Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(jure*** @ 2007 11 27, 17:17)
O kas geriau veztis i ligonine bodziukai ar siaustinukai?Ir dar klausimelis ar vezetes sau i ligonine kokius treningus,negi visada su chalatu buti g.gif

Tik siaustinukai, nepatogu bus det per galvyte. As veziausi ir pizama ir treninga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2007 11 27, 22:36)
Tik siaustinukai, nepatogu bus det per galvyte. As veziausi ir pizama ir treninga  4u.gif

Jei bodžiukai yra pilnai atsegami, tai jie irgi tinka.
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2007 11 27, 23:36)
Tik siaustinukai, nepatogu bus det per galvyte. As veziausi ir pizama ir treninga  4u.gif

Labai ačiū už atsakymą nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2007 11 28, 00:12)
Jei bodžiukai yra pilnai atsegami, tai jie irgi tinka.

Dėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2007 11 27, 22:36)

Siaustinukai ne per galvytę dedasi, o maunami kaio marškinukai, ir užsiriša arba užsisega šone smile.gif Kelis tokius nusipirkau, nes sako kai kuriose ligoninėse neleidžia bodžiukų maut kol bambutė nenukrenta, deda siaustinukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 11 28, 20:29)
Siaustinukai ne per galvytę dedasi, o maunami kaio marškinukai, ir užsiriša arba užsisega šone smile.gif Kelis tokius nusipirkau, nes sako kai kuriose ligoninėse neleidžia bodžiukų maut kol bambutė nenukrenta, deda siaustinukus  g.gif

taip butent, as ta ir parasiau mirksiukas.gif man jie labai patogu buvo naudot, patogiau nei bodziai, mano lelkos labai nemego per galva detis, todel siaustinukai buvo thumbup.gif
Atsakyti
Ar pora komplektuku rubeliu uztenka tureti ligonineje(vaikeliui)?
Atsakyti
QUOTE(jure*** @ 2007 11 29, 16:28)

ziurint kiek gulesi, jei kelias dienas, tai uzteks, jei po cezario savaite, tai truks
Atsakyti
as turiu tik 1 komlektuka drabuzeliu 4u.gif reikes dar nusipirkti reiskiasi ax.gif
Atsakyti

Kai kuriose ligoninėse savo drabužėlių nereikia, nebent leliukas prieš laiką ir lb mažas gimtų... Tada mamytės sako savo 50 dydžio veža... Sako ligoninėj kadangi daug tų leliukų, rūbelius keisti reikia, tai kad nesusimaišytų kuris rūbelis kurios - naudoja vietinius ir sterilius. Bent jau ŠGN tai savus reikia tik parsivežimui turėti ax.gif Ai dar sako galima vilnoines kojinytes savas turėti blush2.gif
Atsakyti

Aš turėjau 3 komplektukus, gulėjau 4 dienas. man neužteko. savais rūbeliais leliuką po poros valandų perrengė
Atsakyti
sesuo jau pripirko mano leliui drabuzeliu smile.gif tai faina, kad man jau nebereikes po parduotuves vaikscioti ax.gif nes jau praktiskai visai nebegaliu pastoveti ant koju...na maksimum tik kokias 15 min verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emie @ 2007 08 22, 12:18)
Man labai praverte toks vokelis-kokonas, parduotuvese jau gana ilgai ieksojau tokio daiktelio, radau babyland lt. parduotuvėje, nereikejo tu sliauztu daug pirkti, ir jau tikrai zinojau, kad mano mazyliui tiks, nes cia dydis reguliuojamas, tikrai esu labai patenkinta, labai minkšta medžiaga,  manau, kad tai butinas daiktas pirmoms gyvenimo menesiams. thumbup.gif

Na vat aš vis galvojau, ar reiktų tokį įsigyti, galvojau, gal nėra jis labai patogus ir reikalingas. Bet, jei sakote, geras dalykas, gal reiktų įsigyti ax.gif O kokia jų kaina?

Dar norėjau paklausti dėl visų tų vokelių/kombinezonų?
Laukiu lėliaus kovą, ir nežinau, ką čia geriau pirkti: vokelį, kombinezoną ar abu?.. Vokelį tai galvoju geriau tokį, kuris išsilanksto ir gali būti, kaip dekiukas naudojamas? Mačiau kažką panašaus Vilniuje Basanavičiaus g. naujoje nestuke.gif parduotuvėje, kaina 95 Lt, ar čia normali kaina, ar galima rasti pigiau kur nors?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti