Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

as pati neapsisprendziu jau kokia trecia savaite wink.gif seima eina is proto... o man vis kazkas kliuva ir kliuva...
imetu foto - gal kils kokiu minciu ir pataisymu wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaipaugintdioneja @ 2012 01 26, 13:18)
MDF faneruoto medzio lukstu kaina bus tikrai aukstesne, nes ta luksta dar reikia beicuoti ir kelis sykius lakuoti, kad nebijotu dregmes, o ta tik dazyti, kitas dalykas dazyto MDF spalvu gama daug platesne. Jei jau apsisprendei daryt is dazyto, tai ir darykit, juk pilna firmu tai daranciu. Jei reiks, galesiu duot kontaktus.

aciu uz atsakyma! buciau dekinga uz kontaktus:)

Gitukas, na as niekaip nesuprantu kaip galima sumastyti taip aukstai deti mikrobange doh.gif ar Jusu ugis 2 m ar megstate galvas karsta sriuba laistyti g.gif dar nedaryciau atviru lentynu, nes kaupsis dulkes ir visokie mazmoziai, kuriuos "laikinai" ten padesite. ta siaura spintute paciam gale, kaip suprantu yra ransluostine? tai ja deciau tarp kriaukles ir kaitlentes, nes ransluosciai ten ir naudojami
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 26, 14:56)
Gitukas, na as niekaip nesuprantu kaip galima sumastyti taip aukstai deti mikrobange doh.gif  ar Jusu ugis 2 m ar megstate galvas karsta sriuba laistyti g.gif dar nedaryciau atviru lentynu, nes kaupsis dulkes ir visokie mazmoziai, kuriuos "laikinai" ten padesite. ta siaura spintute paciam gale, kaip suprantu yra ransluostine? tai ja deciau tarp kriaukles ir kaitlentes, nes ransluosciai ten ir naudojami

Nesutinku schmoll.gif Mikrobangine normalaus aukscio smile.gif Visi kas ziurejo mano projekta, galvojo, bus aukstai, bet pati buvau salone ir "isbandziau" virtuve ekspozicijoje, geras aukstis, tik projekte atrodo, kad yra aukstai smile.gif
Sutinku su atvirom lentynom, nepraktiska ir negrazu, tie nupjauti kampai jau atgyvene (mano nuomone) ax.gif

Nesupratau virsutiniu spinteliu, tu prie pat lubu, paaiskinkite g.gif Nepalikot darbastalio tarp kriaukles ir kaitlentes, napatogu schmoll.gif Su spintelem po kaitlente kazkoks chaosas g.gif Arba darytkite placius stalcius, arba vertikalias vienodas spinteles, bet dabar kaip padalinta, labai negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 26 sausio 2012 - 15:09
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 26, 16:08)
Nesutinku  schmoll.gif Mikrobangine normalaus aukscio  smile.gif Visi kas ziurejo mano projekta, galvojo, bus aukstai, bet pati buvau salone ir "isbandziau" virtuve ekspozicijoje, geras aukstis, tik projekte atrodo, kad yra aukstai  smile.gif
Sutinku su atvirom lentynom, nepraktiska ir negrazu, tie nupjauti kampai jau atgyvene (mano nuomone)  ax.gif

na ten gaunasi mazdaug peciu aukstyje, tai man imti pilna lekste tikrai butu nepatogu. o kaip vaikams naudoti, jiems tai is viso palei nosi gaunas, jei ne dar auksciau.
Atsakyti
dekui uz pastebejimus . pagrindinis reikalavimas buvo - didesni darbastalis, o ne du maziukai. nors dabar manau, kad kargo krepsi idesiu tarp kriaukles ir kaitlentes. 90 cm stalciai man pasirode per dideli, mazesniuose atrodo iseis labiau tvarka palaikyti. labiausia nesiziuri vidurine spinteliu eile, lentynu lyg ir man nesinori. virsuje antrasoles - atidaromos paspaudimu, po jomis imontuotumem 4 lemputes.
Atsakyti
kokias sienu pliteles virtuvei patarsit
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2012 01 26, 16:24)
kokias sienu pliteles virtuvei patarsit

dizaina ar technines savybes? jei del dizaino, tai reik matyt Jusu virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 26, 15:18)
na ten gaunasi mazdaug peciu aukstyje, tai man imti pilna lekste tikrai butu nepatogu. o kaip vaikams naudoti, jiems tai is viso palei nosi gaunas, jei ne dar auksciau.

