Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratis be papildomų ratukų

kada pradejot mokinti savo vaika vaziuoti dviraciu ant DVIEJU ratu ir kiek ilgai truko kol ismoko?
Atsakyti
Maniškė pradėjo 5,5 metų, gana greitai išmoko, bet nuėmėm tik kai jau tikrai mačiau, kad gali be jų važiuoti, po mėnėsio ir kelių savaičių. Siūlau stebėti stabilumą važiuojant ir nuspręsti kada nuimti ;]
Atsakyti
Mano berniukas 4 m. vaziavo jau be ratuku, o mergaite 5 m.
Abu labai greitai ismoko, tik pamokyt reikejo smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinukas pradejo mokytis vazineti su spec. treniruokliu, kuris kaip dviratis, tik be pedalu, ismoko laikyti pusiausvyra ir jau nuo 3 metu vazineja su dviraciu ant dvieju ratu.
Atsakyti
Sveiutės, mano sūnus išmoko 5m., na galima sakyti per sav. Ištikrųjų tai rezultatai priklauso nuo pamokų skaičiaus ir laiko smile.gif Vaikai labai gabūs,žinoma ,jeigu tik patys nori išmokti,o ne todėl,kad kiti jau važiuoja arba tėveliai to užsimanė.
Atsakyti
Mano dukrai 5 m. ir jau vis praso kito dviratuko, su dviem ratais. Kai save maza atsimenu, tai as jau nuo 4 m. po kiema kaip vijurkas su dviem ratais vazinejau, o va del dukros bijau... Bet viskas nuspresta - tuoj jos gimatadienis, seneliai perka nauja dvirati, tai begiosimu po kiema paskui liezuvi iskise, kol ismoks... lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė nuo triratuko, būdama 4 metukų sėdo ant dviračio (kur papildomus ratukus galima prisukti, bet mes nesukom) ir nuvažiavo. Be jokių mokymų, be nieko. Tik paaugusi, kokių 5 sėdo ant didesnio dviračio. Čia kiekvienam individualiai matyt.
Atsakyti
maniskis nuo 5,5 m. ismoko per kokia valanda smile.gif
Atsakyti
Mano sunus ismoko vaziuoti budamas 5 metu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mūsų vis dar mokosi, bet sekasi tikrai neblogai, manau jau greit važiuosim bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškiui jau šeši, bet per vasarą taip ir nešmoko. Ir tėvelis, ir senelis mokė, bet kažkaip neišmoko - manau, kad noro neturi..... schmoll.gif
Atsakyti
Ismoko per kelias dienas. Tetis palakste po kiema prilaikydamas kelis sykius, ir viskas 4u.gif
Atsakyti