Įkraunama...
Įkraunama...

Egzorcizmas

QUOTE(Takelis @ 2008 01 18, 08:40)
Kolektyvas visai nusikalbėjo : meditacinė muzika kenkia doh.gif .

O iš kur posakis "Bijo kaip velnias kryžiaus"? Gal kam ir kenkia g.gif
Atsakyti
O moterų egzorcisčių būna g.gif čia poster_offtopic.gif, bet dėl kirpėjos susidomėjau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 01 19, 02:01)
O iš kur posakis "Bijo kaip velnias kryžiaus"? Gal kam ir kenkia g.gif

Tai, kad "kaip velnias kryžiaus", o ne "kaip velnias meditacinės muzikos" g.gif Kaip patikrinti kam ji kenkia?
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 19, 00:05)
Ji egzorcistė ar išvažiavo, kad jai egzorcizmą padarytų? 

huh.gif

Nei viena, nei kita. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 00:02)
Kaip ir ji tave...

Atrodo, pats laikas išsiregistruoti iš SM. g.gif Per daug pažįstamų atsiranda. unsure.gif Reklamos man nereikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 01 19, 00:02)
O moterų egzorcisčių būna g.gif čia poster_offtopic.gif, bet dėl kirpėjos susidomėjau hihihi.gif

Ja verta domėtis- ir moteris puiki, ir apkerpa puikiai. Pražydau, kai ji man šukuoseną pakeitė. Kai grįš, galėsiu tel nr duoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2008 01 19, 12:46)
Atrodo, pats laikas išsiregistruoti iš SM. g.gif  Per daug pažįstamų atsiranda. unsure.gif  Reklamos man nereikia. doh.gif

O man reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 19, 14:49)
Ja verta domėtis- ir moteris puiki, ir apkerpa puikiai. Pražydau, kai ji man šukuoseną pakeitė. Kai grįš, galėsiu tel nr duoti  mirksiukas.gif

Ne Tu viena jos tel. nr. žinai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 01 19, 12:57)
Ne Tu viena jos tel. nr. žinai. tongue.gif

Bet mudvi tam pačiam salone dirbam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 19, 12:01)
Tai, kad "kaip velnias kryžiaus", o ne "kaip velnias meditacinės muzikos" g.gif  Kaip patikrinti kam ji kenkia?

Staiga atsakė : "velniams" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Takeli. Bent tu viena supranti ką kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 19, 11:01)
Kaip patikrinti kam ji kenkia?

Nėra tai taip juokinga, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo. Visi žinom, kad muzika veikia ne tik emocijas - jau labai seniai "durnynuose" naudojo P.Čaikovskio VI simfoniją, kaip nuraminančią priemonę, dabar V.A.Mocarto kūriniai padeda hiperaktyviems vaikams susikoncentruoti net pusvalandžiui, kai jie natūraliai tepajėgia išbūti susikaupę vos kelias minutes. Tiriant kai kurių primityvių grupių neįtikėtiną populiarumą, rasta šėtoną garbinančių paslėptų frazių, kurios girdisi tik klausant įrašą atbulai. Dalyvaujant grupės Nazareth koncerte, vienam prieteliui pradėjo trikti širdies darbas, o išėjus iš salės tuoj pat susitvarkė (pats medikas ir širdimi niekada nesiskundė nei anksčiau, nei po to). Klasikinėje muzikoje visi akordai turi savo simbolius (ar nepagalvojot, kodėl dominantseptakordui reikalingas išrišimas?), taigi, muzika turi savo kalbą ir poveikį. Neteko susidurti su meditacinės muzikos analize, bet nenustebčiau, jei galėtų ir išbalansuoti zmogaus dvasią, praverti vartus ne tik geriems dalykams. Vienas dalykas, kai ji skamba autentiškuose kraštuose, natūraliai atliekama, ir visai kitas, kai klausomės nežinia kieno sukurtą ir įrašytą a la meditacinę muziką ant savo sofos...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 01 20, 01:18)

Su viskuo sutinku, tik atkreipk dėmesį, kad kalba eina apie meditacinę muziką, o ne apie a la meditacinę. Taip kaip ir tikra Mocarto muzika padeda, o ne a la mocartas.
Atsakyti