Su vaiakis yra taip: ar zemai, ar aukstai, maistas karstas, todel jei vaikas mazas, manau mama visada pasirupins saugumu ir pati pasildys vaikams, kitas variantas kai vaikai dideli, tada pasieks patys ir saugiai isims lekste smile.gif Na nezinau kaip buna, pas mane berniukas 3 metai, jis dar ilgai nieko sau nesildys, ir dvinukai po 6 metus, tai ir jiems viskas buna pasildyta ir paduota. Na nezinau, gal nuo seimos priklauso, ju iprociu, vaiku amziaus g.gif Mano atveju nereikia sukti galvos, del aukscio, mane tikrai tenkina aukstis, nera labai ausktai, pati esu 168 smile.gif Jei galvoti apie vaikus virtuveje, tada ir saldytuva reikia pirkti su saldykliu virsuje, kad vaikai pasiektu saldytuvo turini ax.gif

QUOTE(gitukas @ 2012 01 26, 15:23)
dekui uz pastebejimus . pagrindinis reikalavimas buvo - didesni darbastalis, o ne du maziukai. nors dabar manau, kad kargo krepsi idesiu tarp kriaukles ir kaitlentes. 90 cm stalciai man pasirode per dideli, mazesniuose atrodo iseis labiau tvarka palaikyti. labiausia nesiziuri vidurine spinteliu eile, lentynu lyg ir man nesinori. virsuje antrasoles - atidaromos paspaudimu, po jomis imontuotumem 4 lemputes.

Na va, ir pati matote ka reikia pataisyti mirksiukas.gif laukiam pataisyto varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 01 22, 23:54)
Berods, kažkurioj temoj kažkas minėjo apie trivietę dujinę kaitlentę - plyz, atsiliepkit, labai domiuosi ja, noriu truputį paklausinėti blush2.gif

Nors niekur apie tai nerašiau, bet mes turime mažutę įmontuojamą viryklę Nardi- jos plotos 45 cm, 3 degikliai, orkaitė elektrinė (kai pirkom kitų firmų mažesnių nei 60 cm įmontuojamų nebuvo). Mūsų šeimai kol kas tokios pakanka. Nors keičiam virtuvės vietą ir galėtume pirkti didesnę, bet kol kas šioji visai mums tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 26, 17:15)
Su vaiakis yra taip: ar zemai, ar aukstai, maistas karstas, todel jei vaikas mazas, manau mama visada pasirupins saugumu ir pati pasildys vaikams, kitas variantas kai vaikai dideli, tada pasieks patys ir saugiai isims lekste  smile.gif Na nezinau kaip buna, pas mane berniukas 3 metai, jis dar ilgai nieko sau nesildys, ir dvinukai po 6 metus, tai ir jiems viskas buna pasildyta ir paduota. Na nezinau, gal nuo seimos priklauso, ju iprociu, vaiku amziaus  g.gif Mano atveju nereikia sukti galvos, del aukscio, mane tikrai tenkina aukstis, nera labai ausktai, pati esu 168  smile.gif Jei galvoti apie vaikus virtuveje, tada ir saldytuva reikia pirkti su saldykliu virsuje, kad vaikai pasiektu saldytuvo turini  ax.gif

bet tie vaikai paaugs ir bus ju ugis kokie 130 cm ar pan. Ar Jus ir paauglysteje jiems grizusiems is mokyklos skubesite is darbo sriubos pasildyt?

siaip, jei Jums patogu, tai nebematau tolesniu diskusiju prasmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar turite kas virtuve su sala?Ar potogu? Vis svarstau,reikia man jos ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 26, 22:19)
bet tie vaikai paaugs ir bus ju ugis kokie 130 cm ar pan. Ar Jus ir paauglysteje jiems grizusiems is mokyklos skubesite is darbo sriubos pasildyt?

siaip, jei Jums patogu, tai nebematau tolesniu diskusiju prasmes mirksiukas.gif

Matot, pas mus truputi kitos gyvenimo budas, vaikai aplamai vieni nepaliekami, yra aukles, kas parveda vaikus ir mokyklos, ir sriubu po mokyklos iskarto niekas nevalgo, valgomas lengvas uzkandis ir laukiama, kol susirinks vakare visa seima, tada vakarieniaujama pagal visa programa. biggrin.gif
Taip, cia tiesa, reikia atsizvelgti i kiekvienos seimos narius, ju gyvenima, iprocius 4u.gif
Atsakyti