Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(dianita @ 2006 07 03, 14:53)
Del drusku - nezinau ar jums kas minejo... islindus is juros butina nusiprausti po dusu.. ypac tai aktualu vidurzemio juroje kas maudosi, bet ir Graikijoje tas pats.. nes ten vanduo labai surus ir issimaudzius per trumpa laika druska per trumpa laika aptraukia oda tokia kaip ir plevele, pradeda niezteti ir gali isberti...

Nu jo, as sita zinojau, siaip visada megstu apsiprausti is juros islipus, bet mes buvome jeigu galima taip pavadinti, tokiame pusiau laukiniame pleze, kur tik gultai buvo, o dusas ispleres ir sugedes... verysad.gif Siaip pats plezas man labai patiko, uolos pasakiskai grazios...Tik va sakau, jau kaip isbere, tai isbere...Ir dar prie tu vietu kur nmaudymkes krastai, istino... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mums patvietino užsakytą viešbutį,užsakinėjome per Fiji Travel,o viešbutį pasirinkome Hersonissos Park,skrendame rugpjūčio 26d.Gal kas jau yra buvę šitame viešbutyje?
Atsakyti
mes liepos 15 d.skrendam i Kreta,gyvensim Iber.Mirabello Village viesbuti,cia 5*.Gal kas cia esa gyvene ir turi kokiu atsiliepimu.Butu malonu isgirsti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milmilda @ 2006 07 04, 18:33)
mes liepos 15 d.skrendam i Kreta,gyvensim Iber.Mirabello Village viesbuti,cia 5*.Gal kas cia esa gyvene ir turi kokiu atsiliepimu.Butu malonu isgirsti. smile.gif

Mes gyvenom Mirabello Beach viešbutyje, bet jis visai šalia Village ir priklauso tam pačiam tinklui. Village viešbutis yra truputį toliau nuo jūros (per gatvę tiltuku reikia pereiti). Šiaip fainas viešbutis iš pažiūros atrodo (labai gražiai aplinka sutvarkyta). Pirmuose aukštuose esantys apartamentai turi išėjimą prie baseino... ax.gif Maitinimas ir visos pramogos bus Beach viešbutyje, tad kiekvieną rytą ir vakarą teks apsilankyti kaimyniniame viešbutyje.
Paplūdimys privatus (bendras Village ir Beach), tačiau jis nėra didelis. Rupaus smėliuko juosta tęsiasi gal kokį 50-100 m., plotis gal ~10 m. Visi gultai paplūdimyje sustatyti ant uolėtos krantinės (vienoj pusėj ji betoninė, kitoj pusėj yra smėliuko papilta). Krantinė labai tvarkinga, yra dušai, tualetai, baras. Pasikartosiu, gražiai sutvarkyta viešbučių aplinka: alyvuogių giraitės, palmės, grįsti takeliai... Plotas gan nemažas, tad viešbučių teritorijoje tikrai yra kur pasivaikščioti.
Malonus personalas, geras servisas, skanus maistas, daug įvairiausių paslaugų, pramogų ir vaikams, ir suaugusiems (dienomis vyksta įvairūs sportiniai žaidimai, estafetės, vakarais diskotekos vaikams ir ivairios programos suaugusiems). Žodžiu, aš Beach viešbučiu likau labai patenkinta. Manau, kad Village viešbučiu taip pat nenusivilsi.
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2006 07 04, 17:52)
Pagaliau ir mums patvietino užsakytą viešbutį,užsakinėjome per Fiji Travel,o viešbutį pasirinkome Hersonissos Park,skrendame rugpjūčio 26d.Gal kas jau yra buvę šitame viešbutyje?

mes i hersonissos maris, rugpjucio 19 d. Uzsienio saituose kiek skaiciau apie siuos viesbucius tai atsiliepimai buvo labai geri, o va lietuviskuose nekokie schmoll.gif
is suprask cia zmogau dabar doh.gif
Atsakyti
Musu visa seima irgi ka tik gryzo is Kretos. Siaip viskas labai patiko, isskyrus kad labai apsikvailinome, ne sprisipirkome tipo sustru firmu rubu, o pasirode padielkos, o kainos tai dideles. Tai daugiau neaiskiose parduotuvese nieko panasaus nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 06, 14:04)
Musu visa seima irgi ka tik gryzo is Kretos. Siaip viskas labai patiko, isskyrus kad labai apsikvailinome, ne sprisipirkome tipo sustru firmu rubu, o pasirode padielkos, o kainos tai dideles. Tai daugiau neaiskiose parduotuvese nieko panasaus nepirksiu.

