Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

QUOTE(GieNa @ 2007 08 17, 17:13)
negi nebuvo galima vaiko burnytės prieš tai nuvalyt

turbūt negalima buvo unsure.gif . Gal nenusivalo blink.gif. O gal vaikas kanda, kai jam burnytę valo ohmy.gif. Jis gal blogas vaikas blink.gif. Labai labai blogas swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 rugpjūčio 2007 - 16:55
QUOTE(GieNa @ 2007 08 17, 17:13)
... atsiprašau matau kad vaikas murzinas ir fotografuoju, kaip meniška kaip gražu, negi nebuvo galima vaiko burnytės prieš tai nuvalyt o tik po to fotografuot doh.gif

a tu pažiūrėk, kitose nuotraukose irgi murziukų daug, kur vaikai uogytes valgo, ten ir purvini, tiesą pasakius, man net mielesni už sterilius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 17 rugpjūčio 2007 - 17:14
QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 17:54)
turbūt negalima buvo unsure.gif . Gal nenusivalo blink.gif. O gal vaikas kanda, kai jam burnytę valo ohmy.gif. Jis gal blogas vaikas blink.gif. Labai labai blogas  swoon.gif

vaje vaje, tai kita kart su snargliu reiketu nufotografuot, kaip grazu butu bigsmile.gif
Papildyta:
baigiu poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 17, 13:44)
bet kai kurios pozuotos ir tai nekrenta į akis. o va, kad ir šitosj, user posted image tai labai matosi

QUOTE(Agnus Dei @ 2007 08 17, 14:16)
kas matosi? blink.gif  kad vaikas saltibarscius valgo? g.gif

Aha, as irgi nesupratau, kas turi matytis? Bent jau as matau, kad mergyte valgo ir tiek wink.gif Tikriausiai, lakudra, esi telepatė, kad matai kiaurai ar vaikas nuotraukoj pozuoja ar nepozuoja lotuliukas.gif

Beja, pastebejau, kad daugiau saltibarsciu nesimato ne vienoje nuotraukoje rolleyes.gif Originalu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basanoškė: 17 rugpjūčio 2007 - 17:36
QUOTE(GieNa @ 2007 08 17, 18:31)
vaje vaje, tai kita kart su snargliu reiketu nufotografuot, kaip grazu butu bigsmile.gif

na, neketinu diskutuoti, nematau prasmės. Snarglys yra snarglys, visi vaikai jį kartais turi nutysųsį. Man negražiau, kuomet mamos deda nuotraukos, kuriose antraeiliam plane- bardakas. Va tokios nuotraukos man nemalonios, o apie vaikų išvaizdą tikrai nediskutuosiu. Ne ufonautai tie vaikai, snarglį irgi turi
Atsakyti
QUOTE(Basanoškė @ 2007 08 17, 18:34)

Beja, pastebejau, kad daugiau saltibarsciu nesimato ne vienoje nuotraukoje rolleyes.gif Originalu thumbup.gif

tu tyliau kalbėk, tuoj pasimatys ax.gif . Taip jau būna konkursuose
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 14:03)
Jei ką- manoji nuotrauka irgi- pozuota mirksiukas.gif

Jei ką - poza taviškės atrodo labai natūraliai. Tikroviška mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai šaltibarščių mergytė visai nesupozuota ax.gif kai buvau maža mama pastoviai fotkindavo kai valgydavau (nes manė,kad valgau retai ir mažai)
o toj fotkėj net šaltibarčio lašas ore skrenda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 17 rugpjūčio 2007 - 18:27
Kokia graži nuotrauka atsirado 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 20:14)
user posted image

drinks_cheers.gif va šita tai labai graži, o jau plaukų gražumas ir kiekis koks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 08 17, 20:32)
drinks_cheers.gif va šita tai labai graži

ir veiduką mama nuvalė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 20:14)
user posted image

Super nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti