QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 26, 15:18)
na ten gaunasi mazdaug peciu aukstyje, tai man imti pilna lekste tikrai butu nepatogu. o kaip vaikams naudoti, jiems tai is viso palei nosi gaunas, jei ne dar auksciau.
Su vaiakis yra taip: ar zemai, ar aukstai, maistas karstas, todel jei vaikas mazas, manau mama visada pasirupins saugumu ir pati pasildys vaikams, kitas variantas kai vaikai dideli, tada pasieks patys ir saugiai isims lekste

Na nezinau kaip buna, pas mane berniukas 3 metai, jis dar ilgai nieko sau nesildys, ir dvinukai po 6 metus, tai ir jiems viskas buna pasildyta ir paduota. Na nezinau, gal nuo seimos priklauso, ju iprociu, vaiku amziaus

Mano atveju nereikia sukti galvos, del aukscio, mane tikrai tenkina aukstis, nera labai ausktai, pati esu 168

Jei galvoti apie vaikus virtuveje, tada ir saldytuva reikia pirkti su saldykliu virsuje, kad vaikai pasiektu saldytuvo turini
QUOTE(gitukas @ 2012 01 26, 15:23)
dekui uz pastebejimus . pagrindinis reikalavimas buvo - didesni darbastalis, o ne du maziukai. nors dabar manau, kad kargo krepsi idesiu tarp kriaukles ir kaitlentes. 90 cm stalciai man pasirode per dideli, mazesniuose atrodo iseis labiau tvarka palaikyti. labiausia nesiziuri vidurine spinteliu eile, lentynu lyg ir man nesinori. virsuje antrasoles - atidaromos paspaudimu, po jomis imontuotumem 4 lemputes.
Na va, ir pati matote ka reikia pataisyti

laukiam pataisyto varianto