Gal kas žinot apie darželį Volungėle (Simonaitytės gatvėj), kokie atsiliepimai?
QUOTE(Margarita23 @ 2007 08 29, 13:38)
Gal kas žinot apie darželį Volungėle (Simonaitytės gatvėj), kokie atsiliepimai?
Pasižiūrėk, yra atskira tema apie šį darželį

QUOTE(String @ 2007 08 29, 10:08)
Aš galvojau, kad ji pakankamai didelė susipažinti su vaikais pati
Ir kažkaio svarstau, kad juos auklėtoja grupėj turėtų supažindinti, padėti susidraugauti
Aš kai ateinu pasiimti, visi tokie ramūs, patenkinti, linksmi vaikučiai sėdi, bet kažkaip nedraugauja vienas su kitu ar bent man taip atrodo 

Pasistenk susikurti kuo geresnius santykius su auklėtojom. Kai kurios tikrai nemėgsta didesnių naujokų ( dar labiau kokių nors "ypatingų"). Nunešk kokią smulkmenėlę (kavos, saldainių ar pan.) "už rūpestį dėl savo princesės". Pasakyk, kad pasitiki jų kompetencija, paklausk kokia joms atrodo tavo mergaitė. Žodžiu stenkis atrodyti ne stresuota ir nervinga o paprasta mama, mažumėlę pergyvenanti dėl savo vaiko.
Kantrybės ir nepraskysk

QUOTE(cute @ 2007 08 29, 15:29)
Pasistenk susikurti kuo geresnius santykius su auklėtojom. Kai kurios tikrai nemėgsta didesnių naujokų ( dar labiau kokių nors "ypatingų"). Nunešk kokią smulkmenėlę (kavos, saldainių ar pan.) "už rūpestį dėl savo princesės". Pasakyk, kad pasitiki jų kompetencija, paklausk kokia joms atrodo tavo mergaitė. Žodžiu stenkis atrodyti ne stresuota ir nervinga o paprasta mama, mažumėlę pergyvenanti dėl savo vaiko.
Kantrybės ir nepraskysk
Kantrybės ir nepraskysk

O šitai kam reikalinga? Mes, jei jau nešam vaišes, tai tokias, kad auklėtojos su vaikais vaišintųsi... Tai gal dar piniginę premiją už rūpestį išskirt?
QUOTE(Dilma @ 2007 08 29, 15:31)
O šitai kam reikalinga? Mes, jei jau nešam vaišes, tai tokias, kad auklėtojos su vaikais vaišintųsi... Tai gal dar piniginę premiją už rūpestį išskirt?
Tai juk parašė kam

Papildyta:
QUOTE(Inga-mama @ 2007 08 29, 16:30)
aš tai žadu nupirkti: šakotį, sultis, grupės vaikams ir auklėtojoms, čia Rugsėjo 1dienos proga ir žinoma gėlės 

Tai kas būtų jei nuo kiekvieno vaiko atneštų šakotį

QUOTE(baibai @ 2007 08 29, 00:16)
Na mas lietuvaitės, ... tai skaičiau apie bangelę, kad ten daugiau rusakalbiukų daržiukas ir kiek skaičiau auklėtojos rusakalbės, o gal yra kitaip ???... Gal kas vedat lietuviukus į šį daržely ???. 

Labas mes planuojam i ši darželi eit,mum pasake kad is visu šalia esančiu jis geriausias.Planuoju nuvažiuot apsižiuret kokia diena kas ir kaip ten

QUOTE(baibai @ 2007 08 29, 00:16)
Na mas lietuvaitės, ... tai skaičiau apie bangelę, kad ten daugiau rusakalbiukų daržiukas ir kiek skaičiau auklėtojos rusakalbės, o gal yra kitaip ???... Gal kas vedat lietuviukus į šį daržely ???. 

Mano kolegė veda, yra patenkinta ir ji, ir jos dukra. Dabar persikraustė įkitą miesto galą, bet darželio nekeis.
QUOTE(String @ 2007 08 29, 08:12)
Oi, merginos, jaučiu baigiu išprotėt, neturiu aš tiek nervų
Tiek vaikas klykia, nuo vakaro - nenoriu į darželį
Na ką daryt? Net pietų dar nepalieku miegot, auklėtojos irgi net praktiškai nerekomenduoja
Bet aš jau bijau, gal jos truputį neteisios - paprasčiausiai bijo pačios su verkiančiu vaiku būt, negali niekuo sudominti, bet ką man daryt? Mes abu su vyru dirbam, kiek čia važinėsi dukart per dieną pirmy-atgal per visą miestą
Jau nebegaliu, didelė mergytė, bet aišku išlepusi
Tai ką man daryti, kaip rasti jėgų ištverti tas ašaras... Man kaip mamai, plyšta širdis 

Na, dar mažai laiko praėjo, o jei taip tęsis ilgai, tai pagalvok apie grupės ar daželio keitimą.
QUOTE(cute @ 2007 08 29, 15:29)
Kantrybės ir nepraskysk
Kantrybės ir nepraskysk

Labas

Nu jo, įtariu, rytoj nešiu kavos... Nes viena auklėtoja tikrai nemėgsta, kad ji verkia

Na, galima iš žmogiškosios puses tokias auklėtojas suprasti, bet pateisinti sunkoka...
Vis tiek negali būti taip, kad vaiko negalėtum kažkuo sudominti. Tu jau ir taip pergyveni dėl dukrytės, taip kad pasistenk bent jau dėl auklėtojos nepe rgyventi. Kai matysi kad situacija gerėja, tada ir atsidėkok. Na, iš manes patarėja gal ir nekokia
, bet norėjau tik palaikyti tave ir tiek
Sėkmės.

Tai rugsejo 1 gal ir darzeliai dirbs?

Mūsų Dobiliukas tai nedirbs..