Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

o as kazkaip ir nieko blogo nepagalvojau,nes pries 2IUI buvau gavusi 7 tokias dozes ir uzaugo tik 3 tinkami,o ir is gines savo girdejusi esu,kad 3 tai mazai blink.gif man tada irgi daugiau augdavo,bet kazkaip kiti sunykdavo,o tai gali dar buti taip,kad IVF pasiulys? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 02, 18:22)
Laiko gal ir namazai, bet iki dėliu dėjimo man tepliodavo 7-10 dienu iki mmm. Paskui po vabaleliu seansu buvo sumazeje iki 2-5 dienu...Na o dabar vel tas pats... Galiu dar pabuti sarase, bet jau esu 100 proc tikra, kad jokio nestumo nera...bet si karteli jokiu, asaru ir net jokiu parkiu...nelemta, vadinasi nelemta...Dar yra 2 bandymai...
Pachira, laikykis  4u.gif

As is sakau, kaip bus taip bus, vis vien mes savo tiksla pasieksime 4u.gif
Laukiu, kas cia per vabaleleiu seansas? blush2.gif papasakok ir mum blush2.gif gal as ka praleidau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 02, 19:25)
As is sakau, kaip bus taip bus, vis vien mes savo tiksla pasieksime  4u.gif
Laukiu, kas cia per vabaleleiu seansas?  blush2.gif papasakok ir mum  blush2.gif gal as ka praleidau  ax.gif

as labai issamiai papasakojau skyrelyje netradiciniai gydymo budai, uzeik ten blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Laukiu,tu taip optimistiškai parašei "dar du bandymai".Man jau neramu kad tik du doh.gif
Rimute,atleisk,kad tave subalamūtijau,ir taip tų spėlionių tau per akis.Bet trys folikulai tai tikrai nemažai darant IUI.Bet tu viską jau greit iš gydytojos sužinosi,neburkim daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
tai vat zinau,sake,kad tiktu IVF daryt,bet jos nesiule,kad sumazintu augima,sumazino dozes,as tai noreciau,kad 5 uzaugtu tinkami,vat ir Naughty-me turejo 5,kai pastojo mirksiukas.gif aisku,tai nereiskia,kad ir man pavyktu pastoti,jei butu tiek,bet,ai,ka cia padarysi,kad esu tokia tryzniotoja,nerandu sau vietos, doh.gif doh.gif nors zinau,kad bus taip,kaip turi but ir as nieko nepakeisiu,bet ... doh.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 09 02, 19:38]
[quote=Švilpa,2007 09 02, 19:32]
Laukiu,tu taip optimistiškai parašei "dar du bandymai".Man jau neramu kad tik du doh.gif
siame skyrelyje dar 2 bandymai, bet dar yra ir IVF...ka cia besugalvosi...Toks gyvenimas...Baisiai liudna, kai jau rodos viskas padaryta, suskaiciuota, atrinkta...Jau ir Mb vakar sako, "ko kazin dar leliukui truksta, kad jis pasiliktu"...Tai va ir galvoju, nuejus pas gyd paklaust, ka dar turiu padaryti, isitirti...jau norisi tuos abu kartus padaryti, kai jau viskas bus istirta, sutvarkyti hormonai...o ne eksperimentiniu budu...kad galeciau, atsikvet ir pasakyt, padarem viska ka galejom...
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 02 rugsėjo 2007 - 17:41
Tai jau taip.Va su visais šitais klausimais aš ir žygiuosiu pas savo gyd.

Rimute,kad ir ką bedarytum,tai yra geriau,negu nedaryti nieko blush2.gif Visos trizniojam prieš IUI,trizniojam po...Turbūt kitaip ir būt negali ax.gif Kad ir kiek tau beužaugtų,kad tik pavyktų nestuke.gif
Atsakyti
Svilpa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na va, ir aš jau trizniuoju- rytoj mano pirmasis IUI...Jūs čia apie 3-5 folikulus šnekat, o pas mane tik vienas verysad.gif ir tas pats man atrodo, kad jau susprogo ir rytoj jau bus per vėlu daryti verysad.gif Tikiuosi, kad mano pojūčiai mane apgauna...o ir statistika nedžiugina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 02, 21:29)
Na va, ir aš jau trizniuoju- rytoj mano pirmasis IUI...Jūs čia apie 3-5 folikulus šnekat, o pas mane tik vienas verysad.gif ir tas pats man atrodo, kad jau susprogo ir rytoj jau bus per vėlu daryti verysad.gif Tikiuosi, kad mano pojūčiai mane apgauna...o ir statistika nedžiugina blink.gif

nenusimink labai console.gif aš jau du dariausi ir nieko... verysad.gif
blogiausia kad vėl naujas ciklas ir turiu praleisti, nes gydytoj atostogauja vis dar verysad.gif
Atsakyti
labas rytelis, niu ka - pasidariau ryte testa, ogi - neigiamas doh.gif bet kazko labai nepergyvenu... blush2.gif manau anksciau ar veliau - vis tiek susilauksim atzalos, gal net ir ne vienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 09 03, 08:54)
labas rytelis, niu ka - pasidariau ryte testa, ogi - neigiamas  doh.gif bet kazko labai nepergyvenu... blush2.gif manau anksciau ar veliau - vis tiek susilauksim atzalos, gal net ir ne vienos  bigsmile.gif

Sveikute Tiffany 4u.gif zinoma, kad dar nereikia nusiminti, pas mus gi visas viskas ateityje, visvien kazkada pamatysime tuos du II bigsmile.gif

Idomu kaip Aurimoskei sekasi? g.gif
Atsakyti