Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

Svarbiau turbūt yra ne tai, ar pozuota nuotrauka ar nea, bet - galutinis rezultatas. Jei viskas atrodo naturaliai ir pozuotojas net užmiršo kad pozuoja- viskas liuks!!

p.s. o mano foto nepozuota tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2007 08 17, 15:18)
Svarbiau turbūt yra ne tai, ar pozuota nuotrauka ar nea, bet - galutinis rezultatas. Jei viskas atrodo naturaliai ir pozuotojas net užmiršo kad pozuoja- viskas liuks!!

p.s. o mano foto nepozuota  tongue.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

jau maciau kad nepozuota bigsmile.gif siaip, tai geriausiai fotografuot mazucius, nes tada nekyla klauimu, cia pozuoja ar ne unsure.gif
Atsakyti
bet kai kurios pozuotos ir tai nekrenta į akis. o va, kad ir šitosj, user posted image tai labai matosi
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 17, 13:58)
o jei supozuota nuotrauka tai jau nebegrazu?

as ikeliau viena savo. irgi supozuota. Tiesiog veiksmas visas vyko tam, kad galeciau nufotografuoti ir i konkursa nuotrauka ideti. Negi nuo to nuotraukos tampa maziau grazios smile.gif

nu nesakau,kad visos pozuotos nuotraukos schmoll.gif ,bet ta su vyšnia man schmoll.gif ,bet čia yra mano nuomonė ir tiek ax.gif
Atsakyti
Neber jau tos mergaites konkurse, ar aš tik viena jos nebematau unsure.gif

Sita man asmeniškai tai negraži schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 17 rugpjūčio 2007 - 13:51
QUOTE(GieNa @ 2007 08 17, 14:49)
Sita man asmaniškai tai negraži schmoll.gif

tai jau tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

man net slykstu i ja ziureti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2007 08 17, 14:51)

blink.gif kodėl? Ar vaikas sraiges valgo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 14:53)

nugi sraigės irgi valgomos
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2007 08 17, 14:51)

na,i murzina vaika ziuret man ne slykstu,bet sita nuotraukyte nepatinka schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 12:53)

lotuliukas.gif jeigu sraiges valgytu gal ir as pasakyciau kad nelabai skaniai ziurisi lotuliukas.gif

Siaip nuotraukos mintis nebloga, gal realizavimas kiek slubuoja. Spalvingas sis konkursas, bet butent si nuotrauka man labai gerai ziuretusi juodai balta.
Bet matosi murziukas, kol prisivere zemuogiu ant smilteles tai tikriausiai visa kibireli suvalge lotuliukas.gif

"per maudynes ir svogūnų laiškai labai gardu " sita tarkim. Faina. Jei tai pozuota nuotrauka, as dar buciau nosyte papaisius.. na zodziu, katinuko veiduka - kaip kad per gimtadienius, o Svoguno laiskas butu usai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 17 rugpjūčio 2007 - 13:59

tiki kad sitos foto as nematau tarp visu nuotrauku kazkodel g.gif
jau matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantaniuke25: 17 rugpjūčio 2007 - 13:58