Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

Gal kas žinot apie darželį Volungėle (Simonaitytės gatvėj), kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 08 29, 13:38)
Gal kas žinot apie darželį Volungėle (Simonaitytės gatvėj), kokie atsiliepimai?

Pasižiūrėk, yra atskira tema apie šį darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 08 29, 10:08)
Aš galvojau, kad ji pakankamai didelė susipažinti su vaikais pati  g.gif  Ir kažkaio svarstau, kad juos auklėtoja grupėj turėtų supažindinti, padėti susidraugauti  unsure.gif  Aš kai ateinu pasiimti, visi tokie ramūs, patenkinti, linksmi vaikučiai sėdi, bet kažkaip nedraugauja vienas su kitu ar bent man taip atrodo  ax.gif

Pasistenk susikurti kuo geresnius santykius su auklėtojom. Kai kurios tikrai nemėgsta didesnių naujokų ( dar labiau kokių nors "ypatingų"). Nunešk kokią smulkmenėlę (kavos, saldainių ar pan.) "už rūpestį dėl savo princesės". Pasakyk, kad pasitiki jų kompetencija, paklausk kokia joms atrodo tavo mergaitė. Žodžiu stenkis atrodyti ne stresuota ir nervinga o paprasta mama, mažumėlę pergyvenanti dėl savo vaiko.
Kantrybės ir nepraskysk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 08 29, 15:29)
Pasistenk susikurti kuo geresnius santykius su auklėtojom. Kai kurios tikrai nemėgsta didesnių naujokų ( dar labiau kokių nors "ypatingų"). Nunešk kokią smulkmenėlę (kavos, saldainių ar pan.) "už rūpestį dėl savo princesės". Pasakyk, kad pasitiki jų kompetencija, paklausk kokia joms atrodo tavo mergaitė. Žodžiu stenkis atrodyti ne stresuota ir nervinga o paprasta mama, mažumėlę pergyvenanti dėl savo vaiko.
Kantrybės ir nepraskysk  smile.gif

O šitai kam reikalinga? Mes, jei jau nešam vaišes, tai tokias, kad auklėtojos su vaikais vaišintųsi... Tai gal dar piniginę premiją už rūpestį išskirt?
Atsakyti
aš tai žadu nupirkti: šakotį, sultis, grupės vaikams ir auklėtojoms, čia Rugsėjo 1dienos proga ir žinoma gėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 29, 15:31)
O šitai kam reikalinga? Mes, jei jau nešam vaišes, tai tokias, kad auklėtojos su vaikais vaišintųsi... Tai gal dar piniginę premiją už rūpestį išskirt?

Tai juk parašė kam tongue.gif "už rūpestį....."

Papildyta:
QUOTE(Inga-mama @ 2007 08 29, 16:30)
aš tai žadu nupirkti: šakotį, sultis, grupės vaikams ir auklėtojoms, čia Rugsėjo 1dienos proga ir žinoma gėlės ax.gif

Tai kas būtų jei nuo kiekvieno vaiko atneštų šakotį blink.gif Mes nešam mažiau ax.gif gal kokių sausainių, gal saldainių, gal vaisių -dar nesugalvojom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 08 29, 00:16)
Na mas lietuvaitės, ... tai skaičiau apie bangelę, kad ten daugiau rusakalbiukų daržiukas ir kiek skaičiau auklėtojos rusakalbės, o gal yra kitaip ???... Gal kas vedat lietuviukus į šį daržely ???.  4u.gif

Labas mes planuojam i ši darželi eit,mum pasake kad is visu šalia esančiu jis geriausias.Planuoju nuvažiuot apsižiuret kokia diena kas ir kaip ten lens.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 08 29, 00:16)
Na mas lietuvaitės, ... tai skaičiau apie bangelę, kad ten daugiau rusakalbiukų daržiukas ir kiek skaičiau auklėtojos rusakalbės, o gal yra kitaip ???... Gal kas vedat lietuviukus į šį daržely ???.  4u.gif

Mano kolegė veda, yra patenkinta ir ji, ir jos dukra. Dabar persikraustė įkitą miesto galą, bet darželio nekeis.

QUOTE(String @ 2007 08 29, 08:12)
Oi, merginos, jaučiu baigiu išprotėt, neturiu aš tiek nervų  schmoll.gif  Tiek vaikas klykia, nuo vakaro - nenoriu į darželį  blink.gif  Na ką daryt? Net pietų dar nepalieku miegot, auklėtojos irgi net praktiškai nerekomenduoja  schmoll.gif  Bet aš jau bijau, gal jos truputį neteisios - paprasčiausiai bijo pačios su verkiančiu vaiku būt, negali niekuo sudominti, bet ką man daryt? Mes abu su vyru dirbam, kiek čia važinėsi dukart per dieną pirmy-atgal per visą miestą  doh.gif  Jau nebegaliu, didelė mergytė, bet aišku išlepusi  blush2.gif  Tai ką man daryti, kaip rasti jėgų ištverti tas ašaras... Man kaip mamai, plyšta širdis  verysad.gif

Na, dar mažai laiko praėjo, o jei taip tęsis ilgai, tai pagalvok apie grupės ar daželio keitimą.
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 08 29, 15:29)
Kantrybės ir nepraskysk  smile.gif

Labas mirksiukas.gif Ar Gabija jau eina, ar dar atostogaujat? ax.gif

Nu jo, įtariu, rytoj nešiu kavos... Nes viena auklėtoja tikrai nemėgsta, kad ji verkia verysad.gif Žiauru, bet taip yra. Aš aišku ant jų nepuolu, laikausi oriai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, galima iš žmogiškosios puses tokias auklėtojas suprasti, bet pateisinti sunkoka... schmoll.gif Vis tiek negali būti taip, kad vaiko negalėtum kažkuo sudominti. Tu jau ir taip pergyveni dėl dukrytės, taip kad pasistenk bent jau dėl auklėtojos nepe rgyventi. Kai matysi kad situacija gerėja, tada ir atsidėkok. Na, iš manes patarėja gal ir nekokia blush2.gif , bet norėjau tik palaikyti tave ir tiek mirksiukas.gif 4u.gif Sėkmės.
Atsakyti
Tai rugsejo 1 gal ir darzeliai dirbs? g.gif
Atsakyti
Mūsų Dobiliukas tai nedirbs..
Atsakyti