Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

gal butu atsiliepimu apie stangrinanti Margaritos krema su alum? labai jis masina mane, drauge isgyre kad baisiai geras ax.gif Mano oda rieboka ax.gif
Atsakyti
Man patiko Rasa kaukė su purvu thumbup.gif
Rasa paaikių žele man asmeniškai netiko unsure.gif
Mineralas išvis siaubingas, visiškai nesaugo nei nuo kvapo, nei nuo prakaito doh.gif
Šampūnai ir balzamai Margarita man netiko irgi unsure.gif

Šiandien nusipirkau Biok antiperspirantą, bandysiu rolleyes.gif Margaritos antiperspirantas man superinis thumbup.gif

Paskaičiau komentarus, turbūt reikės pirkti tą išgirtą Šaltalankių rankų kremą rolleyes.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų tas Šaltalankių kremas rankoms nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Šaltalankių kremas rankoms ir drėkinantis Margarita kremas veidui thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noriu paklaust, gal kuri jau bandėte naująsias dušo želė? (drėkinamąją ir stangrinamąją)

Aš turio iš šios linijos rankų krema - tai tiesiog super smile.gif

Taip pat naudoju kūno kremą - neblogas, tik kvapas nekos schmoll.gif

Beje , girdėjau, kad Biok žada pradėti gaminti drėgnas servetėles veidui valyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 01 05, 12:16)
Mamai nupirkau Rasos kaukę su šilko baltymais ir jūrų dumbliais. Tai ji laaaabai patenkinta. Džiaugiasi, kad mažai terlinimosi su ja, o ir pojūtis thumbup.gif

as irgi ja isbandziau,poveikis jauciasi kone is karto bigsmile.gif bigsmile.gif jauciuos atjaunejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 05 13, 11:21)
Man patiko Rasa kaukė su purvu  thumbup.gif
Rasa paaikių žele man asmeniškai netiko  unsure.gif
Mineralas išvis siaubingas, visiškai nesaugo nei nuo kvapo, nei nuo prakaito  doh.gif
Šampūnai ir balzamai Margarita man netiko irgi  unsure.gif

Šiandien nusipirkau Biok antiperspirantą, bandysiu  rolleyes.gif  Margaritos antiperspirantas man superinis  thumbup.gif

Paskaičiau komentarus, turbūt reikės pirkti tą išgirtą Šaltalankių rankų kremą  rolleyes.gif

man ir patiko rasa purvo kauke, poveikis is kart po pirmo naudojimo.
O del ranku kremo tai kiek isbandau kitu vel sugriztu prie to paties su saltalankiais ir mano vyrui jis bene labiausiia patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 05 10, 20:29)
gal butu atsiliepimu apie stangrinanti Margaritos krema su alum? labai jis masina mane, drauge isgyre kad baisiai geras  ax.gif Mano oda rieboka  ax.gif

Stangrina gerai, šiap gal ir nieko, bet mano oda irgi į riebumą ir biški spoguota tai nuo to kremo spuogų padaugėjo.
Atsakyti
Šiandien išbandžiau iš naujos "Rasos" linijos jautriai odai (be parabenų ir dažiklių) prausiklį ir drėkinantį kremuką smile.gif Mano oda riebi, bet linkus į visokius sudirgimus, tai man patiko - kažkaip net paskaistėjo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linoshka: 01 liepos 2008 - 15:06
Sveikos, naudojau margaritos priemones veidui-nepatiko ir išbėrė, susigadinau odą, dabar tapo jautri, šaltalankių kremas patinka, tik nepatinka kvapas,purvo kaukė nelabai, pliusas, kad po jos jaučiamas malonus švaros pojūtis, bet tik tiek.Šampūnus naudoju intensyviai, tiesa, pradžioje plaukai atrodė baisiai-susivėlę, šiausėsi, bet dabar visas gerai smile.gif , išbandžius esu daug,labiausiai patiko su alaus mielėmis(dėl kvapo) ir kiaušininis dėl blizgesio.Nors gaminiai nėra labai jau natūralūs, bet man labiau patinka už visas šaumas ir frunčius.
Atsakyti
Turejau "Margaritos" sampuna ir balzama dazytiem plaukam - netiko ir visai nepatiko. Balzamo tekdavo sauja susitept, kad plaukai issiveltu po sampuno naudojimo doh.gif
Turiu "Rasos" kauke su moliu - nieko ypatingo, paprasti molio milteliai geresni.
Kazkuriam zurnale buvo idetas "Rasos" dieninio kremo ir paakiu zele, tinkanciu visiems odos tipams meginukai - dieninis kremas mano odai per riebus (ji misri), o paakiu zele kazkaip neisigeria, o sudziusta ant odos, todel po kurio laiko tenka viska nuvalyti, nes kitu atveju dar veliau tektu grandyti...
Kazkada turejau intymios higienos prausikli su salavijais - netiko, "Margaritos" drekinamasis kremas - taip pat.
Deja, is mano naudotu sios firmos priemoniu negaliu pagirt ne vienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 29 liepos 2008 - 15:43
Turėjau savaiminio įdegio kremą organic, dabar turiu šveičiamąją dušo žele irgi organic, vakar nusipirkau balzamą su alum ir kremą rankoms gavau nemokamai ax.gif , dar ieškau nenuplaunamo balzamo su šilku berods g.gif tik niekur nerandu mūsų kaime doh.gif Dar labai patiko šampūnas su kiaušiniu.
Oho, pasirodo ne tiek jau ir mažai lietuviškos naudoju bigsmile.gif
Atsakyti