Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 09 03, 11:33)
Nuvedžiau savo pupą tai lyg ir nieko g.gif Va tik sako nemiegosiu šiandien tai tuoj lėksiu pasimt ax.gif Pas mus tai nieks nepasikeitę vaikai tie patys auklėtojos taip pat ir grupė ta pati ax.gif tai gal ir ašarų nebus g.gif

Tik auklėtojos vietomis susikeitė tongue.gif

QUOTE(Aina @ 2007 09 03, 11:56)
sveikos 4u.gif
prasau papasakokit, kiek dienu uztrunka, pas kokius gyd reikia pasirodyt, ar is karto paraso pazyma g.gif ?

Mums mūsų gydytoja pažymą po atostogų išrašo iš karto, nieko netikrinam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 03, 12:07)
Mums mūsų gydytoja pažymą po atostogų išrašo iš karto, nieko netikrinam blush2.gif

Aš irgi tą pažymą esu pražioplinusi - išrašo ją gydytojos ir be išankstinės registracijos, ir be vaiko, jei jau extra atvejis.
Atsakyti
na va is to didelio streso nieko nebeliko biggrin.gif jau parsivedziau savaji... darzeli ziurejau per kampa kaip valge lotuliukas.gif nu vaizdelis thumbup.gif nz manau kad jam ten patiko,tik jau toks pavarges nuo zaidimu matyt buvo... tikiuosi kad ryt eis noriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2007 09 03, 13:30)
na va is to didelio streso nieko nebeliko  biggrin.gif  jau parsivedziau savaji... darzeli ziurejau per kampa kaip valge  lotuliukas.gif  nu vaizdelis  thumbup.gif  nz manau kad jam ten patiko,tik jau toks pavarges nuo zaidimu matyt buvo... tikiuosi kad ryt eis noriai  4u.gif

Situacija ir mano panasi, tik labai nepatiko, kad kiti 2 vaikiukai su ilgiausiais snargliais ir ciaudintys buvo atvesti... O siaip viskas super, va dabar irgi guli nusikales visas 4u.gif
Atsakyti
Mirtiše, pasakok kaip ten pas jus/mus padėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 09 03, 13:18)
Mirtiše, pasakok kaip ten pas jus/mus padėtis  biggrin.gif

Na nežinau dar biggrin.gif Visai dienai šiandien palikau cool.gif
Vakar visą dieną abu tik ir čiauškėjo :eisim į darželį,nešim gėlių,sulčių,saldainių.O šiandien nuo ryto abu tokie nepatenkinti buvo.Tai ir aprengti abu turėjau,nors jau patys moka.O prie grupės Agnė kad įsibliovė .Tai gerai,kad auklėtoja priėjo,tai kažkaip greit nusiramino.
Man jau galva sukasi:sakė,kad šitos auklėtojos nebebus(Krika,čia ta Dalia,kuri sakiau ,kad faina biggrin.gif )Jos kažkaip grupėm susikeitusios,gal dabar taip dirbs ,nesupratau .
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 09 03, 14:28)
Man jau galva sukasi:sakė,kad šitos auklėtojos nebebus(Krika,čia ta Dalia,kuri sakiau ,kad faina  biggrin.gif )Jos kažkaip grupėm susikeitusios,gal dabar taip dirbs ,nesupratau .

oho blink.gif reikės pasiteirauti. gal vietoj jos ta Birutė? ji irgi labai labai faina. o kad vaikai verkia, tai nieko be priežiūros nepalieka, tiek auklytė, tiek auklėtoja pasiima vaikus ant rankų ir nuramina. tik būdavo kad manoji dar labiau isteriškai klykti pradėdavo - va tada tai ir tas auklėtojų raminimas nepadėdavo mamai.

o šeštadienį kai susitikom ir išsiskyrėm, Liepa atpažino Agnę. tai turbūt pasižymėjo tavoji pirmą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Mum tai irgi gerai sekes nuo puse devyniu iki puse pirmos isbuvo, sake truputi verke, kai kitus vaikucius pasieme, pietum sriuba suvalge ir antro biski. bigsmile.gif Tai vat tikiuos kad nepraeis tas upas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2007 09 03, 14:44)
Mum tai irgi gerai sekes nuo puse devyniu iki puse pirmos isbuvo, sake truputi verke, kai kitus vaikucius pasieme, pietum sriuba suvalge ir antro biski.  bigsmile.gif Tai vat tikiuos kad nepraeis tas upas  ax.gif

Bet as galvojau, kad man ziauriai sirdi skaudes kai reikes palikti toms kelioms valandoms, bet kazkaip ir man ir jam manau visai normaliai! Tai sekmes pratinantis 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, 4u.gif sugriztam i aktualia tema visos po vasaros. thumbup.gif
as tai siandien buvau labai nustebint: paskambinu aukletojai suzinoti gal kas pasikeite ar kokios naujienos,nes ateisim truputi veliau, (tik rytoj pas gydytoja einam),o ji sako tai jusu vaiko nebera pas mus, jis kitoj grupej irasytas doh.gif
nu gera naujiena, net atsisedau blink.gif , tai eisim ryt pazindintis su naujom aukletojom, pergyvenu turbut daugiau uz vaika pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2007 09 03, 13:30)
na va is to didelio streso nieko nebeliko  biggrin.gif  jau parsivedziau savaji... darzeli ziurejau per kampa kaip valge  lotuliukas.gif  nu vaizdelis  thumbup.gif  nz manau kad jam ten patiko,tik jau toks pavarges nuo zaidimu matyt buvo... tikiuosi kad ryt eis noriai  4u.gif

labai nesitikek, kad visos dienos bus lengvos schmoll.gif , pirmom dienom vaikam patinka, nauji zaislai, draugai... paprastai po keleto dienu vaikas pradeda nebenoret i darzeli, kai suvokia, kad ir darzeli reikalauja drausmes, mamos nera, vaikai ne visi draugiski. asaros prasideda jau namuose, verkia, praso nepalikti, darzeli iki isteriju daeina... dazniausiai tik pirmosios dvi savaites buna sunkios, veliau pripranta mirksiukas.gif . kaip man taip skaudedavo sirdi dukra paliekant, namo su asarom akyse eidavau...

linkiu visoms, kad kuo lengvesnis tas adaptacinis periodas butu drinks_cheers.gif 4u.gif

sunus (2m. 4 men) siandien visa ryta kartojo: ir as noriu i darzeli, ir as noriu... kai palikom sese ir isejom, tai net apsiverke ir kol vaziavom namo visa kelia kartojo: mama, man labai liudna verysad.gif , mates, kad tikrai sirdele vaikui skaudejo unsure.gif . kazin kaip bus kai is tiesu prades eiti g.gif g.gif

buvom nueje pazymu darzeliui, tai jam tooooooookia kruva siuntimu prirase doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 03 rugsėjo 2007 - 14:40
QUOTE(Aina @ 2007 09 03, 15:20)
... dazniausiai tik pirmosios dvi savaites buna sunkios, veliau pripranta mirksiukas.gif .

manoji pratinosi ilgiau nei 2 savaites ir berods ilgiau nei 2 mėnesius (vot atmintis - nebepamenu doh.gif )
Atsakyti