Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Jei neklystu čia iškart atsiunčią sąskaitą su mokėtina suma, tad gal savininkė neprisijungė dar g.gif
Atsakyti
dar tik dabar gavau visus rekvizitus apmokejimui doh.gif (baisiai jau nekantrus pirkejas as blush2.gif )
Atsakyti
Gal tavo pastas blokuoja laiskus is komerciniu puslapiu? Dar viena lietuviska parduotuvyte www.beads.lt Siaip pasirtinkimas nera milziniskas, bet man patiko
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2007 12 06, 20:05)
Tai perku ir pati ten, cekiskas stiklas ten pigesnis nei Jurates akmeneliuose ax.gif  Siandien ten isleidau 11Lt, na nedaug, bet pakeliui yra ir Jurates akmeneliai, uzejau ten, tai palikau be keliu centu 50Lt doh.gif  O pati tu maiseliu nerenku, nes tikrai daug reikia. Ir apskritai, papuosalais uzsiimu minimaliai, nors labai noreciau tam skirti daugiau laiko smile.gif

Aš ati Stiklėj perku. 4u.gif Man koroliukai gražesni nei Jūratėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 07 27, 17:08)
Sveikos,gal galit pasakyti kur galeciau gauti angliskus akmenuku pavadinimus?labai labai reikia,o normalaus zodyno namie nera,o internete neradau...

jei nori paveiksliukus su pavadinimais: www.firemountaingems.com
akmenys yra kategorijoje "gemstone beads"
Atsakyti
Mergaitės, kokia Jūsų patirtis perkant rankdarbiai.com parduotuvėj ? per kiek laiko atsiunčia prekytes? aš užsakiau 5 dieną, ir jokios žinios negaunu, vis "vykdomas užsakymas " sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2007 12 16, 23:33)
Mergaitės, kokia Jūsų patirtis perkant rankdarbiai.com parduotuvėj ? per kiek laiko atsiunčia prekytes? aš užsakiau 5 dieną, ir jokios žinios negaunu, vis "vykdomas užsakymas " sad.gif

nusivylus ir as sia parduotuve, uz prekes sumoketa jau 8a diena, o jokios zinios ir neatsako i el.laiskus
va, is auksarankes gavau siuntinuka buvau maloniai nustebinta-radau ir dovaneliu, rinkinuka ivairiu karoliuku smile.gif
Atsakyti
Nu va,tik pasidomėjau, ir šiandien gavau siuntinuką ... kolkas nieko nekomentuosiu,nes tai pirmas užsakymas iš šios parduotuvės.labai tikiuosi kad po švenčių bumo ten viskas pasitaisys į gerą pusę...

rugsėje, tikiuosi kad ir Jūs greit sulauksit savųjų prekyčių 4u.gif

Atsakyti
laukiu wink.gif , bet galetu pasistengt informuot kad uztruks ir pan, ivertinus dabartine situacija but normalu, kad pastas stringa ir siaip darbo visur padaugeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 17 gruodžio 2007 - 15:20
na dėl pašto, iš Vilniaus išsiųsta 14 d. ,pas mane 17d.,įskaitant sekmadienį,visai normaliai sakyčiau g.gif
Atsakyti
Taigi pastas, mergaites, gi jos irgi dirba, ir seima vaikai, o kur dar kaledines spustys? Palaukite, bukime kantrios, gi ir pacios ne viska idealiai darome

Kiek einu, tiek su savimi velkuosi kokia nauja parduotuve - www.stikle.lt (tiesa, ji yra reklamoje, bet jeigu kas nepaspaustu...)
Atsakyti
siaip tai is kitu internetiniu parduotuviu issiunte paraso i el.p. , tada lauki kol gauni , o cia jokios zinios ar issiusta, ar pinigai gauta. siais laikais visko buna, nezinai ne ka galvot
laukiu sad.gif , tikiuosi kad gavus apsidziaugsiu
Atsakyti