Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 27, 21:06)
Reikia parasyti savininkei. Lygtais buvo ten, o jeigu nera, tai craftladies yra idetas skelbimas. Galiu paieskoti, jeigu reikia

Aciu smile.gif , jau radau, parasiau savininkei az , dabar lauksiu atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2007 12 23, 20:05)
O aš radau šitą per kitą forumą Akmenėliai
Jau buvau pas juos parduotuvėj Pilies g. ,Vilniuj. O sesuo siuntėsi siuntinuką į Klaipėdą. Gavau dovanų ir vielutės, ir replytes, o sesuo dar ir maišelį visokių akmenėlių. Man patiko, kad labai didelis pasirinkimas ir, palyginus su visokiom internetinėm, nekalbu jau apie silver citį, labai pigu.

gal adresiuką pilies gatvėj tikslų žnai, parašyk 4u.gif
Atsakyti
Pilies 23, nuo spaudos kiosko trečia pardė smile.gif
Atsakyti
Čia Pilies 23, Vilniuj, senamietyje. Aš juos radau VA ČIA
ten man atrodo viskas parašyta, yra net tel ir meilas. Po svenčių vėl eisiu ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2007 12 28, 20:53)
Pilies 23, nuo spaudos kiosko trečia pardė smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asita @ 2007 12 28, 00:36)
gal adresiuką pilies gatvėj tikslų žnai, parašyk 4u.gif

Sveikutes 4u.gif As uzsimusdama po visur jau senai ieskau, kur galima isigyt sidabriniu detaliu verimui... Silver City kainos nerealios... Aciu, kad idejot Danesos adresa! Cia pvz tokia detale, uz kuria Silver City mokejau 25 litus, kainuoja tik 4,90 lt! Super! Tik as ne Vilniuj gyvenu... Bet turbut ir parsisiust is ju galima?
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2007 12 23, 21:05)
O aš radau šitą per kitą forumą Akmenėliai
Jau buvau pas juos parduotuvėj Pilies g. ,Vilniuj. O sesuo siuntėsi siuntinuką į Klaipėdą. Gavau dovanų ir vielutės, ir replytes, o sesuo dar ir maišelį visokių akmenėlių. Man patiko, kad labai didelis pasirinkimas ir, palyginus su visokiom internetinėm, nekalbu jau apie silver citį, labai pigu.

Atsidariau sita puslapiuka - super!!! Tik nelabai suprantu, kaip ten galima pas juos ka nors uzsisakyt blush2.gif Gal paaiskintum ax.gif
Atsakyti
parasyk laiska su savo norais info@ambershop.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės ,sakykit kur Vilniuje swarovskių geriausia kaina rasti?
Atsakyti
turbut rankdarbiai.com 0.29lt/vnt g.gif parasyk kad pasiimsi nereiks uz siuntima moketi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif ,
iskilo siokiatoia problemyte, na tiksliau neramumas. Uzsikreciau ir as verimo manija ir uzsisakiau prekiu is auksarankems.info, gavau apmokejimo saskaita ir pan. susimokejau pirmadieni, bet negavau jokio patvirtinimo kad gavo pinigus ir kada atsius. Per kiek jus gaudavote patvirtiimus apie gautus pinigus ir issiusta siuntinuka? ir is vis kada siuntinukai ateidavo? rasiau i email, bet nieko neatsako... tad net nezinau kaip elgtis.

Bei gal zinote is kokio miesti ji yra?
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2008 01 08, 17:17)
sveikos  smile.gif  ,
iskilo siokiatoia problemyte, na tiksliau neramumas. Uzsikreciau ir as verimo manija ir uzsisakiau prekiu is auksarankems.info, gavau apmokejimo saskaita ir pan. susimokejau pirmadieni, bet negavau jokio patvirtinimo kad gavo pinigus ir kada atsius. Per kiek jus gaudavote patvirtiimus apie gautus pinigus ir issiusta siuntinuka? ir is vis kada siuntinukai ateidavo? rasiau i email, bet nieko neatsako... tad net nezinau kaip elgtis.

Bei gal zinote is kokio miesti ji yra?

Iš jų dar niekad neužsisakinėjau ,bet jei tik vakar susimokėjai tai luktelk,ir nemanau ,kad bus koks patvirtinimas,tiesiog kai gauna pinigus išsiunčia prekes...rašo ,kad atsiunčia per 2-5 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti