QUOTE(prieblanda @ 2007 12 09, 00:31)
Aš pakišdavau po vandeniu, pasitepdavau kaip su įprastu dezodorantu, tada vėl po vandeniu ir nusausindavau rankšluosčiu
Man jis nuo blogo kvapo padėjo, bet nuo prakaitavimo tikrai ne

Efektyviausias būdavo, kai pažastys būdavo neseniai depiliuotos, o kai pradėdavo atauginėti plaukeliai, tai ir kvapas dienos bėgyje atsirasdavo
Aisku, dekui

kitoje temoje lyg esu skaiciusi, kad si dezodorantas tik ir tenaikina bloga kvapa, o nestabdo prakaitavimo, nes neuzkemsa odos poru

ir prakaituoti, zinoma, reikia. Tik va tas prakaitavimas ne visu vienodas
QUOTE(lialka @ 2007 12 10, 16:55)
Aš irgi taip pat.

Na nuo prakaitavimo man nepadeda nei vienas dezodorantas (nei "Sebamed", nei bekvapiai "Nivea", ir apskritai Nivea man nei vienas nepadeda nuo prakaitavimo, tik stiprieji "Rexona" pieštukinis ir "Lady speadstik" pieštukinis). O nuo tų stipriųjų guzai pažastyse atsirasdavo, o kai vienai pažįstamai teko operuotis, o vyro seseriai teko vaistus gerti ir daktarai drąsiai įvardino priežastis- antiperspirantai (nes jau tie guzai anot medikų masinė problema), tai jau geriau nestabdyt kardinaliai to prakaitavimo, o kvapą naikint.

beje, tas lietuviškasis "THAIS" kažkiek ir apmažina prakaitavimą (bent man).
Man tfu tfu tfu neatsirado, bet man nei Rexona Nei Lady speadstick neatrode stiprus