Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(blackkiss @ 2006 06 16, 23:06)
na kaip cia pasakius panasios,kiek kretoj 5* viesbutis kainuoja tiek santorinyje 2* ir be maitinimo biggrin.gif o i roda veza tik geguzes ir rugsejo menesiais...be to, irgi viesbuciai brangesni

Tai kad nea.. I Roda pas mane rodo kad visa sezona veza bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2006 06 16, 21:14)
Vis mastau ir mastau... Dabar buriate apie Kreta... Ale sali gi yra dar dvi salos - Rodo ir Santorino.. Negi ten niekas nebuvote? Viesbuciu kainos panasios kaip Kretoje... Mane tai ten labiau trauktu... g.gif

Didelė dalis žmonių aplanko Santorini per tą pačią kelionę į Kretą - su nakvyne arba be.. mirksiukas.gif faina, aišku, būtų ten ilgiau pasibūt... ir šiaip abi salos vertos atskirų kelionių..

Radau dar vieną fainą websaitą apie Kretą, jei kam įdomu... bigsmile.gif Visokios geros ir naudingos info pilna...
P.S ten galima pasirinkti salos dalį ir tada apie visus lankytinus objektus, miestelius bei kaimelius pasiskaityt... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 16 birželio 2006 - 21:17
QUOTE(Udrius @ 2006 06 16, 20:14)
Vis mastau ir mastau... Dabar buriate apie Kreta... Ale sali gi yra dar dvi salos - Rodo ir Santorino.. Negi ten niekas nebuvote? Viesbuciu kainos panasios kaip Kretoje... Mane tai ten labiau trauktu... g.gif

Labas

Buvau neseniai Kretoje, aišku buvom ekskursijoje Santotino saloje, labai patiko ax.gif , bet ten ilsetis tai nenorečiau, daug žmonių, paplūdimų labai mažai, bent man taip pasirodė. Aplankyti dienai ar dviem tai visai puiku, nes sala tiesiog nuostabi, bet tik trumpam, o ne visam poilsiui, bet aišku čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 06 15, 16:36)
Ispudzius jau aprasiau, o dabar imetu keleta vaizdeliu is Samarijos ir Knoso

O jūs į Santorinį gal skridote g.gif blush2.gif
Atsakyti
patarkit, jei issinuomuojam masina, ka idomiausia aplankyt ir pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 06 18, 22:47)
patarkit, jei issinuomuojam masina, ka idomiausia aplankyt ir pamatyt?

Pažiūrėk keletu žinučių aukščiau... aš ten įdėjau nuorodą į puslapį, kur gali pasirinkt salos regioną ir pasiskaityt apie lankytinus objektus...

o šiaip jei taip greitai, tai siūlyčiau į pietinę salos dalį pavažiuot... smile.gif bet dar aišku lankytini objektai priklauso nuo to, kurioj salos daly gyvensit ir kiek laiko mašiniuką turėsit... ir aplamai kas jus domina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hella @ 2006 06 18, 21:35)
O jūs į Santorinį gal skridote  g.gif  blush2.gif

Nea, skridome i Kreta, o i Santorini plaukeme greituoju katamaranu
Atsakyti
Užsinorėjau į Graikiją. Bet atostogos liepos pask. sav. ir pirma rugpjūčio sav. Diedas sako, kad nėr ko mums važiuot, nes neištversiu karščio. Kelionių agentūroje kažkaip numykia, kad vid,. t-ra tik apie 30 laipsnių, diedas sako - daugiau biggrin.gif Noriu paklausti buvusiųjų, kada būna labai komfortiška atostogauti?? blush2.gif
Atsakyti
praeitasi metais tokiu metu laiku vanduo buvo +30, oras +35. Bet karstis ten kitoks nei cia (ji lengviau pakelti). Mums patiko
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 06 19, 10:25)
Užsinorėjau į Graikiją. Bet atostogos liepos pask. sav. ir pirma rugpjūčio sav. Diedas sako, kad nėr ko mums važiuot, nes neištversiu karščio. Kelionių agentūroje kažkaip numykia, kad vid,. t-ra tik apie 30 laipsnių, diedas sako - daugiau biggrin.gif Noriu paklausti buvusiųjų, kada būna labai komfortiška atostogauti?? blush2.gif

na siaip dekingiausias klimatas rugsejo pradzia-vidurys smile.gif tada nei per karsta nei per salta..ir net nakti issilaiko temperatura +24C
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 06 19, 08:33)
Nea, skridome i Kreta, o i Santorini plaukeme greituoju katamaranu

O tai šita nuotrauka ne iš lėktuvo daryta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hella @ 2006 06 19, 16:53)
O tai šita nuotrauka ne iš lėktuvo daryta  blush2.gif

Panasu i Santorini wub.gif
Tik gaila, kad neryski...Va mano Graikija is lektuvo cool.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti