Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

4u.gif
sveikos,
gal galit parasyki ka nors apie vaiku darzeli "Traukinukas"
arba gal zinot gera darzeli miesto centre?
Atsakyti
I pirma grupe einam,katinuku 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 09 08, 20:00)
Pas kokią auklėtoją einat ax.gif ?

i pirma katinuku grupe 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos drinks_cheers.gif ir tos kurios snipineja prie duru lotuliukas.gif as ir taip dariau tai pilnai suprantu ir uzjauciu mirksiukas.gif pas mus viskas kokas gerai,vyras vezioja,tai man nieko nereikia klausyti is aukletoju,o ir nematau nieko,vaikai svarus kasdien pareina,sveiki ir tuo dziaugiuosi thumbup.gif pagaliau gavom seilinuka kurio prase,ranksluostukus isiuvines siuveja,tai lyg viska ir turesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BearMumy @ 2007 09 13, 20:28)
4u.gif
sveikos,

Traukinukas - rusakalbių darželis 4u.gif

Kaip man gerai, kad pasitikiu auklėtojom ir nereikia šnipinėt už durų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ir kai pamaciau kokios aukletojos tai nebesnipinejau lotuliukas.gif tiksliau neklausiau verkia ar ne blush2.gif

Dilma o tavo aikai i koki darza eina ?
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 09 13, 22:10)
As ir kai pamaciau kokios aukletojos tai nebesnipinejau  lotuliukas.gif  tiksliau neklausiau verkia ar ne  blush2.gif

Vienas tik beina. Į Želmenėlį. Nors išbandėm ir Pelėdžiuką - ten kažkas mano merginai nepatiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 13 rugsėjo 2007 - 21:21
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 13, 13:26)
aš tai taip pat nenorėčiau, kad grupėje būtų sergantis vaikas, tačioau ar yra kažkur reglamentuota, kad sergančio vaiko negalima priimti į grupę? kaip įrodyti, kad vaikas serga?

Jei kyla neaiškumų dėl vaiko sveikatytės, tam yra darželio seselė (slaugytoja), kuri ir įvertina vaiko būklę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BearMumy @ 2007 09 13, 20:28)
4u.gif
sveikos,

Svirpliukas geras, tik eiles ten milziniskos (prie skulpturu parko)
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 09 13, 22:10)
As ir kai pamaciau kokios aukletojos tai nebesnipinejau  lotuliukas.gif  tiksliau neklausiau verkia ar ne  blush2.gif

na man aukletojos neatrodo blogos,bet vistiek pasnipineju lotuliukas.gif na matyt tokia jua as "MATUSKA" esu,bet jau va kaip pasveiksim bandysiu labai stipriai susiimti ir taip nebedaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2007 09 14, 11:44)
na man aukletojos neatrodo blogos,bet vistiek pasnipineju  lotuliukas.gif  na matyt tokia jua as "MATUSKA" esu,bet jau va kaip pasveiksim bandysiu labai stipriai susiimti ir taip nebedaryti  mirksiukas.gif

Anksčiau ir aš pašnipinėdavau blush2.gif Dabar nebereikia schmoll.gif pati viską papasakoja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai negaliu pasnipineti, nes pas mus prie duru skambutis, ir aukletoja pati atidaro, o tada jau viskas kaip ant delno! Ner kur pasislept snipinejimams;) Leidzia ir i grupe uzeit, ir paziuret kaip ant puoduko visi sedi... Apskritai - labai esu patenkinta aukletojom ir auklytem, nes akivaizdziai matosi kaip su vaikais puikiai tvarkosi... thumbup.gif Cia as apie darzeli -lopseli Putinelis.
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 09 14, 11:51)
Anksčiau ir aš pašnipinėdavau blush2.gif Dabar nebereikia schmoll.gif pati viską papasakoja ax.gif  4u.gif

aš irgi nebešnipinėju. o tau gerai kad viską papasakoja, nes kai maniškė pradeda pasakoti - tai aš taip puse pro ausis praleidžiu, nes jei viskuo pradėčiau tikėti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti