[quote=ziulyte,2006 06 09, 18:38]
Šalia Panoramos yra ir Creta Marine. Mes jame buvome prieš nepilną mėnesį

Yra mano fotoreportažas. Šių abiejų viešbučių teritorijos sujungtos. Aš rinkčiausi Marine, nes turi geresnį paplūdymį ir ne taip aukštai ant kalno yra. Creta Panorama nuo Rethymno nutolisu vos 18 km, o 80 km ją skiria nuo Herakliono. Pasitikrink žemėlapyje - nesutampa informacija. Jei kalbame apie tą pačią Creta Panorama, ji priklauso Iberostar viešbučių grupei
Papildyta:
TAS VIEŠBUTIS, KURI CIA PAMINEJO, YRA IS SIO TINKLO (nezinau tiktai kuriame mieste jis pasirinko) -
http://www.santamari...Brsmhercent.htm
ir jie neturi nieko bendro su siulomais Novaturo viesbuciais kiek as zinau.
Del rankinio ir ne rankinio bagazo, skrendant charteriu su Novaturu galit ir 40 kg veztis lagamine, praleis

) as su 35 kg skridau, ir nieko.. tik kai graikijoje graikas krove mano lagamina i autobusa, manes paklause ar as visam laikui atsikrausciau
Del oru Kretoje, prasome visas ziureti SIAME PUSLAPYJE:
http://www.hnms.gr/h..._city=Heraklion (ilgai krauna, bet galima pasirinkti kuriame mieste ir kuria diena)
O siaip noriu papriestarauti eilini karta tiems, kurie sako, kad reikia Graikijoje imti tik 4 ir daugiau zvaigzduciu viesbuti, reikia ziureti ir vieta, ir kaip viesbutis atrodo.. jei rasite seimynini viesbuti tai net ir 2 zvaigzduciu jis bus ne prastesnis uz pasirinkta 4, tik truks galbut pribumbasu, kuriu reikia kai mazu vaiku keliauji ar siaip kai planuoji daug laiko praleisti viesbucio teritorijoje.. nes seimyniniai viesbuciai ten labai jaukus ir auksto lygio. Tiesiog reikia atsargiai ivertinti didelius, panasaus tipo kaip Ispanijoje siulo, viesbucius, nes ne visada jie atspindi savo zvaigzdutes ir yra pritaikyti masiniam turistu srautui.
I Santorini is vietiniu agenturu galima uz 65 EUR vienam zmogui nusipirkti kelione laivu (maitinimas 2 kartus+autobusas (nes be transporto priemones atplauke liksite ant kranto, pestute nenueisite niekur). Su nakvyne galima rasti ta pati varianta uz 160-170 eur dviems, t.y. viskas tas pats plius nakvyne su pusryciais kazkokiame viesbutukyje (tikrai patariu isbandyti, nors ir paprastas viesbutis butu)