Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE(Dilma @ 2007 09 03, 12:07)
Tik auklėtojos vietomis susikeitė tongue.gif
Mums mūsų gydytoja pažymą po atostogų išrašo iš karto, nieko netikrinam blush2.gif

Niu vistiek abi tos pačios tongue.gif O pažymą aš jau rugpjūčio pradžioj pasiėmiau aišku su data 08,31 mirksiukas.gif pasitiki manim gydytoja žino, kad jei apsirgs tikrai nevesiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniškis po 2 mėn. pertraukos į daržą išėjo thumbup.gif
Ryte pabudo ir klausia - ar jau dabar į darželį? Sakau, taip. O jis - yes, kaip noriu ir vėl nulūžo doh.gif lotuliukas.gif
Nuvedžiau į grupę, galvoju, padėsiu persirengti, o maniškis man pirštu į duris parodė ir sako - pats, atia, iki vakaro thumbup.gif
Vienžodžiu, užaugo mano vaikis, ką čia ir bepasakysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2007 09 03, 16:33)
Maniškis po 2 mėn. pertraukos į daržą išėjo thumbup.gif
Ryte pabudo ir klausia - ar jau dabar į darželį? Sakau, taip. O jis - yes, kaip noriu ir vėl nulūžo doh.gif  lotuliukas.gif
Nuvedžiau į grupę, galvoju, padėsiu persirengti, o maniškis man pirštu į duris parodė ir sako - pats, atia, iki vakaro thumbup.gif
Vienžodžiu, užaugo mano vaikis, ką čia ir bepasakysi biggrin.gif

thumbup.gif Geras!
Atsakyti
[quote=Aina,2007 09 03, 15:20]
labai nesitikek, kad visos dienos bus lengvos schmoll.gif , pirmom dienom vaikam patinka, nauji zaislai, draugai... paprastai po keleto dienu vaikas pradeda nebenoret i darzeli, kai suvokia, kad ir darzeli reikalauja drausmes, mamos nera, vaikai ne visi draugiski. asaros prasideda jau namuose, verkia, praso nepalikti, darzeli iki isteriju daeina... dazniausiai tik pirmosios dvi savaites buna sunkios, veliau pripranta mirksiukas.gif . kaip man taip skaudedavo sirdi dukra paliekant, namo su asarom akyse eidavau...

linkiu visoms, kad kuo lengvesnis tas adaptacinis periodas butu drinks_cheers.gif 4u.gif.......

na as taip ir mastau kad viskas pasimatys antra ir trecia savaite kai jau pabos zaislai,ir vaikai tie patys ir tt ka tu ir sakei...... bet man paciai labai rupejo ar jam pirma diena nebus baisi smile.gif ir nesitikiu kad visada bus lengva juk ir namuose nebuna taip mirksiukas.gif bet ka darysi ne as pirma ir ne as paskutine taip vesiu savo vaiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2007 09 03, 17:56)
na as taip ir mastau kad viskas pasimatys antra ir trecia savaite kai jau pabos zaislai,ir vaikai tie patys ir tt ka tu ir sakei...... bet man paciai labai rupejo ar jam pirma diena nebus baisi  smile.gif  ir nesitikiu kad visada bus lengva juk ir namuose nebuna taip  mirksiukas.gif  bet ka darysi ne as pirma ir ne as paskutine taip vesiu savo vaiki  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 03, 11:56)
gausim blink.gif . prasau papasakokit, kiek dienu uztrunka, pas kokius gyd reikia pasirodyt, ar is karto paraso pazyma g.gif ?

Mūsų gydytoja irgi atostogauja, seselė irgi, tai pasiskambinau pavaduojančiai seselei, susakiau, kad vaiks kaime, negaliu parvešt vien dėl pažymos, tai vyrą išsiunčiau be vaiko, ir parnešė tą pažymą blush2.gif vistiek gi sergančio vaiko nevesčiau ax.gif

O maniškė grįžo iš daržo laiminga, išbuvo iki pat 16.30 thumbup.gif o kad kalbos davė (kad ir paukščių kalba) lotuliukas.gif nu tiek ji man nėr kalbėjus...
Atsakyti
Mums pakolkas gerai. Bijau prisikarksėt.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 03, 20:31)
o kad kalbos davė (kad ir paukščių kalba) lotuliukas.gif nu tiek ji man nėr kalbėjus...

Žiūrėk, nespėsi ir sumirksėt, kai prabils žmonių kalba mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 04, 08:41)
Žiūrėk, nespėsi ir sumirksėt, kai prabils žmonių kalba mirksiukas.gif  tongue.gif

O jau tada pati prašysi, kad nors truputį patylėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 04, 08:46)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 04, 08:41)
Žiūrėk, nespėsi ir sumirksėt, kai prabils žmonių kalba mirksiukas.gif  tongue.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 09 04, 08:46)

Pas mus dabar ta stadija: Kas čia? doh.gif lotuliukas.gif tai daug galvot nereikia, tik dažnai kartoti tenka, bet va tos stadijos: "kodėl?" tai nelaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 04, 10:32)
Pas mus dabar ta stadija: Kas čia?  doh.gif  lotuliukas.gif tai daug galvot nereikia, tik dažnai kartoti tenka, bet va tos stadijos: "kodėl?" tai nelaukiu  lotuliukas.gif

Mano vienas iš dičkių, kalbėt pradėjo būdamas 2,5. jau ir pas logopedą ėjom konsultuotis, ale kai prabilo... doh.gif wacko.gif Nė jokiais saldainiais užtildyt nebėjo schmoll.gif
O toj stadijoj "kas čia yra?", tai buvo taip, kad į jo klausimą "ar čia yra tai ir tai?", nebuvo galima atsakyt "taip" arba "ne" schmoll.gif Jis klausdavo tą patį klausimą tol, kol neatsakydavai "taip (arba ne), čia yra (nėra) tai ir tai"... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti