Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(pushi @ 2008 01 14, 12:00)
Truputi pastebejimu.
Karoliai.com parduoda melynai dazyta hovlita, o vadina turkiu

Mergaitės, bet ten gi ir parašyta, kad dažytas hovlitas. smile.gif

Atsakyti
Atsidarom puslapiuką va šitą , nusileidžiam į apačią ir matom , kad parduoda turkį.

Atsidarom šitą ir matom didelėm raidėm Turkio banguotas ovalas 42-45X31 mm
[KaKtMel] 4.80Lt
o tas užrašas smulkiom raidelėm apačioj g.gif kažkaip tik dabar pastebėjau doh.gif
TAI TEN TURKIS AR HOVLITAS? g.gif PAINIAVA g.gif
o jei rimtai,tikrai kai rašiau pirmą postą apie tai, nepastebėjau to smulkaus šrifto. Bet kam tada hovlitą(smulkiu šriftu) vadinti turkiu (stambius riftu ir dar pagrindiniam prekių saraše) ?? Klientų klaidinimas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pushi: 14 sausio 2008 - 18:56
Na, visgi prisipazinkime, tikras turkis juk labiau vilioja uz dazyta houlita biggrin.gif . Nera joikio nusikaltimo, taciau tai kaip ir zmoniu sudominimas
Atsakyti
merginos, kaip ten yra su ta auksariankiu parduotuve? ir kitu jau gavau rekvezitus ir susimokejau, o is ten tyla. net negaliu pasiziureti savo uzsakymo, kuri padariau doh.gif labai nusivyliau sia parduotuve schmoll.gif o kaip jums su ja? ar greit pareina rekvezitai?
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 01 14, 19:57)
Na, visgi prisipazinkime, tikras turkis juk labiau vilioja uz dazyta houlita biggrin.gif . Nera joikio nusikaltimo, taciau tai kaip ir zmoniu sudominimas

O aš manau, kad tai nesudominimas, o klaidinimas, iš to seka, kad apgavystė g.gif
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2008 01 14, 12:00)
Truputi pastebejimu.
Karoliai.com parduoda melynai dazyta hovlita, o vadina turkiu

dėkui už įspėjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajokle8 @ 2008 01 15, 09:18)
merginos, kaip ten yra su ta auksariankiu parduotuve? ir kitu jau gavau rekvezitus ir susimokejau, o is ten tyla. net negaliu pasiziureti savo uzsakymo, kuri padariau doh.gif labai nusivyliau sia parduotuve schmoll.gif o kaip jums su ja? ar greit pareina rekvezitai?

man taip pat tokia situacija buvo.. vos isproto neisejau ax.gif , kai uzverciau juos elailais tai po 3dieny parase kad pinigus gavo or pan. sian arba ryt tureciau gauti siuntinuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 01 15, 13:25)
man taip pat tokia situacija buvo.. vos isproto neisejau ax.gif , kai uzverciau juos elailais tai po 3dieny parase kad pinigus gavo or pan. sian arba ryt  tureciau gauti siuntinuka smile.gif

viskas, labai nusivyliau jais. nulis reakcijos is ju.tegu jie su savo prekem eina toliau blush2.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
be to gerai, kad nesumokejau dar,tai man rami galva, tik gaila, kad negausiu to, kas yra man butina doh.gif na tada teks is kitur parsisiusti
Atsakyti
QUOTE(svajokle8 @ 2008 01 15, 13:34)
be to gerai, kad nesumokejau dar,tai man rami galva, tik gaila, kad negausiu to, kas yra man butina doh.gif na tada teks is kitur parsisiusti

na kiek zinau tai pas juos su griztamuoju rysiu tikrai negerai, bet prekes visada ateina ~8dienu laikotarpyje.
Atsakyti
Keista. Kiek skaiciau tai is auksariankiu tik geri atsiliepimai...
Atsakyti