Mūsiškis jau 5m.Žadam pavasarį pirkti dviratį.Kokio "dydžio" ieškoti.Iš parduotuvės ar pakanka iš turgaus.Už kokia kainą vertėtų imti?
Patarkit.
Mes ir mazesni ir didesni pirkom turguje.Manau kad mazesniu neapsimoka pirkti firminese parduotuvese ir brangiu
Vistiek panaudos keleta metu,paaugs ir reikes greit pirkti kita.Va kai bus didesnis ir jau gales ant didelio(suaugusio)dviracio pavaziuot ,tada galima ir brangesni ir geriasni pirkti
Zinoma cia tik mano nuomone
Mano vyresneliui tuoj bus 5 metai, tai seneliai, su mumis pasitare, nupirko jam dvirati (keturrati) is Maximos. Jis "BMX 16", kainavo apie pora simtu. tech.pase buvo parasyta, kad tinka vaikui iki 30 kg, taigi, panasu, jam dar porai trejetui metu tai tikrai uzteks, veliau galesime nuimti du papildomus ratukus ir bus tikra dvirate priemone.
mūsiškis penkių man atrodo tikrai važiuos be ratukų
Maniske 5 metu pradejo mokytis
sveikos visos zinot nu geda
bet taip yra nemoku vaziuoti dviraciu ir nezinau kaip ismokti,jau prarandu vilti
vis vakarais einu pasimokinti bet jau atsibodo smalsus praeiviu zvilgsnei ir pasaipos
mokinuosi viena veduods seseri kad bent moraliskai palaikytu nes ir ji pati nemoka juo vaziuoti
zinau kad niekuom nepadesit bet bent issisakiau viska.
Papildomus ratus nuo dviracio nuemem, kai sunui buvo 4,5...Ismoko iskart, manau, jau senai buvo tam pasiruoses
Ismoko 4,5 m. Pakako tik nuimti ratukus ir kelis kartus pabegioti salia ji prilaikant. Toliau pats sekmingai mokesi dviracio valdymo subtilybiu
Ką tik išmokiau - 4 metų su trupučiu. Svarbiausia reikia mokyti su ne per dideliu dviračiu - jau geriau mokyti su per mažu, nes jei per didelis tai labai sunkiai išmoksta.
Yra dviračių ratų dydžiai: 12 colių, 16 colių, 20 colių (čia jau 5-8 metų vaikui), 24 coliai. Normalus suaugusio MTB dviratis - 26 colių ratai (arba 29 jei hibridas / plentinis). Tai praktiškai aš 4-metį mokiau ant 12 ratukų, kai jau pramoko - žiuriu ir galvoju pirkti arba 16 arba 20 colių (pastarasis kiek per didelis).
Beje, diskusija kaip mokyti važiuoti: http://www.gerasdvir...i...kų mokymas
Verta peržiūrėti, nes yra tikrai gerų patarimų.
-Geriau nuo lengvo kalniuko
-Mokant laikyti ne dviratį, o vaiką už pečių
Yra dviračių ratų dydžiai: 12 colių, 16 colių, 20 colių (čia jau 5-8 metų vaikui), 24 coliai. Normalus suaugusio MTB dviratis - 26 colių ratai (arba 29 jei hibridas / plentinis). Tai praktiškai aš 4-metį mokiau ant 12 ratukų, kai jau pramoko - žiuriu ir galvoju pirkti arba 16 arba 20 colių (pastarasis kiek per didelis).
Beje, diskusija kaip mokyti važiuoti: http://www.gerasdvir...i...kų mokymas
Verta peržiūrėti, nes yra tikrai gerų patarimų.
-Geriau nuo lengvo kalniuko
-Mokant laikyti ne dviratį, o vaiką už pečių
mano dukra buvo 6 metu, kai ismoko, ta pacia diena, kai nuemem ratukus.