Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

QUOTE(Elina @ 2007 08 17, 20:33)
ir veiduką mama nuvalė bigsmile.gif

nu tikra supermama supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 08 13, 18:21)
Nuotraukos su pačiais mažiausiais kūdikėliais, aplink kuriuos bus tik išdėliotos uogos/daržovės, nebus tvirtinamos!

tik siaip klausimas.. ta foto kur vaikiukas prie arbuzo pasodintas cia tai cia ne tas pats? foto grazi linksma, del manes tegu buna, bet kazkaip kam taisykles jei ju nesilaikoma. patys maziausi ar siek tiek didesni, bet nevaiksto patys tai juk ir bus pasodinti prie darzoviu ar vaisiu. tai kam drausti ta ir deti taisykle tokia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 17 rugpjūčio 2007 - 21:18
Kokios braškės didelės blink.gif , kaip bulvės blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 rugpjūčio 2007 - 21:21
QUOTE(grange @ 2007 08 17, 22:18)
tik siaip klausimas.. ta foto kur vaikiukas prie arbuzo pasodintas cia tai cia ne tas pats? foto grazi linksma, del manes tegu buna, bet kazkaip kam taisykles jei ju nesilaikoma. patys maziausi ar siek tiek didesni, bet nevaiksto patys tai juk ir bus pasodinti prie darzoviu ar vaisiu. tai kam drausti ta ir deti taisykle tokia  g.gif

čia turima omeny, kad kūdikiukai kurie net rankutėj nieko neišlaiko.
čia gi vaikiukas matosi džiaugiasi tokiu dideliu arbūzu.

yra kelios nuotraukos su mažiukais, bet jie ten tai uogas valgo patys, tai ką kitą laiko rankutėje irgi patys.
taigi manau taisyklėm nenusižengiama wink.gif
Atsakyti
tik siaip klausimas.. ta foto kur vaikiukas prie arbuzo pasodintas cia tai cia ne tas pats? foto grazi linksma, del manes tegu buna, bet kazkaip kam taisykles jei ju nesilaikoma. patys maziausi ar siek tiek didesni, bet nevaiksto patys tai juk ir bus pasodinti prie darzoviu ar vaisiu. tai kam drausti ta ir deti taisykle tokia  g.gif

man rodos kad čia ne mažas kūdykėlis schmoll.gif aš įsivaizduoju kad tokias nuotraukas negalima dėt kur menesio ar poros guli mažuliukas, o mama aplink gėrybes apdėjusi fotografuoja g.gif
Atsakyti
Ruste, medali tau reikia duoti uz kantrybe 4u.gif 4u.gif

Kokio dydzio moliugai blink.gif blink.gif blink.gif Kazin, ka su jais galima daryti... Itariu tokie tik del griozio auginami.... ax.gif Beje, mergyte labai grazi smile.gif

user posted image

Beje, ta foto su sviesiu vaikiuku, valganciu zemuoges labai miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 17 rugpjūčio 2007 - 21:44
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 17, 22:41)
Ruste, medali tau reikia duoti uz kantrybe  4u.gif  4u.gif

ai na ką jau čia...gyvendama su trim vaikais ir dviem katinais ir tu kantri būtum wink.gif

o moliūgai tai helovynui manau tokie tinkamiausi thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi neįsivaizduoju kur dėt tokius didelius moliūgus g.gif . Blynus kept? Nu tai kokius du metus keptum kol sukeptum unsure.gif
Atsakyti
nuotraukos pradeda kartotis.... noretusi ko nors idomesnio. Bet tikriausiai geriausius darbus visi laiko pabaigai? smile.gif

p.s. man jau geriau neuzsukti i si konkursa, paziuriu nuotraukas ir tai braskiu, tai arbuzo, tai svieziu morku uzsimanau lotuliukas.gif
Atsakyti
dar viena grazute atsirado wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti

na gi man tai cia didelis skirtumas, tarp to vaikiuko, kuris sedi apsikabines arbuza, ir naujagimiu, kuriuos tiesiog paguldai salia vaisiu ir nufotografuoji - is ankstesniu konkursu turetum prisiminti, kad tokios nuotraukos visai neidomios ir nuobodzios.

o sitoj nuotraukoj su arbuzu tai matosi ir nuotaika, ir vaikas domisi vaisiumi. man tai visai kitas reikalas.

Atsakyti
Oi kokie pikti kai kurie mamyciu komentarai, net nedrasu ir nuotraukas butu siusti. Juk visi dalyviai stengiasi smile.gif
Atsakyti