Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratis be papildomų ratukų

Mūsiškis jau 5m.Žadam pavasarį pirkti dviratį.Kokio "dydžio" ieškoti.Iš parduotuvės ar pakanka iš turgaus.Už kokia kainą vertėtų imti? g.gif Patarkit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N-e-r-i-n-g-a: 22 vasario 2008 - 11:58
Mes ir mazesni ir didesni pirkom turguje.Manau kad mazesniu neapsimoka pirkti firminese parduotuvese ir brangiu schmoll.gif Vistiek panaudos keleta metu,paaugs ir reikes greit pirkti kita.Va kai bus didesnis ir jau gales ant didelio(suaugusio)dviracio pavaziuot ,tada galima ir brangesni ir geriasni pirkti biggrin.gif Zinoma cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Mano vyresneliui tuoj bus 5 metai, tai seneliai, su mumis pasitare, nupirko jam dvirati (keturrati) is Maximos. Jis "BMX 16", kainavo apie pora simtu. tech.pase buvo parasyta, kad tinka vaikui iki 30 kg, taigi, panasu, jam dar porai trejetui metu tai tikrai uzteks, veliau galesime nuimti du papildomus ratukus ir bus tikra dvirate priemone. 4u.gif
Atsakyti
mūsiškis penkių man atrodo tikrai važiuos be ratukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske nuo 3metu turejo dvirati su papildomais dviem ratukais, kai buvo beveik 6 metu gavom didesni dvieju ratu, tai ja tik reikejo kelis kartus pastumt ir pati nuvaziavo smile.gif , taip be vargo ir pradejo dviem ratais vazineti.
Atsakyti
Maniske 5 metu pradejo mokytis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos zinot nu geda 4u.gif bet taip yra nemoku vaziuoti dviraciu ir nezinau kaip ismokti,jau prarandu vilti verysad.gif vis vakarais einu pasimokinti bet jau atsibodo smalsus praeiviu zvilgsnei ir pasaipos unsure.gif mokinuosi viena veduods seseri kad bent moraliskai palaikytu nes ir ji pati nemoka juo vaziuoti verysad.gif zinau kad niekuom nepadesit bet bent issisakiau viska.
Atsakyti
Papildomus ratus nuo dviracio nuemem, kai sunui buvo 4,5...Ismoko iskart, manau, jau senai buvo tam pasiruoses
Atsakyti
Ismoko 4,5 m. Pakako tik nuimti ratukus ir kelis kartus pabegioti salia ji prilaikant. Toliau pats sekmingai mokesi dviracio valdymo subtilybiu ax.gif
Atsakyti
turbut teks ir mums is paskos begiot, nes maniske vaziuoja su papildomais ratukais, bet vis ant vieno sono pakrypus, visai ligsvaros nelaiko, nors jau 6 metai... ir baimes akys pilnos (na as pati kai sedu ant dviracio, tai atrodau panasiai blush2.gif )
Atsakyti
Ką tik išmokiau - 4 metų su trupučiu. Svarbiausia reikia mokyti su ne per dideliu dviračiu - jau geriau mokyti su per mažu, nes jei per didelis tai labai sunkiai išmoksta.
Yra dviračių ratų dydžiai: 12 colių, 16 colių, 20 colių (čia jau 5-8 metų vaikui), 24 coliai. Normalus suaugusio MTB dviratis - 26 colių ratai (arba 29 jei hibridas / plentinis). Tai praktiškai aš 4-metį mokiau ant 12 ratukų, kai jau pramoko - žiuriu ir galvoju pirkti arba 16 arba 20 colių (pastarasis kiek per didelis).

Beje, diskusija kaip mokyti važiuoti: http://www.gerasdvir...i...kų mokymas
Verta peržiūrėti, nes yra tikrai gerų patarimų.
-Geriau nuo lengvo kalniuko
-Mokant laikyti ne dviratį, o vaiką už pečių
Atsakyti
mano dukra buvo 6 metu, kai ismoko, ta pacia diena, kai nuemem ratukus.
Atsakyti