Idejau nuotrauka i konkursa.. aisku sumazinau... tai kokybes liko 0 Kaip jus mazinat, kad liktu kokybe nuotraukos? Nes dabar net paciai nemiela akiai...
Iš šilumos, iš meilės, iš tikėjimo,su niekuo nepakeičiamu juoku,į šį pasaulį jie ateina - atsineša čia viską, kuo tikiu:Neramų miegą, mielą šypsnį,linksmas akis ir daug keistų garsų,ir lūpas, iš kurių sulaukiam žodžių:"Mama, aš tave myliu..."
Aš tai visada su MicrosoftOffice Picture Manager > Edit Pictures > Resize ir Percentage of original width x height... Tada mažinu tol kol "New sitze" didzioji kraštinė buna nedaugiau kaip 640. tai viasad kokia sumažinu, tokia ir būna įdėta į konkursą
Aš mažinu per Microsoft Office Picture Manager. Compress Pictures. Spaudžiu Documents dydį, išmatavimų net nežiūriu, suspaudžiu apytiksliai iki 250 Kb. Toks dydis konkurse geriausiai žiūrisi.
Aš tai visada su MicrosoftOffice Picture Manager > Edit Pictures > Resize ir Percentage of original width x height... Tada mažinu tol kol "New sitze" didzioji kraštinė buna nedaugiau kaip 640.
tai viasad kokia sumažinu, tokia ir būna įdėta į konkursą