Įkraunama...
Įkraunama...

Egzorcizmas

Paziurejau. Gerai, kad ne velai, nes sapnai turbut labai "spalvoti" butu ax.gif
Sunku net apibudint, nes dar "po ispudziu"... Labai Keanu tinka siai rolei wub.gif
Neblogas filmas.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 04 17, 15:07)
merginos,gal kas matėt "Konstantiną"?filmas čia mirksiukas.gif nu man tai nerealiai patiko,ir pasižiūrėjus laidą,supratau,kad tas filmas labai panašus i realų egzorcizmą bigsmile.gif

nea schmoll.gif būtų smalsu pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2008 04 17, 21:07)
Paziurejau. Gerai, kad ne velai, nes sapnai turbut labai "spalvoti" butu  ax.gif
Sunku net apibudint, nes dar "po ispudziu"... Labai Keanu tinka siai rolei wub.gif
Neblogas filmas.

Siaip neblogas filmas ax.gif Bet nemazai prifantazuota mirksiukas.gif
Man egzorcizma labiau primena tikrais faktais paremtas filmas Emiles Rauz egzorcizmas ax.gif Rekomenduoju paziureti, kas dar nematet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2008 03 07, 09:11)
Kunigas todel, kad jis turi sventimus ir yra specialiai vyskupo tam darbui paskirtas. Baznycios delegavimas nera tik formalus dalykas, tiesiog per tai Dievas suteikia ypatinga Malone ir misija tam kunigui, kad jis galetu atlikineti egzorcizmus. Visa Baznycia (visame pasaulyje) meldziasi uz tokius kunigus, kitaip sakant kunigas ne vienas darbuojasi, o uz jo stovi visa galybe.
Zinoma, tai nereiskia, kad kunigas yra kuo nors geresnis uz pasaulieti - jie lygiai tokie pat, bet kiekvienas turi savo misija ir kiekvienai misijai yra savi reikalavimai ir malone. Kitaip sakanat, visi dirbame savo darbus smile.gif. Tikras egzorcistas turi buti didelis maldos zmogus, pasisventes ir atsidaves. Pasaulieciai yra labai svarbus pagalbininkai siame darbe - jie juk meldziasi kartu su visa Baznycia uz varginamus zmones, jie pirmiausia pastebi tokius ir gali nukreipti kur reikia.

Man atrodo kad issilaisvinimo maldos pirma turetu pacius kunigus islaisvint ,
http://www.lrytas.lt...s-papildyta.htm
O su tokiomis sapalionemis apie apsestuosius iki inkvizicijos prisliausime .
Laikas ne laisvintis , o mastyt pradet . Siaip dar nera panaikintas nuodemiu ispirkimas uz pinigus , tik sustabdytas , gal laikas atgaivint lotuliukas.gif Greitai nusipirksime indulgencija ir baikis .
Mokame uz kriksta ( neduok die nesumokesi ) , mokame uz vestuves , laidotuves ir t.t , hmmm kur cia neapses jau seniai apsesta viskas yra , vadinamuoju ilguoju pinigeliu . Uz velnio isvaryma irgi kaip yra stavke , jumoras man cia , tikejimas turi but sirdy , ne sienose , piniguose , kuniguose , tiketi reikia Dieviskaja ismintimi , o visi kiti tik zmones tame tarpe ir kunigai .
Isnagrinejus krikscioniskasias paziuras , tai katalikiskosios labai siauros , nors Kryziaus zygiai buvo super ejimas pavergimui bukosios liaudies , priverstinis krikstas , dabar kudikiu krikstas ne kas kitas ( dievo yra pasakyta tegu priima mano tikejima samoningai ) , idomu kokis samoningumas pas kudyki . Ismaste nuodeme neduok die nepasikrikstysi mazas , marazmai ir tiek . Dievas gailestingas , o visa kita ismislas tam kad turet pajamu saltini ir tiek . Juk tik samoningas tikejimas yra tikejimas , o ne baimes , gedos ar kitoks tikejimas . Jei mes gyvensime pagal 10 isakymu , o ne prasysime nuodemiu atleidimo uz jas , bus daug geriau .
Nejau tikejimo suvokimas gali but ribojamas sienomis , pinigais , prietarais ir t.t .
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 04 17, 12:07)
merginos,gal kas matėt "Konstantiną"?filmas čia mirksiukas.gif nu man tai nerealiai patiko,ir pasižiūrėjus laidą,supratau,kad tas filmas labai panašus i realų egzorcizmą bigsmile.gif

