Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

QUOTE(jaguarka @ 2008 06 30, 22:20)
http://www.flickr.co...in/photostream/
http://www.flickr.co...in/photostream/

Sveikos:) aš kol kas papuošalų naujokė ir štai mano pirmieji darbeliai ax.gif  laukiu kritikos mirksiukas.gif
Papildyta:
Saulėgrąžos apyrankė raudona nuostabi.....  wub.gif  nemiegosiu dabar visą naktį o svajosiu  biggrin.gif

Man patiko. Ypač antrasis rinkinukas. 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos:)
reikės prisėsti naujų darbelių padaryt.
Atsakyti
aurelija_ma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 06 28, 18:12)
pasirodau  4u.gif  nors jūsų darbeliai  thumbup.gif  , mano pirmi darbeliai grandinėle:

Saulėgrąža, labai gražūs darbeliai wub.gif Mielai priglausčiau visus Jūsų darbelius wub.gif ax.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit ;/ turiu tokiu dirbtinų perliuku krūvas visokių spalvų, ir tiesiog noriu susiverti tokiu budu i apyranke kaip paprastus biserio karoliuksu veria be rašto. Tik vat nežinau ant ko geriau vert vielutės ar šilkinio siūlo... abu turi minusu nes perliukai šviesūs o siūlai juodi, doh.gif o vielute gali negraziai matytis, bet as net neišmanau primas blynas būtų g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmius @ 2008 07 01, 20:44)
Patarkit ;/ turiu tokiu dirbtinų perliuku krūvas visokių spalvų, ir tiesiog noriu susiverti tokiu budu i apyranke kaip paprastus biserio karoliuksu veria be rašto. Tik vat nežinau ant ko geriau vert vielutės ar šilkinio siūlo... abu turi minusu nes perliukai šviesūs o siūlai juodi,  doh.gif  o vielute gali negraziai matytis, bet as net neišmanau primas blynas būtų  g.gif   unsure.gif

gali verti ant valo arba silikoninio siūlo,valo rasi žvejų prekių parduotuvėj ,o silikoninio s. audinių parduotuvėj,jis būna įvairių spalvų mirksiukas.gif
silikoninis siūlas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 01 liepos 2008 - 21:57
Tai vat , kad aš nenoriu nieko pirkt doh.gif Norėjau ką iš turimų medžiagų ;/
Atsakyti
Grazus papuosaliukai is to biserio... bet kad laiko truksta... doh.gif
o kai nuperki, neidomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmius @ 2008 07 01, 23:59)
Tai vat , kad aš nenoriu nieko pirkt  doh.gif  Norėjau ką iš turimų medžiagų ;/

jei nenori pirkt ,tai ir verk ant ko turi,tada verk ant vielutės......
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 06 28, 19:12)
pasirodau  4u.gif  nors jūsų darbeliai  thumbup.gif  , mano pirmi darbeliai grandinėle:

user posted image

user posted image

user posted image

Labai gražios apyrankės man patiko...
o čia mano dar viena šiek tiek perdaryta:
user posted image

ir dar viena
user posted image

bei dar...
user posted image
Atsakyti
gugile ne nu man tai pirmoji grazi thumbup.gif , o paskutinis baltas su raudonu tai visai superinis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aurelija ma žiūriu balto spalvos megėja....
Atsakyti