QUOTE(mamadina @ 2008 01 12, 22:16)
Gimdziau pries tris savaites ir mano gydytoja negalejo dalyvauti gimdyme kadangi reikejo vien ligoniu kasoms sumoketi 460 lt ir tik su tuo cekiu gyd.galetu ateiti i gimdykla, tad viska sudejus gautusi apie 1000 lt maziausiai. Atsiliepimai apie Siauliu GN patys baisiausi ir jei tik butu privatus, (jei kada daugiau prireiktu), net nesvarsciusi kreipciausi ten. Jokios prieziuros ir kadangi nesitariau su budincia gydytoja, tad ir pagimdziau vien su akusere ( gyd.neva nespejo ateit nes pagimdziau gana greitai), kuri vienintele buvo tikrai geras zmogus. Gimdykla tiek jau to, nes kaip minejau pagimdziau greitai ir lengvai, o vat kur perkele su leliuku tai vat ten dar graziau. Seseles tikros ziezulos, bijok ir ko nors paprasyt, rubai valdiski, suplyse, galetum i vienus du leliukus patalpint ir dar su skylem, savo rengt neleidzia ir t.t. Nuvyksit pamatysit. Galvojau pinigu kazkam duot kad priziuretu, taciau ten kiekviena diena keiciasi pamainos ir kadangi gulejom 4 dienas tai ne jau kiekvienam padalinsi, o ir nebuvo uz ka duot. Be to neisigaskit jei gasdins, kad blogi leliuko kraujo tyrimai, Jus paklauskit gera ar bloga laborante dirba, nes nuo ju priklauso ir gali nemenkai isgasdinti, ners mums jau kesinosi antibiotiku kursa pradet 5 dienoms. Zinant kad gimdyves jautrios ir gali kudiki uzmaitint, ten niekas i tai nekreipia demesio. Tad sekmes busimoms mamytems ir jei galit tai vaziuokit i kt. miestus arba is anksto suzinokit kam reikia susimoket kad tikrai priziuretu.
na tikrai priminei tai kas man taip pat kele siauba....
tik va su gyditoja tariausi bent mane priziurejo
maistas siaubingas ,vaikai klykai naktim po tokiu valgiu...o apie rubus tai patylesiu....
tai as per didelius pykciu jau praejus 2 parom po gimdymo buvau namie...
o del gydotoju ,tai patyliu...nes as grizau su negirdinciu vaiku...taip nustate ju tas aparatas

kuriam aciu dievui viskas yra tvarkoj su klausa...nors isgyvenau labai baisiaia akimirkas tai suzinojus...ir svabiausia kaip tai buvo pasakyta...na geriau neprisiminti....
tik aisku busimos mamytes bukit viskam pasiruosusios ,ir tvirtos...nes neviskas tiesa ka ten pasako