Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 09:24)
Savarzele, gal ten tavo nuotrauka, kad taip "jautriai" reaguoji i pastaba apie "vakavima"  hihihi.gif  hihihi.gif

Nu nea, kakraz mano nuotraukos ten išvis nėra ir neturiu menkiausio supratimo kieno ji. Tiesiog atrodo kibimas prie nieko tongue.gif Nors žodžio "kakraz" lietuvių kalboje nėra irgi biggrin.gif
Atsakyti
Na ir gerai, kad mamytė išėmė tą nuotrauką su uoga nosyje. Įdės gražesnę 4u.gif
Dar mamytei norėjau pasakyt, kad gal ir juokingai atrodė vaikutis nepataikęs uogos į burnytę, vis dėlto, skubėčiau išimt, o ne fotkint, nes uoga nosyje- labai pavojinga tokiam mažučiui unsure.gif . Galėjo gi truktelt giliau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 rugpjūčio 2007 - 09:17
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 16, 10:13)
Nu nea, kakraz mano nuotraukos ten išvis nėra ir neturiu menkiausio supratimo kieno ji.  Tiesiog atrodo kibimas prie nieko tongue.gif Nors žodžio "kakraz" lietuvių kalboje nėra irgi biggrin.gif

Oj, ne. Tikrai nekimbu be reikalo.... Nuotrauka man labai grazi, pavadinimas ne (buvo)
Dabar, beje pavadinimas kur kas mielesnis, nesutinki?

Beje, jei noreciau kibti, tai konkurse yra nemazai nuotrauku, prie kuriu galima prikibti. Nedarysiu to, nes tikrai bus marios bet kokia kritika priimanciu kaip asmenini izeidima. Vien ta nuskambejus fraze, kad " kas kokia turi, tokia ir deda" ( ar kazkas panasaus), daug ka pasako apie poziuri i konkursa... doh.gif doh.gif
Tiesiog stengsiuosi komentuoti tik demesio vertas ir labai grazias nuotraukas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 16 rugpjūčio 2007 - 09:19
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 10:18)
Dabar, beje pavadinimas kur kas mielesnis, nesutinki?

neįsivaizduoju. Nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 08 15, 16:17)
nuotraukose gali būti tik vaikai, arba tėveliai su vaikais.
vien tik suaugę netinka

verysad.gif verysad.gif nu va... o suauge tai reiskias negali jau dziaugtis vaisiais ir uogom ar ju rinkti.... verysad.gif
o kaip tik karpiau foto. na tiek to. cool.gif
Atsakyti
Man tai labiau patinka konkursai su vaikais smile.gif . Kiek daug iš vaiko galima išlipdyti ax.gif . Ir šiaip tie suaugę veidai jau truoutį nusibodo, dažniausiai supozuoti, kad dailiau išeitume smile.gif . Vaikų konkursus daug maloniau žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 16, 10:36)
verysad.gif  verysad.gif  nu va... o suauge tai reiskias negali jau dziaugtis vaisiais ir uogom ar ju rinkti....  verysad.gif
o kaip tik karpiau foto. na tiek to.  cool.gif

šiaip jau ir šitas internetinis puslapis pagrinde apie vaikučius. rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 08 16, 09:45)
šiaip jau ir šitas internetinis puslapis pagrinde apie vaikučius.  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

na taip aip zinau.. nors ir yra labai daug temu, kur ir ne apie vaikucius snekama.
Nesvarbu.palauksiu kito konkurso,o foto bus i mano albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 10:12)
Valerija, kam isemei? grazi nuotrauka buvo  - kokybiska, o ir leliukas grazus labai....
Negi i kiekviena pastaba taip jautriai reaguoji?  unsure.gif

aš tai jautriai nereaguoju, tik, kad čia neprasidėtų tema "nesaugu vaikui...." ir bla bla bla , tai ir išėmiau ax.gif .
Šį sykį nepataikiau
Turiu dar begalę tai temai tinkančių nuotraukų, tikrai dar kažką įdėsiu.

http://www.supermama...p...&phid=13473
Visą žavesį nuotraukai suteikia pavadinimas, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 16 rugpjūčio 2007 - 10:15
QUOTE(Valerija @ 2007 08 16, 11:05)
aš tai jautriai nereaguoju, tik, kad čia neprasidėtų tema "nesaugu vaikui...." ir bla bla bla , tai ir išėmiau ax.gif .

nu visiškai ne į tema, blush2.gif bet tu rimtai tokiam mažiukui jau serbentus nuo krūmo duodavai? ar čia tik pozavimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 16, 11:07)
nu visiškai ne į tema, blush2.gif  bet tu rimtai tokiam mažiukui jau serbentus nuo krūmo duodavai? ar čia tik pozavimui?  ax.gif

Tai ir sakau, nepradėkime, tos nereikalingos diskusijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 08 16, 10:41)
Man tai labiau patinka konkursai su vaikais smile.gif . Kiek daug iš vaiko galima išlipdyti ax.gif . Ir šiaip tie suaugę veidai jau truoutį nusibodo, dažniausiai supozuoti, kad dailiau išeitume smile.gif . Vaikų konkursus daug maloniau žiūrėt

nepozuoja vaikai iki kokių 5 metų geriausiu atveju. Vyresnių vaikų fotkės ir čia dažniausiai būna supozuotos....

o dėl to,kad čia tik vaikų konkursas tai man dzin mirksiukas.gif vistiek neturiu gražios fotkės blush2.gif tik tada kažkaip kitaip reikėtų formuluoti patį konkurso apraša, nes "Tad kviečiam siųsti nuotraukas, kuriose jūsų vaikai (arba ir visa šeimynėlė) valgo, renka/skina, gamina, darosi iš jų natūralias veido „kaukes“ ir visaip kitaip džiaugiasi uogomis, vaisiais ir daržovėmis. O gal šiemet pavyko patiems užauginti kokią didžiulę daržovę rekordininkę?!" bent jau paryškinti sakiniai lyg r suteikia galimybę dalyvauti visiems....o gal mano šeima yra -aš ir mano vyras....juk yra ir tokių šeimų...
p.s. nesikabinėju čia aš,tiesiog svarstau g.gif
Atsakyti