Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

OHO Jurate blink.gif dar nebuvau uzmacius kokius grozius gamini labai grazu wub.gif
Justes22 mano svajone kada nors tureti tavo dekoruota pakaba wub.gif negaliu joms atsispirti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 03, 14:34)
Ai, kad jau visur giriuos, tai ir čia pasirodysiu hihihi.gif flirt.gif
Wow blink.gif Super thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės aciuks.gif oro_buckis.gif Šiandien tiek pagyrų išgirdau, kad pasikroviau energijos visai savaitei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Originalas:
user posted image
Mano mezginys:
user posted image
Atsakyti
Oi, Jutare , oi negaliu lotuliukas.gif , akis baigiu išvarvinti bežiūrėdama į tavo kūrinius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 09 03, 16:18)
justess22 kaip visad  thumbup.gif

4u.gif dėkui lotuliukas.gif

QUOTE(kristi3d @ 2007 09 03, 17:21)
Justes22 mano svajone kada nors tureti tavo dekoruota pakaba  wub.gif negaliu joms atsispirti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mirksiukas.gif tai gal kada ir turėsi ax.gif
Atsakyti
JURATE,
labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Vaiiiiii Jutare kokie gražoliukai tavo darbeliai thumbup.gif
Nusitryniau rankas iki kraujo, bet turiu fimo ir niekaip neišbandau, tik tie pakeliai vietas keičia biggrin.gif einu išbandysiu ax.gif
Atsakyti
ruci, megztukas labai gražus wub.gif Reikia man saviškei nunarpliot rudeniui, bet neprisiruošiu doh.gif

justess22, nu jau pakaba kokia linksma bigsmile.gif Turėtų būti smagu vaikiukams kabintis rūbelius biggrin.gif

ačiū ačiū ir dar kartą ačiū visoms už tokią gausybę gražių žodžių wub.gif wub.gif wub.gif Visa laiminga einu miegučio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 09 03, 17:30)
Originalas:
user posted image
Mano mezginys:
user posted image

grazus megztukas, bet is kur tokiu linksmu saguciu gauti, itariu cia pacios gamintos g.gif .
Atsakyti
Ačiū už pagyras aciuks.gif
QUOTE(Dangviva @ 2007 09 04, 07:00)
grazus megztukas, bet is kur tokiu linksmu saguciu gauti, itariu cia pacios gamintos  g.gif .
Sagutes dariau iš Rimi pirkto modelino - nežinau, kiek laikys, bet boružyčių-sagučių yra tikrai pirkti. Kaune Senamiestyje tikrai mačiau (0,30 Lt.).
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 09 01, 23:57)
Va pasigirsiu paskutiniuoju darbeliu

Na bet ir fantazija tavo begaline thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(vai2 @ 2007 09 02, 15:12)
Naujas darbas "katinas"

Labai nuotaikinga thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Jutare @ 2007 09 03, 13:34)
Ai, kad jau visur giriuos, tai ir čia pasirodysiu hihihi.gif flirt.gif

Na čia tai aukštasis pilotažas blink.gif blink.gif Taip juvelyriškai, kruopščiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti