Na va, grizom ir mes, sestadieni is Kretos. Parsiveziau visokiu ispudziu. Na tiesa pasakius, tikejausi Kretoje daugiau tvarkos...Nepykite, jei kam nepatiks mano toks pasisakymas, bet sudziuve zoliu kupstai, krumynai ir apleisti pastatai, metaliniai kysantys strypai man nelabai patiko...Bet suzavejo nuostabi jura, jos zydra spalva, skaidrus vanduo...

Tiesa, nuo drusku mane visa isbere, nors siaip niekada neturejau problemu su oda ir berimais...

Uodu nepasitaike, gal delto, kad niekada nelaikeme atdaro bolkono ir lango - kondicionierius pakankamai gerai palaike kambario temperatura. Buvome Chersonissos, Ana maria viesbutuke. Tikrai jaukus, 3* viesbutukas, tiesa, pusryciai tie patys, bet vakarines labai puikios, galima rinktis patiekalus, mes daznai ir po kelias porcijas is to skanumo sukapodavom...

Oi, pasiilgsiu tokio maisto...

Tiesa, mes, kaip jaunavedziai,gavome kambari 2 aukste, tai kiekviena vakara terasoje sedejome ir vyna gereme...

Iejus pirma diena i kambari radome vyno buteli, taures ir dvi zvakutes...Turiu fotkiu, idesiu ryt, jei kam idomu, tikrai ne kitais tikslais, o tik informacijos pateikimui supermamoms fotkinau

Personalas mandagus, turejau ir gerbeja, kuris pastoviai mirkciojo ir paskutine diena pastvere uz rankos ir pasake komplimentu kruva...

Na apie viesbutuka nenoriu plestis, nes gal daug kam tai nebus aktualu.
Oras:

Ir kvepuoti tikrai sunku...Na mes pleze pradrybsodavom iki 12 val. o tada iki vakaro kambary ar siaip kur pabudavom, nes man jau buvo per karsta...Idegio krema is pradziu naudojom 30, o po to jau 25, gal ir nepersisvilinom del to, kad per pati pavojingiausia dienos tarpsni nesikepindavom ant saules. Su Novaturu plaukem i Santorini, tiesa, nusivylem labai "svedisku"kruizinio laivo stalu - kai maniskiui idejo tris mini desreles ir viena kumpio gabaleli, jis net balsu susizvenge...

Pats Santorinis be abejo zavejo savo baltais nameliukais ir terasomis su ispudingais vaizdais, bet...Gaila, kad as tuo groziu negalejau ilgai geretis, nes siauromis gatvelemis pludo milijonai turistu, buvo be galo karsta, alyse liejosi ir norejosi kuo greiciau grizti namo...
Samarija zavejo nuo siauriausios vietos, nes panasiu vaizdu iki sios vietos jau esu maciusi. Nuo nepakeliamo karscio gelbejo saltiniai ir juose murkdoma skrybelaite, kuria pilna vandens versdavau ant galvos...I Agios Nikolaos varem su vietiniu autu, is ten su vietiniais i Spinalonga, kuri trauke savo istorija...Po to su keturaciu malemes po miesteli

Planavom pamatyti daug, bet...Maniskis pamirso teises, depresavo dvi dienas...Na bet siaip ispudziai neblogi, nuostabus vaizdai su salomis...Plezai nera labai ispudingi, tiesa, uz nudistu plezo ir pries ji, yra du tokie visai

Uoleta pakrante mane zavejo labiau, nei vaizdas i jura priekyje ir vaizas i viesbuti uzpakalyje

Oi, kiek cia pripyliau

Jei kam idomu apie si miesteli ir viesbuti, klauskite, jei galesiu,atsakysiu
Papildyta:Tiesa, kad nepamirsciau: apie viesbutuka - vienos keliautojos gavo kambari pirmame aukste, tai sake, kad ne kokie, bet pasiprase geresnio ir mielai pakeite jomis i kita - gavo salia musu, antrame aukste. Taigi jeigu noresite geresnio kazko, eikite ir reikalaukite