Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

aurelija_ma pirma mintis pamačius ...grilijažas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 19 birželio 2008 - 21:16
labai gražuų aureliuja ma, man patiko... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 19, 22:07)
mano paskutine sumeistrauta  ax.gif
user posted image

kaip tik pagal mano skoni wub.gif
Atsakyti
miegutis, gugile, cindy aciukas mergaites 4u.gif
Atsakyti
va mano biserinis rinkinukas 4u.gif pasiskelbiau ir kaklo papuosalu temeleje, bet kadangi mano rinkinuke yra ir apyranke tai pasiroysiu ir cia wub.gif

user posted image
Atsakyti
Išdrįsau ir aš parodyt savo pirmus blynus.... blush2.gif
1)
user posted image
2)
user posted image
3)
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 21 birželio 2008 - 13:00
Aurelija_ma,
nu kokios grozybes wub.gif

Lialka,
kokie pavyke tavo pirmieji blynai thumbup.gif Labai spalvingi ir tvarkingi papuosaliukai 4u.gif

God@,
o tave jau karta gyriau mirksiukas.gif Ir dar karta galiu pasakyti - saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 21 birželio 2008 - 17:32
Lialka,lbai grazus tavo paskutinis darbelis,man spalvos labai patikio
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 06 06, 00:28)
Saulytea,
ziuriu, nieks tau nepataria. Na as irgi nelabai koks konsultantas, bet manau, kad tokie dalykai ant valo arba ant troselio veriami. Floristines vielutes taip neislankstysi graziai. As asmeniskai verciau ant valo. Nors teisybe pasakius, ant troselio net nebandziau. Galvoju, gal tu per laisvai veri, kad nesigauna?  g.gif

na veriau ant vielutes graziai gavosi bet baigesi tai nezinau is kur galima gauti daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Nepykit jei pasikartosiu, bet kokių reikmenų reikia veriant apyrankei bei akroliukų ir kt., noriu pabandyt. Aciu isanksto
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 06 21, 18:28)
Lialka,
kokie pavyke tavo pirmieji blynai  thumbup.gif Labai spalvingi ir tvarkingi papuosaliukai  4u.gif

QUOTE(valhalla @ 2008 06 23, 16:30)
Lialka,lbai grazus tavo paskutinis darbelis,man spalvos labai patikio

Ačiū aciuks.gif už gražius žodžius. ax.gif Labai malonu, nes naujokė esu ir įdomu ar teisinga kryptimi einu. rolleyes.gif Paskutinį darbelį savo krikštaduktei paaugliukei išsiunčiau dovanų. Tikiuosi patiks. g.gif
Atsakyti

va kokia apyranke padariau puskei
apyranke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkse: 28 birželio 2008 - 11:55