geriau is viso keliaudami rubu nepirkite, nebent ka nors originalaus pamatytumet ... pvz praeita vasara as vieninteli daikta pirkau tai tokios plonos beveik permatomos medziagos kelnes laisvos ir is nugaros kaip sijonas.. nu nemoku papasakoti, bet jas gali detis ant bikinio, yra ivairiu spalvu ir labai jau idomiai atrodo tongue.gif geriau jau siaip siuvenyru nusipirkite, kosmetikos is alyvu aliejaus, naturalios pemzos, is medaus ivairiu dalykeliu ir prieskoniu (niam niam). ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei jau prakalbom apie pirkinius, tai norėjau paklausti apie odos dirbinius. Aš jau seniai svajoju apie sandalus ir girdėjau, kad Graikijoj ir Kretoj jų gyvos galybės smile.gif. Tai dabar ir nežinau, ar man pirkti kokius nors čia, ar pasitikėti kelionių gidais ir laukti kelionės pirkinio. Gal kas matėt ar girdėjot???
Atsakyti
QUOTE(barbuskele @ 2006 07 07, 21:32)
Jei jau prakalbom apie pirkinius, tai norėjau paklausti apie odos dirbinius. Aš jau seniai svajoju apie sandalus ir girdėjau, kad Graikijoj ir Kretoj jų gyvos galybės smile.gif. Tai dabar ir nežinau, ar man pirkti kokius nors čia, ar pasitikėti kelionių gidais ir laukti kelionės pirkinio. Gal kas matėt ar girdėjot???

Tik vakar grįžome iš Agios Nikolaos, buvau ten dvi savaites ir nepasakyčiau kad mačiau ten kažką iš odos ką verta pirkti, tiesa net nevaikščiojau po parduotuves specializuotas avalynės ir rūbų, nes važiavau ne apsipirkti, bet kiek mačiau parduotuvėlėse gatvėje tai tikrai nieko įspūdingo, viskas gana prastos kokybės ir kainos nemažos. Yra tokių odinių tapkių su juostele per pirštą, tai tokias galima įsigyti , jos ten iki penkiolikos eurų kainuoja, bet visiškai paprastutės, tik kad odinės. Tas pats ir kituose miesteliuose, buvom Malijoj ir Retymne bei Heraklione. Gal žemyne yra kitaip, bet Kretoje tikrai neverta apsipirkinėti, bent jau aš taip manau. Šiaip ką nusipirkti atminčiai galima, bet tikrai ne stambiai apsipirkinėti. Nebent gal kas buvo rimtesnėse parduotuvėse gali suteikti daugiau info.
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 07 03, 15:31)
Buvome Chersonissos, Ana maria viesbutuke. Tikrai jaukus, 3* viesbutukas, tiesa, pusryciai tie patys, bet vakarines labai puikios, galima rinktis patiekalus, mes daznai ir po kelias porcijas is to skanumo sukapodavom... blush2.gif Oi, pasiilgsiu tokio maisto... wub.gif Tiesa, mes, kaip jaunavedziai,gavome kambari 2 aukste, tai kiekviena vakara terasoje sedejome ir vyna gereme... wub.gif Iejus pirma diena i kambari radome vyno buteli, taures ir dvi zvakutes...Turiu fotkiu, idesiu ryt, jei kam idomu, tikrai ne kitais tikslais, o tik informacijos pateikimui supermamoms fotkinau  4u.gif Personalas mandagus, turejau ir gerbeja, kuris pastoviai mirkciojo ir paskutine diena pastvere uz rankos ir pasake komplimentu kruva... blush2.gif Na apie viesbutuka nenoriu plestis, nes gal daug kam tai nebus aktualu.

Viesbutuko fotkiu noreciau, jeigu turit ir galima... Mes kaip tik rugpjucio 22 d. isskrendam i Kreta ir gyvensim tame viesbutyje, tai labai labai domina...
Papildyta:
Tiesa, ir ar toli viesbutis nuo juros?
Atsakyti
QUOTE(barbuskele @ 2006 07 07, 21:32)

Jokios gyvos galybes neteko matyti schmoll.gif Geriau cia nusipirk, tikrai didesnis pasirinkimas ir pigiau.
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 07 11, 08:32)
Jokios gyvos galybes neteko matyti schmoll.gif Geriau cia nusipirk, tikrai didesnis pasirinkimas ir pigiau.

siaip tai ten brangoka.. draugei santorinyje suplyso basute galutinai po akmenis bevaikstant... teko kazko ieskoti... tai pigiausiai nusipirko tokias pintas per pirsta slepetes kaip is siaudu butu.. nu labai jau patogios, bet 13 euru doh.gif
o as esu pirkusi, tik ne kretoje, grynos odos juodas slepetes per pirsta nes man buvo butina kazka tokio isigyti (nuo alergijos buvo pedos sutinusios, nieko apsiauti negalejau).. tai zinokit, mokejau apie 9 eur bet slepetes super, nei koja prakaituoja, nieko, gryna oda.. o parduotuvese avalynes galima isigyti tikros graikiskos avalynes, kuri konkuruoja su italiska... mano drauge pirkosi sau kelis tipus firminiu basuciu, nu super dizainas, elegantiskos.. pas mus tokios apie 500 ir daugiau litu kainuoja.. o ten kainavo apie 120 eur ir dar derejosi...
Atsakyti