Dilma, sakei už darželį moki internetu. ar galima vienu kartu paminėti dviejų įmokų kodus?
QUOTE(krika @ 2007 09 14, 13:37)
Dilma, sakei už darželį moki internetu. ar galima vienu kartu paminėti dviejų įmokų kodus?
Pas mane vienas mokėjimas (kuris seniau sukurtas) turi vieną įmokos kodą, o kurį pernai pasidariau, berods, iš vis be įmokos kodo rašiau. Viežo, aš moku internetu ir vieną sumą - jokių problemų kol kas.
Tai sunu Dilma jau i mokykla isleidai
as atsimenu tave is baseino
faina tavo Guste,judruole
o tokia mazute buvo
o i kokia mokykla eina sunus ?

QUOTE(guziukas @ 2007 09 14, 18:53)
Tai sunu Dilma jau i mokykla isleidai
as atsimenu tave is baseino
faina tavo Guste,judruole
o tokia mazute buvo
o i kokia mokykla eina sunus ?

O aš tavęs neatsimenu

Aga, išleidau jau. Į Mažvydo pagrindinę. Kol kas viskas

O Gustė kaip buvo judruolė, taip ir liko. Tik jau ne tokia mažytė

QUOTE(Dilma @ 2007 09 14, 20:33)

O aš tavęs neatsimenu

Aga, išleidau jau. Į Mažvydo pagrindinę. Kol kas viskas

O Gustė kaip buvo judruolė, taip ir liko. Tik jau ne tokia mažytė

Pamatytum prisimintum

o mokykla gera pasirinkot,mano drauge ten dirba

QUOTE(guziukas @ 2007 09 14, 21:18)
Pamatytum prisimintum
as jau ir trecia kleckiuka turiu
tai ir i baseina varinejam
kasdien

Pala pala... Ar ne mes vieną kartą laukėm porą valandų, kol baseine vandenį pakeis

Violetai linkėjimus perduok

QUOTE(guziukas @ 2007 09 14, 21:48)

QUOTE((mirtise) @ 2007 09 07, 19:46)
Faktas kaip blynas.

QUOTE(jolax @ 2007 09 09, 23:04)
Jetau priskaitynejau cia visikiausiu istoriju apie pradedanciuosius lopselinukus ir darzelinukus. As kazkaip dar pagailejau savaji vesti i lopseli nuo rudens nors esame uzsirase i ,,Atzalyna". Atrodo toks maniskis dar ziopliukas nei pats valgo, nei ant puodo sedi ir tiute geriausias draugas... Nors siaip chebros labai reikia. Va sausio men. sueis 2 metukai, tai koki kovo menesi tikrai leisiu i lopseli.Ziema nelabai norisi pradeti , kad ligu nepasigautu... Oj ir as net dabar kai pagalvoju apie lopseli pradedu jaudintis, o kaip bus kai isleisiu.
Tiesa , mamos, o ka esate girdejusios apie lopseli-darzeli ,,Atzalynas"?
Tiesa , mamos, o ka esate girdejusios apie lopseli-darzeli ,,Atzalynas"?
Mes jau trečius metus lankom (du praleisti lopšy), tai patenkintos esam.
O dėl leidimo pavasarį tai nelabai man tokie dalykai priimtini. Kol vaikas pripranta, adaptuojasi, tai ir atostogos ateina, o po atostogų ir vėl adaptacija.
QUOTE(guziukas @ 2007 09 10, 14:20)
Zinot pasakysiu is patirties savo vaiku,del ko vaikai daznai serga darzeliuosi,o netgi serga ir tie kurie nelanko ju

QUOTE(1-oji mama @ 2007 09 11, 09:42)
Taciau issiaiskinau dar ir tokia priezasti,kad is miego prabude vaikuciai i tualeta eina basi
Grieztai savajai prisakiau nebaikscioti basai 

Kadangi šį mėnesį savąją pasiimu iškart po miego, dažnai dar iš lovos kelti tenka, o kartais randu jau besirengiančius, tai pati mačiau ir girdėjau, kaip auklėtoja liepia ir dar padeda apsiauti, kad basi nelakstytų. O lopšy tai puodukus prie lovyčių atnešdavo.
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 13, 14:07)
ir aš tą žinau, o jei grupėje yra mažesnių nei 1,5 m tai mažiau net nei 15 ...bet savo akimis mačiau sąrašą- 20 vaikų
beje, lovelių tai tik 15
manau, kad jie tikisi, kad nebus tokių dienų kai visi ateis...bent jau pakolkas taip ir yra, visi daugmaž yra jau pasirodę, bet vistiek kasdien po 10-12 susirenka

manau, kad jie tikisi, kad nebus tokių dienų kai visi ateis...bent jau pakolkas taip ir yra, visi daugmaž yra jau pasirodę, bet vistiek kasdien po 10-12 susirenka

O tai kur guldo tuos 5 vaikus, jei lovų yra 15 ir kiekvienas vaikas turi savo lovytę?

QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 16:41)
Kas dėl ligų, tai pernai per tėvų susirinkimą (dalyvaujant direktorei ir slaugytojai), kai kurių vaikučių tėveliai išreiškė pageidavimą, kad kai kuriems bepradedantiems sirgt, bet dar neįsisirgusiems, būtų išskirta kažkokia patalpa, kambarėlis, kuriame jie galėtų pabūt, kol kiti vaikai po lauką vaikščios...
Grupė tuo metu turi būt vėdinama. Tai mūsų darželio vadovybė kaip ir sutiko, sakė pabandys spręst tą problemėlę. Va tep va... 

Čia gera mintis.
QUOTE(krika @ 2007 09 14, 13:37)
Aš irgi moku internetu, tai rašau du įmokų kodus, tarp jų dedu kablelį.
QUOTE(ezra @ 2007 09 15, 22:52)
O tai kur guldo tuos 5 vaikus, jei lovų yra 15 ir kiekvienas vaikas turi savo lovytę?

Greičiausiai grupėje niekada nebūna visi vaikai. Žiūrėk keletas serga, keletą iki pietų miegelio pasiima. tai ir tų lovelių užtenka. nu čia mano pamastymas.
QUOTE(xIngax @ 2007 09 16, 13:28)
Greičiausiai grupėje niekada nebūna visi vaikai. Žiūrėk keletas serga, keletą iki pietų miegelio pasiima. tai ir tų lovelių užtenka. nu čia mano pamastymas.
Nu bet lova ir patalynė skiriama vienam vaikui. Negali gi kitas miegot ne savo patalynėj

su kokiu apavu jūsų vaikai darželyje? buvau nupirkus bartek basutes su visais navarotais, o šiandien pamačiau kad jau pirštai lenda lauk