Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos. Ar lankotės?

Apklausa: Ar lankotės pas burėjas? (227 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as tai nesuprantu tokio noro eiti pas bureja, nes gyvenime kazkas nutiko, tai neaisku ka daryti blink.gif tipo PATARIMO eiti pas BUREJA? swoon.gif Na, kas ji tokia, kad gyvenimiskus patarimus dalintu? Ji juk musu net nepazista? Juk net psichologai nesirizta patarineti, nes niekad nera tikri, kad patarimas tikrai pades zmogui isspresti ju problema. Ir jokiu budu neprisiima atsakomybes uz savo "patarimus". Manau, kad jau daug geriau gali patarti mus pazistantis mylimas ir artimas zmogus (kad ir mama, sese, vyras, drauge), o ne kazkokia bobulyte kortas dedama ir pinigus uz tai imdama.
Ar galu gale, kad ir SM patarimo paklausti, bent nei eit niekur nereikia, nei moket uz tai.
Atsakyti
ne karto neteko lankytis ir neketinu to daryti
Atsakyti
Lankausi smile.gif
Atsakyti
SVEIKI VISI. UZSIREGISTRAVAU CIA TIKEDAMASI, KAD MAN PADETUMETE GAUTI INFORMACIJOS APIE VIENA BUREJA. BUCIAU LABAI DEKINGA. PRIES KOKIUS 3 METUS BUVAU PAS VIENA BUREJA, MIGLOTAI PRISIMENU KA JI MAN PAPASAKOJO, BET IS TO KA PAMENU, BEVEIK VISKAS ISSIPILDE. ESU KRYZKELEJE, TODEL NORECIAU PAS JA APSILANKYTI VEL. JI GYVENA KLAIPEDOJE (SILUTES PLENTAS), SALIA 'MAXIMA'. KIEK PAMENU, GANA JAUNA, YPATINGAS BRUOZAS- DIDZIULIS AUSKARAS NOSYJE, TAMSUS ILGI PLAUKAI.. ZINAU, KAD ATRODO JUOKINGA, NES PRAEJO TIEK LAIKO IR SIOS DETALES GALI BUTI PASIKEITUSIOS, BET.. GAL KAS NORS PAZISTA SIA BUREJA PAGAL APIBUDINIMA? LABAI LAUKSIU ATSAKYMU.. ACIU.
Atsakyti
Lankiausi du kartus, tiesa seniai, prieš 7 metus. Kitais metais žadu vėl apsilankyti.
Labai tiksliai viską nusakė Zinaida iš Kauno. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lankausi retkarčiais ir neteko nusivilt.
Atsakyti
Lankiausi vieną kartą,buvau nustebinta-atrodė,kad moteriškė apie mano gyvenimą skaito ne iš kortų,bet iš knygos blink.gif
Atsakyti

Nesilankau ir net nenoriu, netikiu aš tokiais dalykais

Atsakyti

Lankydavausi. Daugiau nesilankysiu. Ir kitiems nepatariu. ax.gif
Atsakyti