Kai as dar mokiausi mokykloje,man patiko vienas is klasioku.Buvo grazus,aukstas.Kai dabar pagalvoju,o kam jis nepatiko,beveik visos mergaites del jo varvino seile.As nebuvau nei kokia grazuole,nei figura grazia turejau,bet jis vis kazkaip mane uzkalbindavo,tai savo pana pavadindavo

Budavo visokiu situaciju,kai jis prisigretindavo prie manes,tai koki nepikta sposa iskresdavo,is ko galejau suprast,kad jis jaucia kazkokia simpatija man

.
Kai baigeme mokslus musu keliai issiskyre.Praejo jau namazai metu.As vis noredavau ji sutikt,nors is tolo pamatyt,bet niekada nepasitaikydavo jo mano kelyje.Galvodavau sau,gal jis labai pasikeites,as tiesiog jo nepazistu.Per visus tuos metus nezinojau nieko apie ji,tik is vienos buvusios klasiokes netiketai suzinojau,koki darba jis dirba,bet kokioje tai vietoje nezinojo ir ji.As ir nesigilinau,juolab pati turiu seima.Tik man neleidzia po siai dienai jo pamirst sapnai,jau daug metu as ji sapnuoju,kartais net buna tokie sapnai,kuriuose jis man priekaistauja,kodel as istekejau.Dazniausiai tai buna malonus sapnai,pabudusi pagalvoju,kad tai mano neissipildziusiu iliuziju vaisiai

.
Kartais sau mintyse pasvajodavau,kaip as netiketai ateinu pas ji i darba ir atnesu pataisyt koki prietaisa.Juk sakoma,kad svajones pildosi.Taip man ir atsitiko,visai netiketai,net prisisapnuot negalejo,kad ta diena as ji pamatysiu.Man reikejo pataisyt viena masinos detale ir as ieinu i patalpa ir mane vienas sutiktas darbuotojas nukreipe pas kita,tik pakeliu akis,ziuriu stovi jis ir patiket negaliu,dar mintyse pagalvojau,o gal cia tik panasus.Kol jis isiminejo detale,stebejau visus jo judesius,rankas,veido bruozus...Nagi tas pats,laikysena ta pati,tik veido bruozai truputi pasikeite.Jis tik pamates mane syptelejo,bet neklause nieko.Tada uzklausiau as jo,ar tikrai cia tu,jis vel graziai nusisypsojo ir sako,negi as tiek pasikeiciau,sako,tave as is kart pazinau.Na,jis patvarke tai ka man reikejo.Norejau daug jo ko paklaust,bet buvo tarsi kalba dingus.Man pasirode,kad ir jis nedriso manes nieko paklaust.Paskui grizusi labai gailejaus.Zinau,kad tuo niekas nepasikeis,bet jau kiek dusioj geriau,kad ji pamaciau,kad sveikas,gyvas yra