Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2007 12 07, 20:02)
jau kuri laika naudoju dezodoruojanti kristala pazantims - labai patinka  thumbup.gif

Gal galit papasakoti kaip ji naudoti blush2.gif galvoju isigyti. Pasiskaiciau cia atsiliepimus, vienoms labai patinka ir tinka, kitoms net gi alergija atsiranda ir peikia ji.Supratau, kad neisbandzius nesuzinosiu.
Tik va jo naudojimas man neaiskus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolieee @ 2007 12 08, 23:14)
Gal galit papasakoti kaip ji naudoti blush2.gif  galvoju isigyti. Pasiskaiciau cia atsiliepimus, vienoms labai patinka ir tinka, kitoms net gi alergija atsiranda ir peikia ji.Supratau, kad neisbandzius nesuzinosiu.
Tik va jo naudojimas man neaiskus g.gif

Aš pakišdavau po vandeniu, pasitepdavau kaip su įprastu dezodorantu, tada vėl po vandeniu ir nusausindavau rankšluosčiu ax.gif
Man jis nuo blogo kvapo padėjo, bet nuo prakaitavimo tikrai ne schmoll.gif Efektyviausias būdavo, kai pažastys būdavo neseniai depiliuotos, o kai pradėdavo atauginėti plaukeliai, tai ir kvapas dienos bėgyje atsirasdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 08, 23:31)
Aš pakišdavau po vandeniu, pasitepdavau kaip su įprastu dezodorantu, tada vėl po vandeniu ir nusausindavau rankšluosčiu  ax.gif
Man jis nuo blogo kvapo padėjo, bet nuo prakaitavimo tikrai ne  schmoll.gif  Efektyviausias būdavo, kai pažastys būdavo neseniai depiliuotos, o kai pradėdavo atauginėti plaukeliai, tai ir kvapas dienos bėgyje atsirasdavo  ax.gif

Aš irgi taip pat. drinks_cheers.gif Na nuo prakaitavimo man nepadeda nei vienas dezodorantas (nei "Sebamed", nei bekvapiai "Nivea", ir apskritai Nivea man nei vienas nepadeda nuo prakaitavimo, tik stiprieji "Rexona" pieštukinis ir "Lady speadstik" pieštukinis). O nuo tų stipriųjų guzai pažastyse atsirasdavo, o kai vienai pažįstamai teko operuotis, o vyro seseriai teko vaistus gerti ir daktarai drąsiai įvardino priežastis- antiperspirantai (nes jau tie guzai anot medikų masinė problema), tai jau geriau nestabdyt kardinaliai to prakaitavimo, o kvapą naikint. mastau.gif beje, tas lietuviškasis "THAIS" kažkiek ir apmažina prakaitavimą (bent man). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 10 gruodžio 2007 - 15:56
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 09, 00:31)
Aš pakišdavau po vandeniu, pasitepdavau kaip su įprastu dezodorantu, tada vėl po vandeniu ir nusausindavau rankšluosčiu  ax.gif
Man jis nuo blogo kvapo padėjo, bet nuo prakaitavimo tikrai ne  schmoll.gif  Efektyviausias būdavo, kai pažastys būdavo neseniai depiliuotos, o kai pradėdavo atauginėti plaukeliai, tai ir kvapas dienos bėgyje atsirasdavo  ax.gif

Aisku, dekui 4u.gif kitoje temoje lyg esu skaiciusi, kad si dezodorantas tik ir tenaikina bloga kvapa, o nestabdo prakaitavimo, nes neuzkemsa odos poru blush2.gif ir prakaituoti, zinoma, reikia. Tik va tas prakaitavimas ne visu vienodas blush2.gif
QUOTE(lialka @ 2007 12 10, 16:55)
Aš irgi taip pat.  drinks_cheers.gif Na nuo prakaitavimo man nepadeda nei vienas dezodorantas (nei "Sebamed", nei bekvapiai "Nivea", ir apskritai Nivea man nei vienas nepadeda nuo prakaitavimo, tik stiprieji "Rexona" pieštukinis ir "Lady speadstik" pieštukinis). O nuo tų stipriųjų guzai pažastyse atsirasdavo, o kai vienai pažįstamai teko operuotis, o vyro seseriai teko vaistus gerti ir daktarai drąsiai įvardino priežastis- antiperspirantai (nes jau tie guzai anot medikų masinė problema), tai jau geriau nestabdyt kardinaliai to prakaitavimo, o kvapą naikint.  mastau.gif beje, tas lietuviškasis "THAIS" kažkiek ir apmažina prakaitavimą (bent man).  ax.gif

Man tfu tfu tfu neatsirado, bet man nei Rexona Nei Lady speadstick neatrode stiprus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri esat mėginus drėkinamąją Rasos purvo kaukę? Labai domintų atsiliepimai, nes gundausi išmėginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 12 11, 14:23)
Gal kuri esat mėginus drėkinamąją Rasos purvo kaukę? Labai domintų atsiliepimai, nes gundausi išmėginti blush2.gif

As esu ir esu ja labai patenkinta, taciau tikimas ar netikimas, aisku, individualus ax.gif Siaip nezinau ar gerai darau, bet uzsidedu valomaja molio kauke, ir kadangi nenoriu po to tepti kremo(poros uzsikemsa), o palikti truputi pasausejusios odos nenoriu, tai uzstepu purvo kauke. Odele i tai labai teigiamai reaguoja 4u.gif
Atsakyti
Jo THAIS dezodorantas puikus daiktas - man labai patinka smile.gif
vienintelis jų natūralus produktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 15 gruodžio 2007 - 19:31
Mamai nupirkau Rasos kaukę su šilko baltymais ir jūrų dumbliais. Tai ji laaaabai patenkinta. Džiaugiasi, kad mažai terlinimosi su ja, o ir pojūtis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 05 sausio 2008 - 12:20
QUOTE(lialka @ 2008 01 05, 12:16)
Mamai nupirkau Rasos kaukę su šilko baltymais ir jūrų dumbliais. Tai ji laaaabai patenkinta. Džiaugiasi, kad mažai terlinimosi su ja, o ir pojūtis thumbup.gif

O ką ta kaukė konkrečiai daro? g.gif
Atsakyti
Stangrina. Bet dar labai švelni oda tampa po jos.
Atsakyti
Man patinka Biok gaminami sampunai, visada turiu pora brangesniu (o'rising, citrashine) ir viena Margaritos, dabar naudoju su gintaru, esu naudojusi su alum, ispudziai tikrai geri smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nupirkau šiandien naują Rasos kaukė smile.gif Pirmas įspūdis-patiko! Ir net rankų kremo mėginukas buvo dėžutėje.
Atsakyti