QUOTE(Pelikanė @ 2008 03 07, 09:11)
Kunigas todel, kad jis turi sventimus ir yra specialiai vyskupo tam darbui paskirtas. Baznycios delegavimas nera tik formalus dalykas, tiesiog per tai Dievas suteikia ypatinga Malone ir misija tam kunigui, kad jis galetu atlikineti egzorcizmus. Visa Baznycia (visame pasaulyje) meldziasi uz tokius kunigus, kitaip sakant kunigas ne vienas darbuojasi, o uz jo stovi visa galybe.
Zinoma, tai nereiskia, kad kunigas yra kuo nors geresnis uz pasaulieti - jie lygiai tokie pat, bet kiekvienas turi savo misija ir kiekvienai misijai yra savi reikalavimai ir malone. Kitaip sakanat, visi dirbame savo darbus

. Tikras egzorcistas turi buti didelis maldos zmogus, pasisventes ir atsidaves. Pasaulieciai yra labai svarbus pagalbininkai siame darbe - jie juk meldziasi kartu su visa Baznycia uz varginamus zmones, jie pirmiausia pastebi tokius ir gali nukreipti kur reikia.
Man atrodo kad issilaisvinimo maldos pirma turetu pacius kunigus islaisvint ,
http://www.lrytas.lt...s-papildyta.htm
O su tokiomis sapalionemis apie apsestuosius iki inkvizicijos prisliausime .
Laikas ne laisvintis , o mastyt pradet . Siaip dar nera panaikintas nuodemiu ispirkimas uz pinigus , tik sustabdytas , gal laikas atgaivint

Greitai nusipirksime indulgencija ir baikis .
Mokame uz kriksta ( neduok die nesumokesi ) , mokame uz vestuves , laidotuves ir t.t , hmmm kur cia neapses jau seniai apsesta viskas yra , vadinamuoju ilguoju pinigeliu . Uz velnio isvaryma irgi kaip yra stavke , jumoras man cia , tikejimas turi but sirdy , ne sienose , piniguose , kuniguose , tiketi reikia Dieviskaja ismintimi , o visi kiti tik zmones tame tarpe ir kunigai .
Isnagrinejus krikscioniskasias paziuras , tai katalikiskosios labai siauros , nors Kryziaus zygiai buvo super ejimas pavergimui bukosios liaudies , priverstinis krikstas , dabar kudikiu krikstas ne kas kitas ( dievo yra pasakyta tegu priima mano tikejima samoningai ) , idomu kokis samoningumas pas kudyki . Ismaste nuodeme neduok die nepasikrikstysi mazas , marazmai ir tiek . Dievas gailestingas , o visa kita ismislas tam kad turet pajamu saltini ir tiek . Juk tik samoningas tikejimas yra tikejimas , o ne baimes , gedos ar kitoks tikejimas . Jei mes gyvensime pagal 10 isakymu , o ne prasysime nuodemiu atleidimo uz jas , bus daug geriau .
Nejau tikejimo suvokimas gali but ribojamas sienomis , pinigais , prietarais ir t.t .
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 04 17, 12:07)
merginos,gal kas matėt "Konstantiną"?filmas čia

nu man tai nerealiai patiko,ir pasižiūrėjus laidą,supratau,kad tas filmas labai panašus i realų egzorcizmą
Kenu Ryvsas mane zavi , o tame filme suzavejo setono vaizdavimas kaip protingo asmens .
Siaip filmas gilesne prasme nei iskart atrodo . Nors labiau patinka man knyga skaitys