QUOTE(gustute @ 2006 06 13, 19:59)
O as puikuotis negaliu, man jau geriau pasakyti, kad paprastesniame viesbutyje buvau nei is tikro. Ak, tas lietuviskas kuklumas...
Bet ,jei jau kalba pakrypo apie zvaigzdutes, tai galiu papasakoti savo patirti. I Kreta vaziuojame jau ketvirti metai, nes mylim sia vieta ir stengiames kasmet sugrizti. Pradejom nuo 2* viesbucio, kitais metais jau 3* (neminesiu ju pavadinimu, nes i kai kuriuos, ziuriu, ir siais metais zmones susiruose). Nebuvo taip, kad visai atsipalaiduotume, kazkas vis erzindavo juose, tai tarakonai, tai maistas nekoks, tai kambariai priestvaniniai. O mes jau tokie esam, nervingi baisiai, tai kol priprasdavom prie visko, jau ir atostogos praleke...Praeitais metais puolem i kita krastutinuma, pasirinkom 5* viesbuti (ne paslaptis -Creta Maris), likom suzaveti, bet ir kaina zavinga. Bet man jau geriau permoket nei po to grauztis. Ir nereikia cia lialia, kaip faina 2* sedet, atsikandom. O siais metais renkames 4*, manau tai optimaliausias variantas sioje saloje (kainos ir kokybes santykio). Ir tai sakau is savo asmenines patirties, suprasdama apie tai rasiusiasias.
Is kitos puses, vienam ir kasnio uztenka, kitas ir puoda surijes burba. Bet kokiu atveju, visoms geru atostogu ir, kas be ko, nepriimkit visko asmeniskai (tauta pries atostogas dirgli)! Kreta nuostabi!!!
sutinku su viskuo, bet gal man pasiseke, nes kretoje dar neteko nei tarakonu matyti, nei buti erzinamai kazkokiu nepatogumu, nei maistu skustis (t.y. pusryciais, nes tik juos viesbuciuose valgydavau)...gal mano pasirinktas 2-3 zvaigzduciu variantas budavo sekmingas.. gerbiu kiekvieno nuomone, ir aisku, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius.. as didziuojuosi tuo, kad maciau visa europa ir daugeli saliu kituose kontinentuose ir beveik niekada nerodau draugams nuotrauku viesbuciu, kuriuose gyvenau, nes anoks cia pasididziavimas.. geriau parodyti fantastiskas vietas kurias aplankei ir nuotraukas vietiniu zmoniu, kurie tavo kelione paverte isskirtine.. bet kaip ir minejau, mes visi keliaudami turime savo tikslu.. o su viesbuciais tai turbut reikia ziureti ir kur tie viesbuciai yra, mieste ar kaime, centre ar uz miestelio, kas seimininkai ir t.t. na man kazkaip sekasi kol kas...
tiesa, jei kas savarankiskai keliaus i kreta, labai neblogas sis viesbutis heraklione, jis paprastas, svarus, su kondicionieriumi, terasa ar balkonu, vaizdu i jura ar kalnus, su baseinu nedideliu, su pusryciais.. kainos tikrai neblogos...
http://www.sunhotela.../facilities.htm (zemiau angliskai, aprasymai ieiti giliau)