Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 09 03, 09:33)
Sveikute Tiffany  4u.gif zinoma, kad dar nereikia nusiminti, pas mus gi visas viskas ateityje, visvien kazkada pamatysime tuos du II  bigsmile.gif

aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas cia dabar darosi? g.gif Tiek laukianciu merginu, mmm dar nera, o visos jau nusiteikineja nesekmei g.gif Negalima taip mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,mergytes,pas mane tai irgi uotaikos nekokios,greit bus IUI ,o man siryt temperatura pakilo 37.2,o ant lupos atsirado pusleline verysad.gif verysad.gif nezinau ne ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 03, 11:06)
labas,mergytes,pas mane tai irgi uotaikos nekokios,greit bus IUI ,o man siryt temperatura pakilo 37.2,o ant lupos atsirado pusleline verysad.gif  verysad.gif nezinau ne ka daryt verysad.gif

Stenkis labiau neapsirgti, arbateliu kokiu pagerk gal g.gif Be to daug kas sako, kai pasilpes imunitetas, tai geriau uzkimba mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Relaks wub.gif ,tikiuosi,kad nebus blogiau,betgirdejau,kad pusleline nera gerai,na pas mane ji dar tokia vos matoma,gal ko uzsitept? g.gif
Papildyta:
bet tai IUI vistiek daro?as jos 3 metus laukiau,nenoreciau,kad vel nusikeltu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 03, 09:33)
Sveikute Tiffany  4u.gif zinoma, kad dar nereikia nusiminti, pas mus gi visas viskas ateityje, visvien kazkada pamatysime tuos du II  bigsmile.gif

Idomu kaip Aurimoskei sekasi?  g.gif

Labukas, kol kas niekaip: testukas - ryt ryte, bet pagal savijauta ir nuotaikas panasu, kad nepagerinsiu sikart musu vilciu statistikos blink.gif tai va..
rytoj viskas bus aisku..
Atsakyti
QUOTE(Aurimoska @ 2007 09 03, 11:27)
Labukas, kol kas niekaip: testukas - ryt ryte, bet pagal savijauta ir nuotaikas panasu, kad nepagerinsiu sikart musu vilciu statistikos  blink.gif tai va..
rytoj viskas bus aisku..

Laukiam rytojaus, o siandien nieko blogo neprisigalvojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Neprisigalvokim mirksiukas.gif iki rytojaus, taip mazai teistaikau laiko prisijungti, bet rytoj - butinai...
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 03, 11:04)
Kas cia dabar darosi?  g.gif  Tiek laukianciu merginu, mmm dar nera, o visos jau nusiteikineja nesekmei g.gif  Negalima taip mirksiukas.gif

dar nenusimenu, nes akusere, su kuria bendrauju sako, kad dar nenukabinciau nosies ir palaukciau kelias dieneles wub.gif
Atsakyti
na as jau turiu tyrimu rezultatus del hiperstimuliacijos 458 ,normu nesake,sake,jog ju nera blink.gif tipo gydytoja pakomentuos,o kai pasakiau,del ko man dare ji,tai lygir neblogas pasake,nes buna virs 2000,jei hiperstimuliacija didele,gal kasesat su tuo susidure,galit ka nors pakomentuot blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti