Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE((mirtise) @ 2007 08 28, 22:41)
Amrina,jei kausi apie kasmėnesinį apmokėjimą,tai kiekvieną mėnesį grupės aukėtoja išdaina lapelius,tada susimoki.Tik man nepatinka,kad mūsų darželis yra sudaręs sutartį su Šiaulių banku  doh.gif  Gali mokėti pašte arba Šiaulių banke.Man tai laabai nepatogu.Dabar,kol nedirbu,nėr problemos,bet ,kai atsimenu,kai dėl vyresnėlio apmokėjimų turėdavau kiekvieną mėnesį vargti unsure.gif

Mes mokėdavom Snoro banko būdelėse mirksiukas.gif O dabar tai tik internetu smile.gif
Atsakyti
Dekui visom uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 28, 21:47)
Turėsi dar vieną - bus ir išeiginė mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Čia turbūt dauguma darželių sudarę sutartis su Šiaulių banku. Bet mokėti galima ir Snore. O aš moku internetu ax.gif

Bet anksčiau negalėjau Snore mokėti g.gif ,gal kas pasikeitė.O mokesčius ir aš moku internetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 08 28, 22:56)
Bet anksčiau negalėjau Snore mokėti g.gif ,gal kas pasikeitė.O mokesčius ir aš moku internetu  thumbup.gif

Niu, kai Paulius pradėjo lankyti, jau tada vedėja pasakė, kad galim mokėti ir Snoro banke g.gif .
Tai jei mokesčius internetu susimoki, gali ir už darželį susimokėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nejaugi niekas negali papasakot apie daržiuką prie Nefridos, net pavadinimo nežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 08 29, 00:04)
Na nejaugi niekas negali papasakot apie daržiuką prie Nefridos, net pavadinimo nežinau verysad.gif

Įtariu, kad tai Bnagelė g.gif . Bet nieko apie ją nežinau, išskyrus tai, kad ten buvo ir rusų grupių...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 29, 00:09)
Įtariu, kad tai Bnagelė g.gif . Bet nieko apie ją nežinau, išskyrus tai, kad ten buvo ir rusų grupių...

Na mas lietuvaitės, ... tai skaičiau apie bangelę, kad ten daugiau rusakalbiukų daržiukas ir kiek skaičiau auklėtojos rusakalbės, o gal yra kitaip ???... Gal kas vedat lietuviukus į šį daržely ???. 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, jaučiu baigiu išprotėt, neturiu aš tiek nervų schmoll.gif Tiek vaikas klykia, nuo vakaro - nenoriu į darželį blink.gif Na ką daryt? Net pietų dar nepalieku miegot, auklėtojos irgi net praktiškai nerekomenduoja schmoll.gif Bet aš jau bijau, gal jos truputį neteisios - paprasčiausiai bijo pačios su verkiančiu vaiku būt, negali niekuo sudominti, bet ką man daryt? Mes abu su vyru dirbam, kiek čia važinėsi dukart per dieną pirmy-atgal per visą miestą doh.gif Jau nebegaliu, didelė mergytė, bet aišku išlepusi blush2.gif Tai ką man daryti, kaip rasti jėgų ištverti tas ašaras... Man kaip mamai, plyšta širdis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 28, 23:21)

Tai jei mokesčius internetu susimoki, gali ir už darželį susimokėt mirksiukas.gif

o tai kokiame banke tu moki už darželį internetu? nes pas mane dnb nord nėra nurodyto man reikiamo darželio g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 08 29, 08:12)
Oi, merginos, jaučiu baigiu išprotėt, neturiu aš tiek nervų  schmoll.gif  Tiek vaikas klykia, nuo vakaro - nenoriu į darželį  blink.gif  Na ką daryt? Net pietų dar nepalieku miegot, auklėtojos irgi net praktiškai nerekomenduoja  schmoll.gif  Bet aš jau bijau, gal jos truputį neteisios - paprasčiausiai bijo pačios su verkiančiu vaiku būt, negali niekuo sudominti, bet ką man daryt? Mes abu su vyru dirbam, kiek čia važinėsi dukart per dieną pirmy-atgal per visą miestą  doh.gif  Jau nebegaliu, didelė mergytė, bet aišku išlepusi  blush2.gif  Tai ką man daryti, kaip rasti jėgų ištverti tas ašaras... Man kaip mamai, plyšta širdis  verysad.gif

Atsakyti
Krika, tai daryk kaip paprastą pavedimą: įvedi sąsk.nr, ir t.t.t
Atsakyti
Nesupratau ka as ten padariau su ankstesne savo zinute - bet nekreipkit demesio. Norejau atrasyti ir nepavyko blush2.gif
Atsakyti