Kenu Ryvsas mane zavi , o tame filme suzavejo setono vaizdavimas kaip protingo asmens .
Siaip filmas gilesne prasme nei iskart atrodo . Nors labiau patinka man knyga skaitys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 04 21, 09:00)
Laikas ne laisvintis , o mastyt pradet . Siaip dar nera panaikintas nuodemiu ispirkimas uz pinigus , tik sustabdytas , gal laikas atgaivint  lotuliukas.gif Greitai nusipirksime indulgencija ir baikis .
Mokame uz kriksta ( neduok die nesumokesi ) , mokame uz vestuves , laidotuves ir t.t , hmmm kur cia neapses jau seniai apsesta viskas yra , vadinamuoju ilguoju pinigeliu . Uz velnio isvaryma irgi kaip yra stavke , jumoras man cia , tikejimas turi but sirdy , ne sienose , piniguose , kuniguose , tiketi reikia Dieviskaja ismintimi , o visi kiti tik zmones tame tarpe ir kunigai .
Isnagrinejus krikscioniskasias paziuras , tai katalikiskosios labai siauros , nors Kryziaus zygiai buvo super ejimas pavergimui bukosios liaudies , priverstinis krikstas , dabar kudikiu krikstas ne kas kitas ( dievo yra pasakyta tegu priima  mano tikejima samoningai ) , idomu kokis samoningumas pas kudyki . Ismaste nuodeme neduok die nepasikrikstysi mazas , marazmai ir tiek . Dievas gailestingas , o visa kita ismislas tam kad turet pajamu saltini ir tiek . Juk tik samoningas tikejimas yra tikejimas , o ne baimes , gedos ar kitoks tikejimas . Jei mes gyvensime pagal 10 isakymu , o ne prasysime nuodemiu atleidimo uz jas , bus daug geriau .
Nejau tikejimo suvokimas gali but ribojamas sienomis , pinigais , prietarais ir t.t .
Papildyta:

Kenu Ryvsas mane zavi , o tame filme suzavejo setono vaizdavimas kaip protingo asmens .
Siaip filmas gilesne prasme nei iskart atrodo . Nors labiau patinka man knyga skaitys  lotuliukas.gif

Renax, o tu galvoji, kad kunigai is kitokio molio drebti? Jie yra tokie kaip mes, ateina is suzalotu seimu ir visuomenes - jiems pirmiesiems ir reikia isgydymo. Galbut kaip kam ir egzorcizmo - kas zino.
Na, o apie indulgencijas tu jau cia pavarei linksmai biggrin.gif. Galima aisku visur mastyti kaip buvo pries penkis simtus metus, bet DABAR JAU XXI amzius mirksiukas.gif .
O kad kunigu patarnavimai kainuoja - taip, nes cia ju darbas, kas negali - tas nemoka, o kas gali - tas aukoja, nes juk naturalu, kad kunigui kaip ir kiekvienam reikia ir uz dujas susimoketi, ir svarka nusipirkti, ir pavalgyti. Paprasta realybe.
Ir siaip, juk yra daug baznyciu, daug tikejimu - galima rinktis. Cia va ir sauniausia - visi esame laisvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 04 21, 08:00)
Laikas ne laisvintis , o mastyt pradet . Siaip dar nera panaikintas nuodemiu ispirkimas uz pinigus , tik sustabdytas , gal laikas atgaivint  lotuliukas.gif Greitai nusipirksime indulgencija ir baikis .
Isnagrinejus krikscioniskasias paziuras , tai katalikiskosios labai siauros , nors Kryziaus zygiai buvo super ejimas pavergimui bukosios liaudies , priverstinis krikstas , dabar kudikiu krikstas ne kas kitas ( dievo yra pasakyta tegu priima  mano tikejima samoningai ) , idomu kokis samoningumas pas kudyki . Ismaste nuodeme neduok die nepasikrikstysi mazas , marazmai ir tiek . Dievas gailestingas , o visa kita ismislas tam kad turet pajamu saltini ir tiek . Juk tik samoningas tikejimas yra tikejimas , o ne baimes , gedos ar kitoks tikejimas . Jei mes gyvensime pagal 10 isakymu , o ne prasysime nuodemiu atleidimo uz jas , bus daug geriau .

