Tai gal tikrai, vesti jei ner temperaturos, ir pasidarys atsparesnis...
Tai butent, cia uzburtas ratas - isgydai vaika, o jis atejes po ligos vel krenta "paslikas" nuo kitu snargliuotuju...
(pati stebiuosi tuom ka ka tik parasiau)...
Sutinku - užburtas ratas su tom ligom, nieko čia nepakeisi, vis tiek atsiras bent vienas sirguliuojantis
Ir mes vakar parėjom iš daržiuko su varvančia nosim
, bet ką daryt jei visi dirba nėr kam pabūt tą vienintelę paskutinę darbo dienelę namie, teko vesti sloguojančią ir šiandien į darželį
Šiaip ir man sloga dar ne liga, jei nepereina į ką nors rimtesnio. Tikiuosi per savaitgalį nugalėti nosytės "užpuolikus"
Tai tada linkiu stiprybes ir sau ir jums - kad musu vaikuciai kuo maziau sirgtu
QUOTE(auslialia @ 2007 09 07, 20:28)
Ačiū
QUOTE(Čiunčia @ 2007 09 07, 20:40)
Ačiū
Ir jums ir kitiems linkiu to paties
Visai nesinori, o ir negalima vesti sergančių vaikučių į kolektyvą 
Ir ne tik dėl kitų, o būtent dėl paties sergančio vaiko
Labas mamytes. Norejau paklausti stai toki klausimeli. Ar esate girdejusios kad auklyte darzelyje rekautu pastoviai ant jusu vaiku? Ir jei to negirdejote, bet isivaizduokite kad girdetumete, ka darytumete, kai suzinotumete kad ji truputi atsilikusi, yra globojama vedejos del neaiskiu priezasciu, neramiai paliekate savo vaikus iseidamos? tiesa vaikai lopselinukai kalbeti nelabai dar moka, todel papasakoti auklytes dienos zygiu vaikai dar nesugeba. As sukuriau jau rasta i savivaldybe, jei atsiras daugiau bendraminciu zadu ji nusiusti su parasais, bet kazin kaip tai gali atsiliepti mano mazam berniukui
QUOTE(Jolisa @ 2007 09 07, 22:42)
As sukuriau jau rasta i savivaldybe, jei atsiras daugiau bendraminciu zadu ji nusiusti su parasais, bet kazin kaip tai gali atsiliepti mano mazam berniukui 
Gal pirma pakalbėk su pačia vedėja
Man teko vienu metu turėti reikalų su švietimo skyrium dėl vieno darželio vedėjos. Mano vaikui tai neatsiliepė niekaip - gal suprato savo klaidą
QUOTE(auslialia @ 2007 09 07, 18:38)
Svarbiausia ir auklyte, ir direktores pavaduotoja sake vesti nors ir serga... Sake adaptacija tokia.
Geriau namie pabuti
QUOTE(Gulia @ 2007 09 08, 12:03)
Geriau namie pabuti
Tai butent! Pirma diena nebuvo temperuros, o antra diena jau vaikas garavo kaip is po pirties visas raudonas...
Jei buciau paklausius - butu jis dar ir lauke pasitusines ta diena, o po to kas?...
Dabar jau andriukas lainksmas laksto, tik va po tos temperuros biskuciuka supilvuku problemos - bet daznai sako taip pasitaiko. Taip kad skelbiu akcija: MAMYTES, STENKIMES NEVESTI SERGANCIU VAIKUCIU I UGDYMO ISTAIGAS IR NEBEGALVOKIM, KAD SLOGA - NE LIGA...
Aisku kai darbas, tai suprantu, nevisada iseina nedarbingumo lapeli pasiimti, bet kazkaip reikia atsakingiau i tai ziureti. As zinau,kad sitam forume visos fainos mamytes - jaucia atsakomybe, bet kazkaip tikiuosi atkreipti demesi ir tu mamyciu, kurios galvoja kad tai yra normalu: jug negalima testi tos nesibaigiancios estafetes. Nors 3 dienas, kai vaikas yra tikrai stiprus viruso nesiotojas - ciaudintis, kai snargliukai bega upeliais.... Na, jauciu kad tikslingiau butu visa tai nueiti ir pasakyti savo vaiko grupioku teveliams, o ne jums cia eterio laika isnaudoti
Na o kas liecia aukletojas ar auklytes - jos tik pasakytu, kad visais laikais taip buvo ir bus. Aisku - kuo daugiau vaikiuku serga, tuo joms maziau darbo
sveikos mamytes norejau paklausti gal kuri savo vaikucius vedate i lopseli Pusaite,gal turite savo nuomoniu apie si darzeli 
mes ten lopselinokai
mes ten lopselinokai
QUOTE(Ugnytemazyte @ 2007 09 08, 20:17)
sveikos mamytes norejau paklausti gal kuri savo vaikucius vedate i lopseli Pusaite,gal turite savo nuomoniu apie si darzeli 
mes ten lopselinokai
mes ten lopselinokai
Pas kokią auklėtoją einat