Persekioja ikyrios mintys.. Negaliu pamirsti buvusio. Nuolatines mintys apie ji vargina, nuolat ziuriu jo nuotraukas, sapnuoju kartas nuo karto..... Nors ji pamatyti ar su juo susieiti nonoriu, taciau vis prisimenu kaip su juo buvo gera..kad ji mylejau. Manes ko gero jis nepamena. ..Taio normalu, juk kiekvienas turim savo gyvenima. Galbut noreciau sutikti ta kuris padetu uzsimirsti..bet nezinau kur ieskoti. Noreciau atsikratyti situ minciu..

Jau praejo keli metai..Tame ir esme...
na jeigu jau keli metai praejo, tai jis matyt turi jau kita, gal net seima sukure:)
Nezinai kaip jam klostosi?
gal tikrai kazkas ji primine ir praeis tai?
Nezinai kaip jam klostosi?
gal tikrai kazkas ji primine ir praeis tai?
o kodel isiskyret?
kodel neieskai kito?
Kodel jo nesusirandi????
kodel neieskai kito?
Kodel jo nesusirandi????
Vat kazkodel as irgi daznai prisimenu savo buvusiji, nors jau 4 metai esu su kitu,
bet buvusiji daznai sapnuoju, karts nuo karto pagalvoju apie ji, ir grazus ir bjaurus prisiminimai aplanko mane.
Ir nezinau kodel, juk praejo jau daug laiko nuo buvimo kartu.
Negi visa gyvenima neduos tie prisiminimai ramiai gyvent?
bet buvusiji daznai sapnuoju, karts nuo karto pagalvoju apie ji, ir grazus ir bjaurus prisiminimai aplanko mane.
Ir nezinau kodel, juk praejo jau daug laiko nuo buvimo kartu.
Negi visa gyvenima neduos tie prisiminimai ramiai gyvent?
o gal tu nemyli savo dabartinio draugo????
QUOTE(Bambolina @ 2005 02 09, 17:41)
o gal tu nemyli savo dabartinio draugo????
gal...kartais kyla tokiu abejoniu

nefertare man tas kitas nepadejo uzsimirsti, bet gal tau pasiseks, bandyk

Bandyk susigrazinti
arba
bandyk uzsimirsti
arba
bandyk uzsimirsti

na jau tikrai daug laiko praejo nuo issiskyrimo o tu vis dar ji atsimeni ir galvoji apie ji ...tai gal tu ji vis delto myli?
Čia ne meilė, o kažkoks beviltiškas savęs gailėjimas
Juk išsiskyrei, reiškias taip reikėjo, kas čia per seilėtekis po kelių metų?
Susirask naują diedą ir būk laiminga. Nors vienkartinį ir nesigraužk. Prablaškys laikinai. O kai sutiksi savo tikrajį, tai net neprisiminsi to kas buvo. Aš savo buvusių neapraudu ir man jie nereikalingi, juk buvę

Susirask naują diedą ir būk laiminga. Nors vienkartinį ir nesigraužk. Prablaškys laikinai. O kai sutiksi savo tikrajį, tai net neprisiminsi to kas buvo. Aš savo buvusių neapraudu ir man jie nereikalingi, juk buvę