kada pradejot mokinti savo vaika vaziuoti dviraciu ant DVIEJU ratu ir kiek ilgai truko kol ismoko?
Maniškė pradėjo 5,5 metų, gana greitai išmoko, bet nuėmėm tik kai jau tikrai mačiau, kad gali be jų važiuoti, po mėnėsio ir kelių savaičių. Siūlau stebėti stabilumą važiuojant ir nuspręsti kada nuimti ;]
Mano vaikinukas pradejo mokytis vazineti su spec. treniruokliu, kuris kaip dviratis, tik be pedalu, ismoko laikyti pusiausvyra ir jau nuo 3 metu vazineja su dviraciu ant dvieju ratu.
Sveiutės, mano sūnus išmoko 5m., na galima sakyti per sav. Ištikrųjų tai rezultatai priklauso nuo pamokų skaičiaus ir laiko
Vaikai labai gabūs,žinoma ,jeigu tik patys nori išmokti,o ne todėl,kad kiti jau važiuoja arba tėveliai to užsimanė.

Mano dukrai 5 m. ir jau vis praso kito dviratuko, su dviem ratais. Kai save maza atsimenu, tai as jau nuo 4 m. po kiema kaip vijurkas su dviem ratais vazinejau, o va del dukros bijau... Bet viskas nuspresta - tuoj jos gimatadienis, seneliai perka nauja dvirati, tai begiosimu po kiema paskui liezuvi iskise, kol ismoks...

Maniškė nuo triratuko, būdama 4 metukų sėdo ant dviračio (kur papildomus ratukus galima prisukti, bet mes nesukom) ir nuvažiavo. Be jokių mokymų, be nieko. Tik paaugusi, kokių 5 sėdo ant didesnio dviračio. Čia kiekvienam individualiai matyt.
maniskis nuo 5,5 m. ismoko per kokia valanda

Mano sunus ismoko vaziuoti budamas 5 metu

Sveiki, mūsų vis dar mokosi, bet sekasi tikrai neblogai, manau jau greit važiuosim

Maniškiui jau šeši, bet per vasarą taip ir nešmoko. Ir tėvelis, ir senelis mokė, bet kažkaip neišmoko - manau, kad noro neturi.....

Ismoko per kelias dienas. Tetis palakste po kiema prilaikydamas kelis sykius, ir viskas