Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(Shady @ 2008 07 07, 19:21)

Oj jauciu viska desiuos paskubom ir puse pamirsiu kaip visad  doh.gif

drinks_cheers.gif kai ka pamirsiu, kai ko per daug bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nukopinau is vienos temos
Į atskirą tašytę reikia įsidėti daiktus į gimdyklą:
Tapkes
Chalatą (nes nelabai norėsis vien su naktiniais į tualetą koridoriumi lakstyti)
Rankšluostį
Apie 5 vienkartinius paklotus (jie tokių neturi, bet labai vertina )
Keletą paketų (įklotų)
Vienkartinę klizmą (nebūtina, bet pageidautina , yra pirkti tilto g. 6 vaistinėje, kaina 4,90 Lt)
Rinkinuką leliukui (kepurytė, vilnonės kojnytės, šliaužtai, siaustinukai, pirštinytės, pampersas)
Pleduką leliukui įvynioti (nebūtina, bet pageidautina)
Tapkes vyrui
Rūbus vyrui persirengti vietoje (t.y. turi būti išskalbti ir dar nedėvėti lauke)
Mineralinio negazuoto vandens
Higienos reikmenis (šito neminėjo, bet pasiimsiu visą "kosmetyčką" su prausimosi reikmenimis, tualetiniu popieriumi ir pan., muilas)
Ir be abejo dokumentus (nėščiosios kortelę, sodros knygelę (sodros pažymėjimą) ir pasą (asmens tapatybės kortelę))

Pogimdyminiam laikotarpiui reikės pasiimti:

Keletą naktinių (gimdymui duoda)
Keletą rankšluosčių
Higienos reikmenis
Įvairių dydžių įklotų
Vienkartinių tinklinių kelnaičių (bala žino kiek jų gali prireikti )
Vienkartinių paklotų (gal liks po gimdymo)
Įdėklų į liemenėlę
Microlax klizmučių (palengvina tuštinimąsi plyšimų atveju)
Šaukštą ir šakutę, puodelis
Pampersų (labai išgyrė Huggies Newborn- mažiausiai alergizuoja, drėgnų servetėlių leliaus užpakaliukui nerekomendavo)
Tiek komplektėlių rūbelių, kiek dienų planuojat "užsibūti" (t.y. minimum 3, tiek kepuryčių nereikia, nes jas deda tik 1 kartą po maudynių)
Visokių tepaliukų krūtų, užpakaliuko ir kt. priežiūrai jie duoda (sponsoriai remia )
Autokėdutę leliukui parsivežti
Muilas
Skystas muilas, popieriniai ranksluosciai

Prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 07 07, 18:55)
o ka reiketu veztis i ligonine?

apie tai net atskira tema yra gimdymo skyrely, pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
o as jau apsiprekinus esu, tik nezinau ar verta buvo pirkti vystymo lenta ax.gif kaip jus? ar pirkot kuri? ar ji labai reikalinga? dabar po biski net gailiuosi, gal paprasciausiai galima pervystyt ant lovos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2008 07 09, 10:15)
o as jau apsiprekinus esu, tik nezinau ar verta buvo pirkti vystymo lenta ax.gif  kaip jus? ar pirkot kuri? ar ji labai reikalinga? dabar po biski net gailiuosi, gal paprasciausiai galima pervystyt ant lovos? smile.gif

man buvo reikalinga pirmus tris mėnesius, po to perrengdavau ant lovos, nes labai maldavosi. Kitos naudoja ilgai. Čia kaip kuriai.
Atsakyti
o as jau apsiprekinus esu, tik nezinau ar verta buvo pirkti vystymo lenta ax.gif  kaip jus? ar pirkot kuri? ar ji labai reikalinga? dabar po biski net gailiuosi, gal paprasciausiai galima pervystyt ant lovos? smile.gif

na sako kad labai pravercia pirmais menesiais kai reikai atsigauti po gimdymo, jei negali sedeti, o lansktytis per sunku ant tos sofos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2008 07 09, 10:30)
na sako kad labai pravercia pirmais menesiais kai reikai atsigauti po gimdymo, jei negali sedeti, o lansktytis per sunku ant tos sofos  mirksiukas.gif

bet tada esmė kiek aukštai ta vystymo lenta bus. Jei laikysi ant žemo staliuko, naudos jokios. Reikia ant komodos.
Atsakyti

As ja pirkau, nes man atrodo, kad prodzioje susilenkus bus sunku vystyti. o vystymp lenta padesi ant komodos ir pirmyn mirksiukas.gif man atrodo tikrai patogu daiktas siam reikalui. i komoda susidesi visus reikalingiausius daiktus ir viskas bus po ranka ax.gif
Atsakyti
as taipm pat pirkau vystimo lenta su vonele ir t.t drauge patare,nes pacios mergaitei jau metai beveik o vis dar vysto ant tos lentos...sake labai patogu... ax.gif
Atsakyti
gerai tada, nuraminot mane, nes jau maniau kad be reikalo as cia pinigus isleidau 4u.gif o kaip su kudikelio patalyne? kiek pervilkt komplekteliu turit? as kol kas tik dvejus, bet ar nebus per mazai, juk daznai reikia keisti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2008 07 09, 13:24)
gerai tada, nuraminot mane, nes jau maniau kad be reikalo as cia pinigus isleidau 4u.gif  o kaip su kudikelio patalyne? kiek pervilkt komplekteliu turit? as kol kas tik dvejus, bet ar nebus per mazai, juk daznai reikia keisti.. smile.gif

man daugiau tik pagalvės užvalkaliukų reikėjo, atpila, ištepa. Paklodes ir savo esu klojus bėdai prispirus biggrin.gif dabar turiu kokius 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambergangel @ 2008 07 09, 12:13)
as taipm pat pirkau vystimo lenta su vonele ir t.t drauge patare,nes pacios mergaitei jau metai beveik o vis dar vysto ant tos lentos...sake labai patogu... ax.gif

o cia kaip, ant voneles uzsideda vystymo lenta ar kaip? g.gif cia komplektukas?
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2008 07 09, 14:35)
man daugiau tik pagalvės užvalkaliukų reikėjo, atpila, ištepa. Paklodes ir savo esu klojus bėdai prispirus biggrin.gif  dabar turiu kokius 5  g.gif

o as isvis pagalves neturiu, kiek teko skaityti tai kudikiams is vis jos nerteikia iki metuku ar net 2 g.gif
Atsakyti