Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(myte @ 2007 09 05, 10:19)
naktinis mano kūrinys. Nežinau ar dar puošt ar palikt taip...

Pirmiausia, tai labai grazu, siltos romantines spalvos wub.gif O mano nuomone puosti tai daugiau nereikia, skraiste marga, tai dar kazkokios spalvos, gali tik sugadinti vaizda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 11:19)

Kaip gražuuu wub.gif thumbup.gif O ką dar čia bepuoši? g.gif Manau, kad jau būtų perkrauta ax.gif Ir taip labai gražu ir spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 09:19)
user posted image

mielas... as tai papuosciau ax.gif
Atsakyti
nežinau, vis dar abejoju... buvo užmanumas ant linijos kur prasideda alyvinis mezginys prisiūt gėlyčių alyvinių, o gal padaryt kokią vieną didesnę alyvinę gėlę ir prisegt netoli kaklo šone...kūrybinės kančios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 12:22)
nežinau, vis dar abejoju... buvo užmanumas ant linijos kur prasideda alyvinis mezginys prisiūt gėlyčių alyvinių, o gal padaryt kokią vieną didesnę alyvinę gėlę ir prisegt netoli kaklo šone...kūrybinės kančios smile.gif

labai graži skraistė 4u.gif manau čia tiktų alyvinė rožytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 04, 19:09)
Ateinu pasigirt kokią skraistę nunarpliojau ax.gif tik nuotraukų nemoku normaliai įkelt neveikia mano IMG mygtukas
http://www.flickr.co...in/photostream/

GRAZI SKRAISTE ant dar grazesnes mergaites wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2007 09 04, 20:49)
kitty*** skraiste  thumbup.gif  wub.gif , mergaiciuke dar grazesne  wub.gif , ir dar kai ka pastebejau , bet apie tai istorija lai nutyli  biggrin.gif

aga buvo pastebeta lb grazi rankine rolleyes.gif mirksiukas.gif irgi grazus darbas katinyti thumbup.gif
Atsakyti
myte man graži tavo skraistė wub.gif thumbup.gif . O gėlytę gal vienspalvę (kaip skraistės apačia) įsegčiau kur nors arčiau širdies mirksiukas.gif . Bet žiūrėki kaip tau pačiai gražiau atrodys 4u.gif .

Susimeistravau ir aš iš akmenukų šį bei tą sau. Tai mano pirmieji pabandymai ax.gif , bet noriu ir čia pasirodyti. Gal kas patarimų pažers kaip, ką kur taisyti, ar šiaip.... mirksiukas.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 12:19)
user posted image

Nu jei as sugebeciau toki kurini per nakt pagamint ohmy.gif Labai fainulka, tik gal kiokia gelyte dar uzdeciau, bet gal ir nereikia ziurint kip megsti pati.
Papildyta:
[quote=Ašarėlė,2007 09 05, 15:15]

Susimeistravau ir aš iš akmenukų šį bei tą sau. Tai mano pirmieji pabandymai ax.gif , bet noriu ir čia pasirodyti. Gal kas patarimų pažers kaip, ką kur taisyti, ar šiaip.... mirksiukas.gif :
Ka jau cia taisysi Asarele, tiesiog nuostabus darbelis...Tau 100000000 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 09 05, 13:22)
Nu jei as sugebeciau toki kurini per nakt pagamint ohmy.gif 

oi ne, ne...ji ne per naktį numegzta, tik naktį pabaigta smile.gif
Atsakyti
Ašarėlė- papuosaliukai thumbup.gif jei pirmas pabandymas toks saunus,tai kokie bus kiti g.gif vienas uz kita grazesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 11:19)
user posted image

Koks megztas kvietkelis pagyvintu blush2.gif bet labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Na ir auksarankės jūs čia visos smile.gif Labai daug gražių, įvairių darbelių thumbup.gif reiks dažniau apsilankyti ax.gif
QUOTE(myte @ 2007 09 05, 12:22)

Jei nešios panelytė (maža ar didesnė), tai siūlyčiau daug alyvinių gėlyčių ties riba tarp alyvinio ir margo. Jei nešios suaugusi moteris, tuomet kvietką vieną, kaip akcentą, kažkur aukščiau. O apskritai, tai kaip širdis šnabžda, taip ir reikia daryti. Labai gražu 4u.gif
Atsakyti