Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(karina @ 2006 06 12, 23:47)
... o as patarciau rinktis bet kokiu atveju ne maziau 4*, visada malonu grizti i savo viesbuti. Nesvarbu - keliauji ar pliaze sedi. Bet cia kaip sakant, poreikiu ir finansu reikalas

nepyk labai prašau, bet dėl 7-8 naktų kelti superinius reikalavimus man atrodo juokinga, manau kad žvaigždučių skaičius yra tik lietuviško pasikėlimo ir arogancijos išraiška pasipuikavimui prieš draugus ir pažįstamu. teko daug keliauti, matyti visokių viešbučių, todėl drįstu sakyti, kad žvaigždutės kai kur yra tiesiog perkamos, naivu tikėti, kad jos duodamos už "kažką". teko vienoje šalyje gyventi 2* tarp skandinavų (daugiausiai norvegų), jų pajamos toli gražu ne tokios kaip dažno lietuvio, tai kodėl renkasi ne 4* o 2*? paprasta - jie moka skaičiuoti savo pinigus.
Atsakyti
mes irgi su savo busimu vyru galim sau leisti prabangiai kelione, bet pasirinkom Sofokli 2* berods, nes norejom kad butu mieste, kad galetumem naktinio gyvenimo paragauti, beje ir viesbuty neketinam uzsilikti, planuojam keliauti per sala, maitintis graikiskose tavernose, ir geriau ten isleisti daugiau pinigu o ne viesbuciui, kuriame tikrai mazai busim, o man isvis svarbiausiai kad butu kur pernakvoti, juk ne del viesbucio keliaujam, nes ir Lietuvoje yra neblogu kur galima skaniai pavalgyt ir patinginiaut smile.gif tai kam tada i Kreta? biggrin.gif
bet cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 06 13, 09:55)
drinks_cheers.gif
be abejo, pasitaiko, kad 2*, 3* viesbutis gali buti zymiai geresnis uz 4*, bet juk tai musu atostogos, kad ir keliauji, norisi grizti i grazia, tvarkinga gal net prabangia aplinka ir pavalgyti skania vakariene ar pusrycius.

tvarkinga aplinka ir skanus maistas tikrai nepriklauso nuo zvaigzduciu smile.gif yra labai daug 2ZV viesbutuku kurie yra tvarkingi,ir pasitaiko 4zv apshiurusiu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 birželio 2006 - 12:26
Mes kelione i Kreta balandzio men. uzsakinejom, tai pasitaike tokiu veisbuciu, kuriuose daug vietu jau buvo rezervuota. Norejom ilgesniam laikui, tai pasirinkom beveik 2 savaitem(nepamenu tiksliai, kiek ten naktu gaunasi, lyg 11...)Kadangi neplanuoju guleti visas dienas papludimyje, o issinuomoti masiniuka ir pakeliauti, pasirinkom Anna Maria viesbuti, nezinau, geras jis ar ne, bet mums tiks. Vis tiek ten netupesim per dienu dienas, o jauciu, grisim tik pernakvoti. Tai nemaciau prasmes moketi daugiau uz pernakvojima. Geriau pataupytus pinigelius pramogoms isleisim.
Atsakyti
Vaje kokia čia diskusija apie žvaigždutes išsivystė doh.gif
Mielosios, 10 metų keliavome be jokių žvaigždučių - užteko kempingų, motelių, hostelių ar tiesiog nakvynės ant žolytės Austrijos autobane... lotuliukas.gif
Šiais metais PIRMĄ kartą gyvenime nuvažiavau į poilsinę kelionę. Ir pasitaikyk tu man taip, kad tai buvo kelionė į Kretą. Važiavom su vaiku, todėl buvo įdomu ir tos žvaigždutės (tikrai ne dėl prabangos ar pasidižiavimo - kaip ir kiekviena mama, norėjau kuo mažiau rizikuoti ir už tai teko mokėti nemažus pinigus blink.gif ). Tai ką radau, pranoko visas mano svajones. Kiekviena važiuodama turi savus argumentus, todėl palikime tai spręsti kiekvienam pagal savo poreikius. Dalinkimės savais įspūdžiai ir nesierzinkime tomis žvaigždutėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
O as puikuotis negaliu, man jau geriau pasakyti, kad paprastesniame viesbutyje buvau nei is tikro. Ak, tas lietuviskas kuklumas...
Bet ,jei jau kalba pakrypo apie zvaigzdutes, tai galiu papasakoti savo patirti. I Kreta vaziuojame jau ketvirti metai, nes mylim sia vieta ir stengiames kasmet sugrizti. Pradejom nuo 2* viesbucio, kitais metais jau 3* (neminesiu ju pavadinimu, nes i kai kuriuos, ziuriu, ir siais metais zmones susiruose). Nebuvo taip, kad visai atsipalaiduotume, kazkas vis erzindavo juose, tai tarakonai, tai maistas nekoks, tai kambariai priestvaniniai. O mes jau tokie esam, nervingi baisiai, tai kol priprasdavom prie visko, jau ir atostogos praleke...Praeitais metais puolem i kita krastutinuma, pasirinkom 5* viesbuti (ne paslaptis -Creta Maris), likom suzaveti, bet ir kaina zavinga. Bet man jau geriau permoket nei po to grauztis. Ir nereikia cia lialia, kaip faina 2* sedet, atsikandom. O siais metais renkames 4*, manau tai optimaliausias variantas sioje saloje (kainos ir kokybes santykio). Ir tai sakau is savo asmenines patirties, suprasdama apie tai rasiusiasias.
Is kitos puses, vienam ir kasnio uztenka, kitas ir puoda surijes burba. Bet kokiu atveju, visoms geru atostogu ir, kas be ko, nepriimkit visko asmeniskai (tauta pries atostogas dirgli)! Kreta nuostabi!!!
Atsakyti
QUOTE(gustute @ 2006 06 13, 19:59)
O as puikuotis negaliu, man jau geriau pasakyti, kad paprastesniame viesbutyje buvau nei is tikro. Ak, tas lietuviskas kuklumas...
Bet ,jei jau kalba pakrypo apie zvaigzdutes, tai galiu papasakoti savo patirti. I Kreta vaziuojame jau ketvirti metai, nes mylim sia vieta ir stengiames kasmet sugrizti. Pradejom nuo 2* viesbucio, kitais metais jau 3* (neminesiu ju pavadinimu, nes i kai kuriuos, ziuriu, ir siais metais zmones susiruose). Nebuvo taip, kad visai atsipalaiduotume, kazkas vis erzindavo juose, tai tarakonai, tai maistas nekoks, tai kambariai priestvaniniai. O mes jau tokie esam, nervingi baisiai, tai kol priprasdavom prie visko, jau ir atostogos praleke...Praeitais metais puolem i kita krastutinuma, pasirinkom 5* viesbuti (ne paslaptis -Creta Maris), likom suzaveti, bet ir kaina zavinga. Bet man jau geriau permoket nei po to grauztis. Ir nereikia cia lialia, kaip faina 2* sedet, atsikandom. O siais metais renkames 4*, manau tai optimaliausias variantas sioje saloje (kainos ir kokybes santykio). Ir tai sakau is savo asmenines patirties, suprasdama apie tai rasiusiasias.
Is kitos puses, vienam ir kasnio uztenka, kitas ir puoda surijes burba. Bet kokiu atveju, visoms geru atostogu ir, kas be ko, nepriimkit visko asmeniskai (tauta pries atostogas dirgli)! Kreta nuostabi!!!

sutinku su viskuo, bet gal man pasiseke, nes kretoje dar neteko nei tarakonu matyti, nei buti erzinamai kazkokiu nepatogumu, nei maistu skustis (t.y. pusryciais, nes tik juos viesbuciuose valgydavau)...gal mano pasirinktas 2-3 zvaigzduciu variantas budavo sekmingas.. gerbiu kiekvieno nuomone, ir aisku, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius.. as didziuojuosi tuo, kad maciau visa europa ir daugeli saliu kituose kontinentuose ir beveik niekada nerodau draugams nuotrauku viesbuciu, kuriuose gyvenau, nes anoks cia pasididziavimas.. geriau parodyti fantastiskas vietas kurias aplankei ir nuotraukas vietiniu zmoniu, kurie tavo kelione paverte isskirtine.. bet kaip ir minejau, mes visi keliaudami turime savo tikslu.. o su viesbuciais tai turbut reikia ziureti ir kur tie viesbuciai yra, mieste ar kaime, centre ar uz miestelio, kas seimininkai ir t.t. na man kazkaip sekasi kol kas...

tiesa, jei kas savarankiskai keliaus i kreta, labai neblogas sis viesbutis heraklione, jis paprastas, svarus, su kondicionieriumi, terasa ar balkonu, vaizdu i jura ar kalnus, su baseinu nedideliu, su pusryciais.. kainos tikrai neblogos...
http://www.sunhotela.../facilities.htm (zemiau angliskai, aprasymai ieiti giliau) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 13 birželio 2006 - 21:43
QUOTE(dianita @ 2006 06 13, 22:38)
sutinku su viskuo, bet gal man pasiseke, nes kretoje dar neteko nei tarakonu matyti, nei buti erzinamai kazkokiu nepatogumu, nei maistu skustis (t.y. pusryciais, nes tik juos viesbuciuose valgydavau)...gal mano pasirinktas 2-3 zvaigzduciu variantas budavo sekmingas.. gerbiu kiekvieno nuomone, ir aisku, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius.. as didziuojuosi tuo, kad maciau visa europa ir daugeli saliu kituose kontinentuose ir beveik niekada nerodau draugams nuotrauku viesbuciu, kuriuose gyvenau, nes anoks cia pasididziavimas.. geriau parodyti fantastiskas vietas kurias aplankei ir nuotraukas vietiniu zmoniu, kurie tavo kelione paverte isskirtine.. bet kaip ir minejau, mes visi keliaudami turime savo tikslu.. o su viesbuciais tai turbut reikia ziureti ir kur tie viesbuciai yra, mieste ar kaime, centre ar uz miestelio, kas seimininkai ir t.t. na man kazkaip sekasi kol kas...

oi, dianita, sutinku su kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man niekada nekyla mintis grįžus iš kelionės pasakot apie viešbutį ar jį fotografuoti(ar prie jo)... visada svarbiau tai ką gali pamatyt toj šaly ar mieste, su kokiais žmonėm susipažįsti...
ir irgi pritariu tau, kad verčiau didžiuotis kur pabuvai, kiek šalių aplankei... man keliaujant iki šiol visad pakako švarios lovos ir dušo... net keliaujant su vaiku ne kartą teko miegot hostelyje (atskiram kambary, aišku, ne dorme), arba visai paprastam šeimyniniam viešbutėly... visada renkuosi viešbutį pagal tai kur jis yra, o ne kiek jis žvaigždžių turi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 06 14, 09:52)
oi, dianita, sutinku su kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man niekada nekyla mintis grįžus iš kelionės pasakot apie viešbutį ar jį fotografuoti(ar prie jo)... visada svarbiau tai ką gali pamatyt toj šaly ar mieste, su kokiais žmonėm susipažįsti...
ir irgi pritariu tau, kad verčiau didžiuotis kur pabuvai, kiek šalių aplankei... man keliaujant iki šiol visad pakako švarios lovos ir dušo... net keliaujant su vaiku ne kartą teko miegot hostelyje (atskiram kambary, aišku, ne dorme), arba visai paprastam šeimyniniam viešbutėly... visada renkuosi viešbutį pagal tai kur jis yra, o ne kiek jis žvaigždžių turi... smile.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif , kad svrabiau yra pati šalis, o ne viešbutis, bet... Kai ieškojau sau viešbučio niekur neradau nė vieno žodžio apie tą, kurį išsirinkau. Važiavom praktiškai aklai, o vaikas dar nėra toks didelis, kad galėčiau sau nomoti ranka ir važiuoti bele kur. Todėl grįžusi ir sukroviau daug nuotraukų bei smulkiai aprašiau jį, kad KITI GALĖTŲ TUO PASINAUDOTI IR NEVAŽIUOTŲ AKLAI, KAIP KAD DARĖM MES. Labai tikiuosi, kad kai kam gal net ir padėjau (tikrai žinau, kad padėjau). Taigi, kaip jau ir minėjau, kiekvienas turi savo motyvų ir ne visų motyvai yra savanaudiški (pasidižiuoti ar kt.) ax.gif
Atsakyti
Kiek man teko keliauti, visada pasirinkdavom paprastesnius viesbucius. Mano nuostata tokia: kam moketi, jei grizti tik pernakvoti?Nezadu nei vienoje salyje laika leisti vien tik viesbucio teritorijoje, o man norisi kuo daugiau pamatyti. Tai ir salygoja mano pasirinkima.O viesbuciu ir as nefotografuoju, o kam? Juk yra tiek daug vietu, kurios vertos buti nufotografuotos, o viesbuciai...nu man asmeniskai nuobodzios buna viesbuciu nuotraukos.
Atsakyti
Viskas ok thumbup.gif tik tarp jusu komentaru pasigirdo gaideliu, lygtai Kretoje verti demesio tik 4 zvaigzduciu viesbuciai.. o kitus renkasi tik tie, kuriems ir kasnio uztenka ir pinigu neturi... jei jau tik dalinames ispudziais, tai tada vengiam komentaru peikdami viesbucius apskritai... kas gyveno labai blogame viesbutyje, prasome pasakyti kuriame neslepiant, tada ir kiti zinos, kurio is ju nesirinkti (nepamenu kuri is jusu minejo viesbuti kuriame tarakonai lakste, tai butu idomu suzinoti kur toks randasi ir kaip vadinasi), o ne slepti.. tas pats ir su teigiama informacija.. as galiu pateikti visa sarasa puikiu seimyniniu viesbuciu 2 arba 3 zvaigzduciu ir tikrai labai isgirti juos, nes ten jautiesi kaip namie ir aplinka yra puiki.. ir to nebutina neigti, kaip kad mes neneigiam kad 4 ir 5 zvaigzduciu viesbuciai yra irgi puikus.. taciau ir vieni, ir kiti turi savo pliusu ir minusu ir kaip ziulyte sake, priklauso nuo seimos poreikiu, ypac tai aktualu kai yra mazas vaikutis... taigi, kalbam apie savo patyrimus viename ar kitame viesbutyje, bet nereikia kalbeti apie visus is ju mirksiukas.gif
Atsakyti
paprastai brangesni viesbuti renkamasi ne del to, kad pasipuikuoti pries draugus (absurdas kazkoks) , o del paprasciausio patogumo ir konforto. Mes esame keliaujantys zmogeliukai, pereita vasara bastemes su masina po cekija, slovakija, austrija ir nakvojom kur papuole, nes tikslas buvo tik pernakvoti. I kai vaziuoji i viena vieta ilgesniam laikui tada konfortas svarbu. Juk grizus po visokiu pasibastymu maloniau nukristi i svaria jaukia lovyte, o ne laukti ausros ir galvoti kaip greiciau is cia dingti. Tai va... blush2.gif bet cia kaip sakant kaip kam...
gal kuri Kretoje atrado kokiu tai graziu turistu nenuvaiksciotu vieteliu??? pasidalinkit info mirksiukas.gif
Atsakyti