deja dalyvė nusprendė pašalinti tą nuotrauką su vyšniomis.
bet moderatorių taryba nusprendė, kad taisyklės pažeistos nebuvo, nes nebuvo nei agitacijos užeiti žiūrėti galerijos, nei tiesioginės nuorodos į tą nuotrauką.
taigi.
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 17, 14:54)
nugi sraigės irgi valgomos
Bet žemuogės irgi valgomos. Tai kuo ji šlykšti?

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 17, 13:46)
gi agitacija ne uz SM fotokonkursa
tai ka tai mamai daryt, kad ta foto uz SM ribu irgi yra. nemanau kad cia kas pazeista 

Beje, sita diskusija jau nebe pirmam foto konkurse...
Ar nereiketu susimastyti moderatoriams apie nuobaudu skyrima tokioms "intrigu ir detektyvu" ieskotojoms? Zmogus dabar turejo isimti nuotrauka, kuri beje man kol kas buvo pati graziausia....
Ir kodel? Todel, kad kazkas paviesino kazkokia neva "reklama", kurios realiai nebuvo...
Neteisinga taip

Isknisa is visur ir rasineja ka nori....
QUOTE(Gulia @ 2007 08 17, 13:48)
Na tai kas??????????????????????? Tiesiogiai parase, ar nuorodoj? Nera reikalo landzioti po nepazistamu zmoniu nuorodas... Ne jusu reikalas

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 17, 13:58)
šiaip yra toks moderatorių patarimas - prieš dedant nuotrauką į SM fotokonkursus, pasirūpinti ją ištrinti iš bet kokių ankstesnių postų SM, savo parašo ir pan.
Juk pačios žinote, kiek čia seklių ir akd dažniausiai kitos mamytės viską iškapsto, kas kur ir kada.....
O juk mamytė deda 1 vienintelę nuotrauką į tą konkursą, tai juk nėra sunku diena prieš paprašyti moderatorės, kad tam tikrus jūsų postus užslaptintų kol vyksta konkursas arba tiesiog tą vieną nuotraukytę ištrinti iš savo internetinio albumo ir daugiau jos neberodys.
Juk pačios žinote, kiek čia seklių ir akd dažniausiai kitos mamytės viską iškapsto, kas kur ir kada.....
O juk mamytė deda 1 vienintelę nuotrauką į tą konkursą, tai juk nėra sunku diena prieš paprašyti moderatorės, kad tam tikrus jūsų postus užslaptintų kol vyksta konkursas arba tiesiog tą vieną nuotraukytę ištrinti iš savo internetinio albumo ir daugiau jos neberodys.
Neturi tiek moderatoriai laiko, kad ieskoti ir trinti visas nuorodas.
Plius yra tik keletas cekavuju, kurios smirineja po kitu parasus ir iesko kazkokio, neva, kompromato...
Net i galva neateitu listi pas visus nepazistamus is eiles ir ieskoti, ko nepameciau...

O kas ten su zemuogem nepatiko, tai nesuprantu ir as..... Ne pati graziausia nuotrauka, bet tikrai geresne uz daugeli kitu kartu paemus...
Ir apskritai, pikta man labai del tokiu "bajeriu"
Na o man asmeniskai kol kas graziausia nuotrauka - kur du broliukai (turbut,speju) gervuoges valgo 
ir dar - niekam neduosiu, kazkuom labai tokia

ir dar - niekam neduosiu, kazkuom labai tokia

QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 17, 13:44)
bet kai kurios pozuotos ir tai nekrenta į akis. o va, kad ir šitosj,
tai labai matosi

kas matosi?

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 17, 15:10)
O kas ten su zemuogem nepatiko, tai nesuprantu ir as..... Ne pati graziausia nuotrauka, bet tikrai geresne uz daugeli kitu kartu paemus...
Ir apskritai, pikta man labai del tokiu "bajeriu"
Man nepatiko, tau patiko tai ir valio, aš gi nesakau kad jei man nepatinka tai reiškias visoms taip turi būt

! | labai prašau visų dalyvių neviešinti to, ko nežinote, neskųsti to, ko nereikėtų. gi visos dalyvaujam, kad dalyvautume, o ne , kad būtume apdrabstytos purvais. negaliu ir aš spėti visas žinutes įtartinas pašalinti, todėl labai prašau nerašyti ne į temą, nes visai nenoriu pradėti čia įspėjimais ar nuobaudomis švaistytis |
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 17, 15:26)
jei taip butu pasakyta apie mano nuotrauka as tikriausiai isizeisciau. butu skaudu ir liudna.
Taigi. O ir nuotrauka gi ne mamos, o jos vaiko

Labai pritariu Elinai siuo klausimu. Nepasitenkinima galima ir kitais zodziais isreiksti. Tikrai nemalonu skaityti.
Gera veido israiska vaikiuko
Tikrai neatiduos
http://www.supermama...p...&phid=13495
Gera veido israiska vaikiuko

http://www.supermama...p...&phid=13495
QUOTE(Agnus Dei @ 2007 08 17, 13:27)
gera veido israiska o ir pavadinimas liuks. Nu neatrodo, kad noretu pavaisinti

QUOTE(Rustė @ 2007 08 17, 15:26)
labai prašau visų dalyvių neviešinti to, ko nežinote, neskųsti to, ko nereikėtų.
gi visos dalyvaujam, kad dalyvautume, o ne , kad būtume apdrabstytos purvais.
negaliu ir aš spėti visas žinutes įtartinas pašalinti, todėl labai prašau nerašyti ne į temą, nes visai nenoriu pradėti čia įspėjimais ar nuobaudomis švaistytis
gi visos dalyvaujam, kad dalyvautume, o ne , kad būtume apdrabstytos purvais.
negaliu ir aš spėti visas žinutes įtartinas pašalinti, todėl labai prašau nerašyti ne į temą, nes visai nenoriu pradėti čia įspėjimais ar nuobaudomis švaistytis
jei forumietė bandė spėt, kad ten Elinos foto, tai čia viešinimas,skundimas ar šmeižimas?