Aš tau visu 100 procentų pritariu.Va taip kažkada norėjaup asakyt, tik žodžių viskam išreikšti nesuradau...
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2008 04 21, 11:37)
Renax, o tu galvoji, kad kunigai is kitokio molio drebti? Jie yra tokie kaip mes, ateina is suzalotu seimu ir visuomenes - jiems pirmiesiems ir reikia isgydymo. Galbut kaip kam ir egzorcizmo - kas zino.
Na, o apie indulgencijas tu jau cia pavarei linksmai  biggrin.gif. Galima aisku visur mastyti kaip buvo pries penkis simtus metus, bet DABAR JAU XXI amzius  mirksiukas.gif .
O kad kunigu patarnavimai kainuoja - taip, nes cia ju darbas, kas negali - tas nemoka, o kas gali - tas aukoja, nes juk naturalu, kad kunigui kaip ir kiekvienam reikia ir uz dujas susimoketi, ir svarka nusipirkti, ir pavalgyti. Paprasta realybe.
Ir siaip, juk yra daug baznyciu, daug tikejimu - galima rinktis. Cia va ir sauniausia - visi esame laisvi  4u.gif

Na del amziaus tai as jau labai abejoju , nuo egzorcizmo toli nenuejom gi lotuliukas.gif Kunigyste as visada galvojau pasaukimas , pasirodo darbas , tada ikainius pakabintu lotuliukas.gif .Naturalu kai yra aukojama , o nenaturalu kai pasakoma jei neaukosi nebus smile.gif Del realybes , toli ji nera tokia paprasta smile.gif
O del indulgenciju , siaip istatymas nepanaikintas o tik sustabdytas , tas kaip zinotina reiskia akd visada galimas jo paleidimas , tai kad bus nuzudymas 1000 lt
Tarp kitko del laisves sprest , prievole krikstitis yra labai stipriai primesta , jei gilintis i istorija smile.gif
Bausdavo nekrikstas ir t.t , manote toli nuo tu gudziu laiku pazengeme ? Kiek procentu krikstijasi sulauke brandaus amziaus ? Priimto tikejimo pagal Dieva ir jo Sunu , unikaliai vienetai smile.gif Tai ar toli nuejome nuo tamsiuju laiku ? Ir ar esame laisvi , bent patys sau smile.gif
Pamatytumete kvadratines visu akis kai pasakau kad mano vaikas tikejima rinksis samoningai , ir kad as leidziu jam rinktis , cia yra tikraoji laisve . Sugebet iskiepyti meile Dievui ir paciam priimti sprendima . Tikiuosi ismokysiu vaikus gyvent pagal 10 istatymu , o neprasyt nuodemiu atleidimo uz ju lauzyma , tikiuosi kad sugebesiu priimt gyvenimo kircius kaip pamokas ir rast jose isminties , ir tikrai tikiu .kad yra kunigas kuris eis prie merdincio vaiko ir be pinigu , tik ir tai buvo pamoka i gilu tikejima , o ne zmoniu ismisla .
Ir nebutina but su sutana kad iskiepyti tikejima .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 21 balandžio 2008 - 18:55

Siaip,staciatikiu cerkveje maciau kainas surasytas.O aukojimui,baznycioje yra atskira vieta.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 04 21, 18:03)
Siaip,staciatikiu cerkveje maciau kainas surasytas.O aukojimui,baznycioje yra atskira vieta.

