QUOTE(Reklamiste @ 2009 09 13, 13:46)
Naujus Rasos šampūnus savo akimis mačiau Droguose, turi būti visuose miestuose 

Šiandien? Kuriam mieste ir kuriam "Droge"?

QUOTE(Victorious @ 2009 09 13, 11:49)
Šią savaitę Vilniuje, VCUP. Bet paprastai jie prekiauti naujienom pradeda visuose savo taškuose, tai gal ir kitur bus?
QUOTE(Reklamiste @ 2009 09 13, 12:51)
Šią savaitę Vilniuje, VCUP. Bet paprastai jie prekiauti naujienom pradeda visuose savo taškuose, tai gal ir kitur bus?
labai gera naujiena pasakei, droge kaip tik treciadieni apsilankyt tureciau, nusipirksiu, kas sudomino

Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2009 09 13, 12:51)
labai gera naujiena pasakei, droge kaip tik treciadieni apsilankyt tureciau, nusipirksiu, kas sudomino

QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 09, 23:28)
Is vis labai dziausiuosi atradus Margaritos sampunus, man jie tinka super
ir kaina
tik va galetu kaukiu dar buti (alaus nebandziau , bet kazkaip nevilioja) 

Bandžiau alaus priemones - plaukai kaip šiaudai, kažkokie kieti, stangrūs, nekrintantys. Čia matyt kaip kam tinka.
QUOTE(Camea @ 2009 09 13, 09:36)
turejau abu, labiau patiko is rozines serijos, toks lengvutis, greit isigeria, drekina, o tas is melynos serijos, tai labai sunkus, kaip naktinis
Laukiu ir as naujienu

Laukiu ir as naujienu

O lengvas,tai reiskia,kad nera riebus?

Gal galit ką pasakyti apie šią kaukę? http://www.biok.lt/view.php?id=73 Kartelį bandžiau lyg ir nieko, kaip jums, gal kitos ilgiau naudojot? Žiūriu tik kažkur apie 10Lt kainuoja, gal pabandyt.

QUOTE(Becky @ 2009 09 13, 12:07)
Naujoves iš Rasos serijos plaukams labai sugunde, gal kaunietes jau mate kurioj parduotuvej galima butu nusipirkti? 

BIOK'as dalyvaus Kaune vyksiancioje parodoje "Pirk preke Lietuviska". Ten tikrai bus galima istyrineti ir isigyti visas naujienas. Paroda vyks Megoje, si ketvirtadieni-sestadieni.

Tiesa, naujieji sampunai turetu buti jau visuose Droguose, o didziuosiuose prekybos cenruose dar nepasirode, bet artimiausiu metu turetu atsirasti.
Vilnieciams patogiausia ir pigiausia naujienas isigyti per e-parduotuve.
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 12, 18:46)
kai isbandysit naujienas, labai idomu butu suzinot, ar geras tas plauku aliejus, reiketu pries ziema apsirupint galiuku prieziura, taip pat domina zvilgesio suteikiantis sampunas, pati neturiu galimybes uzsisakyt, nes ne vilniete 

Aliejus plaukams yra absoliuciai FANTASTISKAS produkciukas. Pastaraja savaite draugai vis klausineja, ar tik ne tiesiai is kirpyklos

QUOTE(Beje @ 2009 09 14, 07:44)
Tiesa, naujieji sampunai turetu buti jau visuose Droguose, o didziuosiuose prekybos cenruose dar nepasirode, bet artimiausiu metu turetu atsirasti.
Na vakar specialiai buvau užėjusi į Akropolio Drogą Vilniuje, tai dar neradau naujų plaukų priežiūros priemonių.
Šitą šampūną

pirkau tiesiai iš biok berods rugsėjo 9 d., jų darbuotoja sakė, kad tai visiškai nauji šampūnai ir dar nebuvo net sukelti į tiklalapį jų.
Aliejukas nerealus
Šampūnas suteikiantis žvilgesio irgi neblogas. Jis pats turi tokį perlamutrinį žvilgesį. Nors mano plaukams labiausiai patinka tas, be parabenų.

pirkau tiesiai iš biok berods rugsėjo 9 d., jų darbuotoja sakė, kad tai visiškai nauji šampūnai ir dar nebuvo net sukelti į tiklalapį jų.
Aliejukas nerealus

Šampūnas suteikiantis žvilgesio irgi neblogas. Jis pats turi tokį perlamutrinį žvilgesį. Nors mano plaukams labiausiai patinka tas, be parabenų.
QUOTE(Elegant @ 2009 09 13, 21:02)
Kažkada turėjau, sunaudojau ir daugiau nepirkčiau. Kaip drėkinanti kaukė man labiau patinka rasos stangrinamoji.
QUOTE(Jazira @ 2009 09 14, 09:29)
Plačiau? Jis labiau vandeninis ar aliejinis? Nesulipina, nekietina plaukų galų? Gal bandėt ant sausų tepti?

QUOTE(Ingėnas @ 2009 09 14, 10:00)
Na vakar specialiai buvau užėjusi į Akropolio Drogą Vilniuje, tai dar neradau naujų plaukų priežiūros priemonių.
Hmmm

Jei esate Vilniete, manau apsimoketu pasinaudoti e-parduotuve.