Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

QUOTE(Bambolina @ 2005 02 09, 19:04)
Bandyk susigrazinti
arba
bandyk uzsimirsti wub.gif

tai jau tik antras variantas lieka,
ta ir bandau daryti jau 5 ar 6 metai smile.gif
Atsakyti
namazas laiko tarpas g.gif o kodel negali susigrazint?
Atsakyti
nefertare, gal tik ilgiesi senų gerų laikų? Jei dabartinis partneris nesuteikia tokio jausmo ar jo visai nėra- tada visai suprantama. Beto, ką patyrėme su pirmąją meile, turbūt nei vienai taip lengvai nepasimiršta(o gal visai nepasimiršta?) prisiminti tikrai gera- man šypseną sukelia visada.
Gal labai nesikrimsk, o jei kankiniesi- bandyk vėl suartėti.
Atsakyti
nefertare, o tu pagalvoji kaip jauciasi tavo dabartinis draugas sad.gif nemenau kad jam labai gera sad.gif
Atsakyti
zinau apie ka kalbi 4u.gif
tik man labai pasiseke...
su buvusiuoju turejau ilga aistringa romana. ish tikro gal ir per daug. sad.gif kai jau abu pamatem kad isheities nera ishsiskyrem. skaudziai. cry.gif
tiesiog po geru dvieju menesiu mano gyvenime atsirado vyrishkis, su kuriuo mes gyvenam jau 1,5 metu. daba jau puse metu kaip susituoke.thumbup.gif jis suprato, kad priesh tai buvusi istorija man padare skaudu randa ir tikrai nieko neskubino. tiesiog uzkariavo shirdi gerumu ir kantrybe. mirksiukas.gif

mano pasiulymas tau: paleisk ji.
jei tu ji sapnuoji, tai signalas, kad tu dar jo nepaleidai.
leisk sau lengvus romanus, linskminkis su draugais drinks_cheers.gif , lepink save. pamatysi, kai maziausiai to tikiesi gyvenimas tau padovanos dovana. zinau ka sakau mirksiukas.gif

dabar kai atsimenu buvusiji, suprantu, kad ash teisingai pasirinkau. sapnuot ash jo niekad nebesapnuoju, o ir prisiminimai ishbleso ax.gif

gyvenimas per trumpas kad gailetumei praeities. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tu nepasakei, del ko jus issiskyret... Ar susipykot, ar supratot, kad skirtingi jusu poreikiai, ar dar del kitko... Jus zinant priezasti, butu lengviau nusakyti, kas gali buti imanoma, ar kaip butu galima pakeisti tavo busena? rolleyes.gif
Atsakyti
Cia kol mes jai patarinejome- jai turbut praejo tas nostalginis jausmas biggrin.gif Kad neberasho biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pamirsti buvusio nes nei vieno taip nemylejau kaip jo. Neseniai turejau drauga bet ir tai nebuvo dienos, kad buvusio neprisiminciau. O dabar esu viena. Galbut sirdies kertelej noriu sutikti tokia pat meile kokia buvo. Siandien supratau kad trokstu sutikti kazka, trosktu permainu. Negaliu pamirsti buvusiojo vyriskos krutines blink.gif jo jegos, na ir siaip jis buvo biski "kreizy". Buvom labai panasus. Bet issiskyrem, nes jis nustojo mane myleti... Susigrazinti jo nenoriu nes per daug iskaudino, o be to tai, ko gero neimanoma. Nieko apie ji nezinau. Gal jis jau ir su kita, neabejoju. .Noreciau uzimirsti, bet ko gero kol nesutiksiu kito kuri is tikruju mylesiu nepamirsiu "jo".
Atsakyti
Mes linke myleti prisiminimus ir svajones. Bet, manyciau, dabartinis tavo draugas nesuteikia tau kazko, ka duodavo buvusysis. Ko dabar truksta? Ramybes? Demesio? Gero pasimylejimo? Kazko truksta, jei nejauti pilnatves unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 10 vasario 2005 - 13:39
Visą mūsų gyvenimą galima išreikšti trim žodžiais: buvo cry.gif , yra rolleyes.gif , bus g.gif rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(AUKSUOLIUKĖ @ 2005 02 10, 13:36)
Visą mūsų gyvenimą galima išreikšti trim žodžiais: buvo cry.gif , yra rolleyes.gif , bus g.gif  rolleyes.gif

PUIKIAI PASAKYTA thumbup.gif
Atsakyti
As irgi daznai prisimenu buvusius, vienus labiau, kitus maziau. Tik turbut vienas skirtumas- neapkraunu saves klausinejimais, svajonem. Prisimenu su dziaugsmu, kad buvo suteikta laime gerai praleisti laika, jausti kazka ypatingo.
Budama vietoje taves- praeiti paverciau pelenais, kuriuos isdraiko vejas po visa pasauli. Ir neverta ju rinkti, is ju nieko nesulipdysi.
Dabar, manu, esi ta kuri siame zaidime pralosei, ir ne del to, kad taip ir yra, o tiesiog tu pati sau taip leidi jaustis. Pakelk galva ir zenk kaip nugaletoja ir ziurek i ateiti, o ne i praeiti.
Atsakyti