Emimas i dangu be eiles brangus ? Cia ironija , nukreipta i tai kur einam .
Atsakyti
baikit jus svetimus pinigus skaiciuoti. zmogaus prigimtis tokia, kad gaudamas kazka dykai jis nevertins to ka gauna. o brangiai sumokejes vertins wink.gif cia kaip su d&g skudurais ar bizuterija.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 04 22, 10:27)
baikit jus svetimus pinigus skaiciuoti. zmogaus prigimtis tokia, kad gaudamas kazka dykai jis nevertins to ka gauna. o brangiai sumokejes vertins wink.gif cia kaip su d&g skudurais ar bizuterija.

Aha... thumbup.gif mokamas nuodėmių atleidimas...
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 04 21, 19:46)
Na del amziaus tai as jau labai abejoju , nuo egzorcizmo toli nenuejom gi  lotuliukas.gif Kunigyste as visada galvojau pasaukimas , pasirodo darbas , tada ikainius pakabintu  lotuliukas.gif .Naturalu kai yra aukojama , o nenaturalu kai pasakoma jei neaukosi nebus smile.gif Del realybes , toli ji nera tokia paprasta smile.gif
O del indulgenciju , siaip istatymas nepanaikintas o tik sustabdytas , tas kaip zinotina reiskia akd visada galimas jo paleidimas , tai kad bus nuzudymas 1000 lt
Tarp kitko del laisves sprest , prievole krikstitis yra labai stipriai primesta , jei gilintis i istorija smile.gif
Bausdavo nekrikstas ir t.t , manote toli nuo tu gudziu laiku pazengeme ? Kiek procentu krikstijasi sulauke brandaus amziaus ? Priimto tikejimo pagal Dieva ir jo Sunu , unikaliai vienetai smile.gif Tai ar toli nuejome nuo tamsiuju laiku ? Ir ar esame laisvi , bent patys sau smile.gif
Pamatytumete kvadratines visu akis kai pasakau kad mano vaikas tikejima rinksis samoningai , ir kad as leidziu jam rinktis , cia yra tikraoji laisve . Sugebet iskiepyti meile Dievui ir paciam priimti sprendima . Tikiuosi ismokysiu vaikus gyvent pagal 10 istatymu , o neprasyt nuodemiu atleidimo uz ju lauzyma , tikiuosi kad sugebesiu priimt gyvenimo kircius kaip pamokas ir rast jose isminties , ir tikrai tikiu .kad yra kunigas kuris eis prie merdincio vaiko ir be pinigu , tik ir tai buvo pamoka i gilu tikejima , o ne zmoniu ismisla .
Ir nebutina but su sutana kad iskiepyti tikejima .

Kunigyste ir yra pasaukimas, kaip ir gyvenimas seimoje, kaip ir buvimas geru gydytoju ar mokytoju. Yra dvasiniai pasaukimai, yra profesiniai. Visi mes turime dirbti ir is to darbo pragyventi. O kaip kitaip? Negi dabar eiti ismaldos prasyti - juk vel bus apkaltinti, kad va, rankas turi, dirbti gali, o kaulyja ismlados sveikas drutas... schmoll.gif . Man turbut pasiseke, nes niekada nesutikau kunigo, kuris del aukos dydzio ar jos nedavimo atsisakytu suteikti sakramenta. Manau, kad apie tokius atvejus tikrai reiktu pranesti vyskupui, nes ne vienas kunigas neturi teises taip elgtis, o jei elgiasi - tai uz tai ir turi atsakyti. Niekas nera apdraustas nuo ejimo ne tuo keliu ar suklupimo ir kiekvienas atsakysime asmeniskai uz savo klaidas...
Na ir siaip, geriau uzdegti nors viena zvake tamsoje, negu keikti tamsa ir nieko nedaryti - bandau tuo gyventi. Kiek kiekvienas islaisvesime ir darysime gera aplink save, tiek ir turesime ir asmenines geroves, ir visuomenines. Jei daugiau bus sveiku seimu, daugiau uzaugs graziu, brandziu asmenybiu, tame tarpe ir kunigu smile.gif.
Bet turbut jau cia pradedame ne i tema smile.gifsmile.gif.

Papildyta:
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 04 22, 14:06)
Aha...  thumbup.gif mokamas nuodėmių atleidimas...

Parodyk zmogu, is kurio nors karta buvo paprasyta pinigu uz ispazinti.
Atsakyti