Merginos klausimas nzn kiek tinkamas bet ieshkau kur pigiau naturalus akmenukai parduodami, blogiausiu atveju gali buti ir nepragrezti.
Iš vienos puses domina visi o ypac ieskau balto gintaro(nes kainos parduotuvese beprotishkos), samaninio(medzio agato).
Taip pat domina rodonitas, duminis kvarcas, sugilitas, rutilo kvarcas.
Geriau Kaune,et esant reikalui del to ir iki Vilniaus atvaziuociau.
QUOTE(Tsile @ 2007 07 25, 13:16)
Merginos klausimas nzn kiek tinkamas bet ieshkau kur pigiau naturalus akmenukai parduodami, blogiausiu atveju gali buti ir nepragrezti.
Iš vienos puses domina visi o ypac ieskau balto gintaro(nes kainos parduotuvese beprotishkos), samaninio(medzio agato).
O urmo bazėj 4 sand. geltonoj rampoj nežiūrėjai? Ten pati pardavėja veža visokius ir pardavinėja. O ir kainos nėra kosminės.

Sveikos,gal galit pasakyti kur galeciau gauti angliskus akmenuku pavadinimus?labai labai reikia,o normalaus zodyno namie nera,o internete neradau...
dar viena karoliuku ir kitokiu smutkiu parduotuvele atsidare traku gatves pradzioj, ten priesais rastines reikmenis

QUOTE(domcius @ 2007 09 21, 17:10)
dar viena karoliuku ir kitokiu smutkiu parduotuvele atsidare traku gatves pradzioj, ten priesais rastines reikmenis 

buvau as ten, grazu paziureti, bet swarovskiu nera...

QUOTE(geneva @ 2007 09 22, 20:26)
o bandei Mindaugo maximoj, viduj, paciam gale? ten irgi maciau atsidare, tokia brangesne biski, gal ten bus?
Sveikos. Buvau as Stikleje Vilniuje Barboros Radvilaites 5, jie yra swarovskio kristalu atstovai Lietuvoje bent jau taip skelbiasi... Jo swarovskiuku grozis pasakiskas, blizga is toli...ir ju voskiu ten yra ir klijojamu ir prisiuvamu ir veriamu, beda viena - KAINOS PASELUSIOS!!!!! Sakes, brangininkai tai nesvietiski.
O siaip jeigu del saves vienam kitam papuosalui tai galima nusipirkti pas juos. Bandykit:)
O siaip jeigu del saves vienam kitam papuosalui tai galima nusipirkti pas juos. Bandykit:)

Vilnius VCUP
Rankdarbiu skyrius 5 aukste,
Elvininkos parduotuve aukstu ar dviem zemiau - jei ne tik prekiauja papiosalasi, turi ir akmenu, detaliu sidabriniu. Akmenys kaip ir kitos detales sveriamos, nepigu.
Minsko IKI - Aurinija - salia geliu parduotuves - siek tiek sveriamu akmenuku, furnituros.
925 - ant kampo, netoli stikliu viesbucio - daug sidabro, akmenu, furnituros.
Rankdarbiu skyrius 5 aukste,
Elvininkos parduotuve aukstu ar dviem zemiau - jei ne tik prekiauja papiosalasi, turi ir akmenu, detaliu sidabriniu. Akmenys kaip ir kitos detales sveriamos, nepigu.
Minsko IKI - Aurinija - salia geliu parduotuves - siek tiek sveriamu akmenuku, furnituros.
925 - ant kampo, netoli stikliu viesbucio - daug sidabro, akmenu, furnituros.
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 02, 16:06)
Sveikos. Buvau as Stikleje Vilniuje Barboros Radvilaites 5, jie yra swarovskio kristalu atstovai Lietuvoje bent jau taip skelbiasi... Jo swarovskiuku grozis pasakiskas, blizga is toli...ir ju voskiu ten yra ir klijojamu ir prisiuvamu ir veriamu, beda viena - KAINOS PASELUSIOS!!!!! Sakes, brangininkai tai nesvietiski.

Taip, Stiklėje ir aš buvau. Ne tik swarovskiai gražūs. Labai daug gražių čekiško stiklo karoliukų.

Buvau šiandien Mados antro aukšto parduotuvėlėj. Vis vyko svarstymai (tiek forume, tiek mano galvoje) ar ten parduoda karoliukus?.. Šiandien nusprendžiau patikrint
tvirtinu: tikrai yra. Nors seniau niekad nematydavau. Yra daug smulkučių (biserio), truputį stambesnių ir pan.(smulkių 3 dydžiai yra). Dar yra nelabai kokybiškų medinių karoliukų tiek stambių, tiek smulkių. Karoliukų panašių į katės akies karoliukus... Vienu žodžiu, šioks toks pasirinkimas yra. Įpač smulkučių spalvų. Vienas maišiukas tiek didelių, tiek mažų karoliukų kainuoja 1.50 Lt. Manyčiau, pakankamai nebloga kaina

tau reikia su vertimais - atitrikmenimis, ar tiesiog pavadinimu su paveiksliukais, o tu jau ten atsirinksi?
QUOTE(Gegytė @ 2007 07 27, 18:08)
Sveikos,gal galit pasakyti kur galeciau gauti angliskus akmenuku pavadinimus?labai labai reikia,o normalaus zodyno namie nera,o internete neradau...
vel buvau Elvinikoj VCUP, Vilniuje, tai kai pasisveriau lavos skridineli, ir suprataui, akd uz ji tekjtu moketi 33 litus, atsoko noras. Sveriami akmenys yra peilis piniginei...