Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Aš karoliukus pirkau, halės turguij prie stoties ir iš Hoberos http://www.hobera.lt...;products_id=90
Pati važiavau atsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Pirmenybinės siuntos yra ir Lietuvoje, ir į užsieny smile.gif Ir tikrai pirmenybinės ateina greičiau.
Va čia info
http://www.post.lt/lt/?id=692
Atsakyti
Nereikia tikėti viskuo mirksiukas.gif Nežinočiau nerašyčiau cool.gif

Oi, tikrai - klydau, tik dabar paskaičiau, matyt pražiopsojau pakeitimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twin: 29 vasario 2008 - 09:25
gal zinote kur vilniuje plonos vielutes verimui gauti
Atsakyti
janiku, tu turi omeny verimui ar lankstymui? nes ant vielos niekas neveria akmenuku mirksiukas.gif tai tau tada turbut troselio reiktu... cool.gif as kadangi ne is Vilniaus tai nelabai zinau kur yra... tik pilies g. 23 yra akmenuku parduotuve rolleyes.gif ten rojus wub.gif ir ten turi toselio nestoro verimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 02, 13:37)
janiku, tu turi omeny verimui ar lankstymui? nes ant vielos niekas neveria akmenuku mirksiukas.gif  tai tau tada turbut troselio reiktu... cool.gif  as kadangi ne is Vilniaus tai nelabai zinau kur yra... tik pilies g. 23 yra akmenuku parduotuve rolleyes.gif  ten rojus wub.gif  ir ten turi toselio nestoro verimui bigsmile.gif

aciuuuuuuu
Atsakyti
pilies g. parduotuvyte - isteis tikras rojus smile.gif ten tikrai rasi troselio. as dar ji perku prie kalvariju turgaus audiniu parduotuveje (nepamenu, kaip vadinas)
sekmes!
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2008 03 02, 16:54)
aciuuuuuuu

prasom bigsmile.gif as ten karta buvau tai apsalus likau.... thumbup.gif ir viena kart internetu uzsisakiau is savininkes bigsmile.gif puikios prekes ir malonus aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
Šeštadienį man išsiuntė jau antrą (pakartotinai) siuntinuką iš rankdarbiai.com, nes pirmas dar neatsirado doh.gif Nu tikrai šaunios moterytės ten darbuojas PAGYRIMAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twin @ 2008 03 03, 15:04)
Šeštadienį man išsiuntė jau antrą (pakartotinai) siuntinuką iš rankdarbiai.com, nes pirmas dar neatsirado doh.gif  Nu tikrai šaunios moterytės ten darbuojas PAGYRIMAS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o tai kaip bus su pirmuoju jei atsiras g.gif
Atsakyti
Prašė paimti tik vieną kurį. O kitas pats siuntėjui pavaikščiojas gryžta, aišku jei kas nenukosėja. blink.gif
Sakau pasitikėjimas tų moteryčių didžiulis, juk aš galiu daba abu paimt ir tiek doh.gif Arba, gal pas mane pirmas jau seniai guli namie smile.gif O aš čia spekuliuoju jų pasitikėjimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twin @ 2008 03 03, 16:00)
Prašė paimti tik vieną kurį. O kitas pats siuntėjui pavaikščiojas gryžta, aišku jei kas nenukosėja. blink.gif
Sakau pasitikėjimas tų moteryčių didžiulis, juk aš galiu daba abu paimt ir tiek doh.gif  Arba, gal pas mane pirmas jau seniai guli namie smile.gif  O aš čia spekuliuoju jų pasitikėjimu doh.gif

aš lygiai taip pat mislinau lotuliukas.gif juk ir anas gali pas tave kažkada pareit g.gif tai jau tada tu turėsi būt sąžininga arba ne bigsmile.gif blush2.gif
p.s. beje, ar dyyyydelį užsakymą buvai darius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 03 kovo 2008 - 15:03